Öncelikle Hakan Balta bu ligin açık ara en iyi beki değildir. Sağ bekler de var bu ligde oynayan. Sol bekler arasında da açık ara değildir, Hakan Balta'nın iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Kabul edelim ki yokluktan oynuyor. Abdullah, Ergün,Hakan Ünsal ne sol bekler gördü bu ülke keşke aralarından biri şu an olsaydı.
Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok. Gökhan Töre değil de diğer tarafta oynayan Sercan hep böyle oynarsa sağda o oynamalı.
Galatasaray'dan çok gittik o yüzden son cumlemi de son şampiyondan yapayım. Takımlarında milli takımın direkt 11'inde değerlendirilecek 2 oyuncu var diye tahmin ediyorum. Hakan ve Selçuk...Semih'i ideal 11'e düşündüğünü sanmıyorum Abdullah Hoca'nın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly