Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

15 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Gürcistan kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Türkiye - Gürcistan | 24 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    oha şampiyon galatasaraydan bir adam yok.....

pes... insaf...
    Fenerbahçe'den de oyuncu yok. Şampiyon galatasaray da milli takımda ilk 11 oynayacak seviye de 2 Türk var Semih ve Selçuk bu maça da biraz yedek kadroyla çıkıldığını düşünürsek gayet normal.
    Last edited by LaigLeNoiR : 24.Mayıs.2012 at 22:40 Reason: teşekkür ettim :)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Fenerbahçe'den de oyuncu yok. Şampiyon galatasaray da milli takımda ilk 11 oynayacak seviye de 2 Türk var Semih ve Selçuk bu maça da biraz yedek kadroyla çıkıldığını düşünürsek gayet normal.

gökhan töre gibi mental olarak 0 (sıfır) olan bir adam engin baytar varken sahaya çıkmaması lazım.

hakan balta yı saymamışsın. en iyi yerli bek açık ara. ama sakat, ona laf yok şahsen.

yedekse madem semihin, emre çolak'ın falan olması gerekirdi. değilse- ki tutmasalar beşiktaşın ilk 11 ini biden koyacakmış gibi hali var adamın, kaç tane bjklı var sayamadım- selçuk inan'ın olması gerekirdi.

bahsettiğim şey kaliteye kasıtlı birşey daha çok. yok efendim gökhan töredir bilmem kimdir bu adamlar şampiyon olan takımın zirve türkleri varken esamesi okunmayacak adamlar.

Mesaj Yetkileri