TRANSFER DÖNEMİ HABERLERİ
Yönetimle görüşen ve ilk 11'de yeteri kadar forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Fahri Tatan'a engel olmadık. Kendisi 35k pound karşılığında Rio Ave'ye transfer oldu. Umarım orada ülkemizi en iyi şekilde temsil eder.

Sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek istemediğimiz Koray Şanlı da Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı. Koray, sezon sonunda yeni takımına katılana kadar rezerve takımımızda mücadele edecek.
Devre arası transfer döneminde kadromuza sadece 1 oyuncu takviyesi yaptık. İşte o oyuncu:
Okay Yokuşlu # 14

Kayserispor'un genç yıldızını gelecek sezonun sonuna kadar kiraladık. Adana'da ilk 11 şansı yakalayacağını düşündüğü için mutlu olan Okay'ın kiralık süresince maaşının tamamı kulübümüz tarafından ödenecek. Paramız yeterse, Okay da bize gelmek isterse 2 sene sonra bonservisini de almayı istiyorum açıkçası. Hatta şu an aklıma gelen kötü bir şakayı da sizlerle paylaşayım: Everything's OKAY 
Bir de, kulübümüzde şu anda kiralık olarak oynayan Alejandro Cascio'nun iyi performansı nedeniyle 6k pound karşılığında Olympiakos Volou'dan kendisinin bonservisini de aldık, 2.5 yıllık bir sözleşme imzaladık. Ancak daha yeni sözleşmesinin 2. maçında sakatlanan Cascio sezonu kapattı
Süper Lig'de faydalanabiliriz inşallah.
İlk devrede bizimle görüşüp ayrılmayı isteyen diğer 2 oyuncumuz Tuna Üzümcü ve Emre Aktaş'a ise talip bulamadık, bu nedenle ikisi de takımda kaldı. Sene sonu kontratı bitecek Emre'yle yollarımızı ayıracağız, Tuna için de yeniden talip arayacağız.

3. TUR

Yedek kadromuzla çıktığımız maçta her ne kadar oynanan oyun beni tatmin etmese de sonuca gitmeyi bildik ve 4. turda Gençlerbirliği ile eşleştik.
4. TUR

Gerçekten bu maçta oyuncularımla gurur duydum. Süper Lig'in demirbaş takımlarından Gençlerbirliği'ni kendi sahasında ezdik, ancak penaltılar sonucu elendik. Normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda 10 kişi oynamamıza rağmen 2-1'e gelen skoru 2-2'ye getirip maçı penaltılara taşıyabildik. Penaltılarda da oyuncularımın hayli düşük duran top özelliklerine karşın ilk 7 penaltıda fire vermedik, ancak 8. penaltıda genç yıldızımız Okan Salmaz 7 olan penalty taking'i, 5 olan composure'u ve 6 olan finishing'iyle yapabileceğinin en iyisini yaptı ancak vuruştan yararlanamayınca kupaya veda ettik
Cidden hiç üzülmedim. Şu anki kadromuzla bile Süper Lig'e yakışacağımızı gösterdi bize bu maç.

17. HAFTA

Gençlerbirliği maçında çok yorulan oyuncularımın yerine bu maçta nispeten yedek ağırlıklı bir kadro sahaya sürdüm ancak istenilen futbolu ortaya koyamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Boluspor da bizi yenerek ligde kalma yolunda önemli bir 3 puan elde etti.
18. HAFTA

Serge Mbilla... Çok iyi oynadığımız bir maçta bitiricilik yolunda en iyi günlerinden birini yaşayan Mbilla muhteşem hat-trick'iyle takımımıza galibiyeti getiren isim oldu...
19. HAFTA

Liderliği kaybettiğimiz Elazığspor karşısında oynadığımız maçta Mbilla ilk 11 dakikada hat-trick yaparak gerek tribünleri, gerekse beni ve yönetimi zevkten dört köşe yaptı! 3-0'lık galibiyet ile futbolun en net skorunu alarak liderliği Elazığspor'dan geri aldık...
20. HAFTA

İlk devrede çok şanssız bir biçimde puan kaybettiğimiz Buca'ya forvetlerimiz bu kez acımadı...
21. HAFTA

İlk yarıda gelen gollerle rahat bir maç çıkarıp Göztepe'yi evine puansız gönderdik... Mbilla'nın oynamadığı maçta İlhan Parlak, Bülent Bal'a zor anlar yaşattı 
21 haftası tamamlanan ligimizde puan durumu şöyle oluştu:

Play-Off grubuyla puan farkını iyice açtık. Süper Lig artık garanti gibi... Ayrıca da ligin açık ara en çok gol atan takımıyız. Fakat ben en az gol yiyen takım sıfatını da kazanıp kalecimiz Necati'ye ödül verilsin istiyorum. Çok hak ediyor çünkü gerçekten 
Ve istatistikler:

Mbilla, Fevzi, Gagnon... Hücum üçlümüz lige damgasını vurmuş durumda!

NOT: Bu periyotta çoğu maçımıza da as kadromuzla çıkamadığımızı belirtmek isterim. Çok sakatlık yaşadık. Gagnon da Togo ile Afrika Kupası'nda olduğu için yaklaşık 7-8 maçı kaçırdı. Bu sonuçları bu eksiklere rağmen aldık yani. Gördüğünüz gibi, yeni yeni iyileşiyorlar 
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."