Mert iyi cikardi valla
Türkiye kazanır
Berabere biter
Gürcistan kazanır
Mert iyi cikardi valla
ahahah engin baytar hep yuhlanmis zaaa![]()
nese konuyu degistirmek istemiyorum eve yeni geldimde genel olarak nasil oynadik arkadaslar ?
İlk yarı güzel, ikinci yarı bildiğimiz Türk milli takımı![]()
Sercan muthis diyorlar
Onu bilmeyenler müthiş diyor, bilenler normal oyunu
Ama hakikaten ilk kez milli formayı giymesine rağmen hiç sırıtmadı takım içinde. İlk golünde asistini yaptı. Gökhan Töre ne kadar zamandır kadroda yer buluyor, oynama fırsatı buluyor. Yarısı kadar etkili olamadı bugün ve bugüne kadar, tabi beniim görüşüm![]()
yedigimiz golun ozetini izledimde takim savunmasi cok kotu.
Yıllardır aynı senaryoyu izliyorum.
Dandik bir gruptan çıkamamış ve büyük bir organizasyonu kaçırmış olan Türkiye hoca değişikliğine gider.
Gelen hoca genç oyunculardan kurulu bir takım yapar ama araya eskileri de serpiştirmeyi unutmaz. Oyuncular basın toplantısında yetenekli bir takımız 50 yılda 1 şu turnuvaya katılmıştık, neler yapabildiğimizi gösterdik yine yapabiliriz der.
Gürcistan, Bosna Hersek vb. bir takımla ilk hazırlık maçı yapılır. Takıma yeni alınan 1-2 oyuncu biraz kıpırdayınca "tamam oldu bu iş" denir, "şunu Galatasaray, Fenerbahçe alsa" denir.
Büyük bir organizasyon için tekrar gruplarda mücadele başlar. Grup yine dandiktir ama Türkiye yine elenir.
Ben bıktım, bunlar aynısını yapmaktan bıkmadı. Bizim zaten Gürcistan'ı, Azerbaycan'ı yenmemiz lazım. Büyük takım olmak istiyorsan bunları yenip çok çok Almanya gibi takımlara yenilerek organizasyonlarda yerini almalısın.
Daha oturmuş bir kadro yok, daha Irak'ı yenecek sistemimiz yok boş umutlar peşindeyiz. Umut fakirin ekmeğidir.
Burak, sistem mi dedin oda nedir?Bu ulkede futbolun hangi asamasinda sistem varda burada ariyorsun.Gerci birak futbolu ulkenin neresinde sistem varki.
Semih Kaya ve Hakan Balta'nın oynamaması süpriz oldu. Egemen ve Ömer Toprak iyi ikili olmadı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
En çok dikkatimi çeken; A Milli takım 11'inde 4 Beşiktaşlı, 1 Anadolu takımı futbolcusu (o da eski Beşiktaşlı) ve 6 lejyonerin sahada olmasıydı.Sanırım, 11'de F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon takımlarının 3'ünden de futbolcu olmaması bir ilk.
![]()
En kalabalık bölgemiz olan Ortasahamızda 1 tane oyuncunun gelip topu alıp oyun kuramaması malesef sıkıcı defans paslarını izletmeye devam edecek bize.
Savunmada 35 pas yapılıyor ama 1 tane bile ortasaha yaklaşıp topu alıp oyuna şekil veremiyorsa ne beklersin ki o hücumdan ?
Topal'ın bunu yapması gerek desek oda bunu yapacak kapasitede bir adam değil.Full geride oynayan bir oyuncu Topal kolay kolay ileri çıkmayan çıkıncada saçma sapan şutlarla bizi delirten bir adam olduğundan topu alıp oyuna yön vermesini ondan hiç beklemiyorum zaten...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu takımın orta sahası kağıt üzerinde harika ama gelip top alan oyuna tempo katmaya çalışan bir oyuncumuz yok.Yani delici bir orta sahamız yok. Aslında bir tane var bizim Emre. Onu da oynatacağını sanmıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Takımın oyununa yorum yapmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum.Bir bitsin şu hazırlık kampı o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu hazirlik kampalarinin havasi her zaman olumlu gecmistir, bu da oyle olur. Genelde yeni sezona yeni kadroyla basliyoruz hep ve gelecek icin umitli cumleler kuruyoruz. Esas olay elemeler basladiginda alacagimiz sonuclar.
Hiddinke guvenmistim ama onda istedigim arzuyu goremedim. Abdullah Avci bildigimiz biri, Hiddinkteki sogukkanlilik ve pozitivist yaklasim onda da var. Genc oldugu icin kazanma hirsi ve basarili olma arzusu da mevcut. Sahsen bu yeni donemin milli takima iyi geleceginiz dusunuyorum.
Ne adammış bu Engin be
Ben halen milli takım kalitesinde oluğunu düşünmüyorum
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
MiLLi takım adına hiç oLumLu sinyaLLer aLamadım. Ve bu maçLar ve stres bittikten sonra daha zayıf takımLara karşı oynanan bir oyun da oLunca insan ister istemez daha tedirgin oLuyor. Çok duygusaL bir Irk oLduğumuz için geneLde eLemeLerde ve Şampiyona öncesi hazırLık dönemLerde ki form düşükLüğümüz de bundan doLayı oLuyor. Ama ne zaman LigLer bitiyor, transfer oLayLarı ortadan kaLkıyor ve heLe iterek, kakarak zor oLarak bir turnuvaya gidiyorsak ta o zaman da işte coşuyoruz ve iyi dereceLer eLde ediyoruz. Herşeyden önce Türk futboLcusu baskı aLtında oLmayacak. Kafası her zaman rahat oLacak ki başarı geLsin. Hiç bir zaman ALmanLar gibi, İtaLyanLar gibi, HoLLandaLıLar gibi, vs vs gibi bir jenerasyon yakaLayamayacağız ve böyLe sürerek gidecek. O yüzden bir turnuvaLara her zaman ya kazara katıLacağız, ya da katıLamayıp her seferinde yeniden oLuş diye bir yaLanın peşine takıLarak tekrardan sıfırdan başLayacağız. MaaLesef gerçek bu. TotaL futboL her gün daha da büyüyor. OnLar büyürken, sende büyüyemezsen başarı şansın oLmaz. Avrupa da ALmanya, HoLLanda, İtaLya, İspanya, İngiLtere, Portekiz gibi ciddi rakipLerin varken başarı düşünmek, onLarın bu geLişimi izLerken, kendi geLişimini izLerken başarı bekLemek anca hayaLciLiktir. Gerçekçi oLmamız gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gelecek maç ne zaman?