1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar Liverpool kariyerimde küçük takımlara karşı ciddi sorunlar yaşamaya başladım. 4-1-2-2-1 oynuyorum orta saham 1dm 2mc 2kanat(gizli forvet) 1forvet şeklinde. Dar alanda yüksek tempoda kısa paslarla disiplinli ve presli şekilde oynuyorum. Kanatlarda solda Neymar sağda Kuyt forvette Suarez var ama kapanan takımlara karşı gol bulamıyorum. Rakip kalecinin maçın adamı olmasından sıkıldım artık her maç 8-9 alıyorlar Ne yapma mı önerirsiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Arkadaşlar Liverpool kariyerimde küçük takımlara karşı ciddi sorunlar yaşamaya başladım. 4-1-2-2-1 oynuyorum orta saham 1dm 2mc 2kanat(gizli forvet) 1forvet şeklinde. Dar alanda yüksek tempoda kısa paslarla disiplinli ve presli şekilde oynuyorum. Kanatlarda solda Neymar sağda Kuyt forvette Suarez var ama kapanan takımlara karşı gol bulamıyorum. Rakip kalecinin maçın adamı olmasından sıkıldım artık her maç 8-9 alıyorlar Ne yapma mı önerirsiniz?
    Disiplini oynadığın için öyle oluyor. Atak taktikle oynuyorsan minumum balanced'la oyna.

counter mantalitede yavaş tempoyla oynamak mantıksızlık mı? şöyle açayım: barca'ya karşı at. madrid ile oynuyorum. dolayısıyla counter veya defansif oynamak zorundayım. ama hızlı tempo ayarlarsam, hemen topu kaybediyorum ve kaleme atak olarak dönüyor dolayısıyla. bir de pas stili konusunda fikirlerinizi alabilirsem sevinirim bu durumla ilgili.

Mesaj Yetkileri