1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007

Bu sene çıkarsın inşallah gidişat iyi

Fevzi Özkan ve Onur Akbay benim de elimden geçti Onur'a bayağı sinir olmuştum ama Fevzi candır Okay da muhteşem transfer olmuş. Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu sene çıkarsın inşallah gidişat iyi

Fevzi Özkan ve Onur Akbay benim de elimden geçti Onur'a bayağı sinir olmuştum ama Fevzi candır Okay da muhteşem transfer olmuş. Başarılar
    Eyvallah hocam Fevzi zaten pire gibi, Onur da Bank Asya'da iyi işler çıkarıyor, 7.30 gibi bir ortalamayla oynuyor. Okay'dan da beklentiler büyük açıkçası

Quote Originally Posted by Awasaquek View Post
    Kardeş Okan Salmaz'ın nasıl durumu ?
    As kanatlarımız Loic Gagnon ve Fevzi Özkan'ın arkasında forma bekliyor hocam. Birisi oynayamayacak gibi olursa, ya da maç içinde yorulurlarsa Okan'ı alıyorum hemen. Ancak geçen sene 750k pound gibi bir teklife Ajax'a satmıştım kendisini, bu sene de öyle bir teklif alırsam düşünmeden gönderirim. Bu profilinin üstüne koyabileceğini pek sanmıyorum, Süper Lig'de de bu profille iş yapacağını pek sanmıyorum. Bakalım, zaman gösterecek
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sene sonu için hummalı bir oyuncu araştırması yürütüyorum. Şu ana kadar sadece 1-2 lige baktım ancak kafamda gelecek sezonun kadrosu yavaş yavaş kurulmaya başladı. İşte şu an transfer listemde olan isimler:

Papy Milson Djilobodji
    Arif Şahin
    Rudy
    Sefa Aksoy
    Helder Castro
    Tengarrinha
    Caner Bulut
    Sofiane Hanni
    Mithat Yaşar
    Torric Jebrin
    Yüksel Kayaalp
    Aydın Karabulut
    Emrah Dağ
    Cafercan Aksu
    Ricardinho
    Jannis Schliesing
    Murat Akça
    Giannis Papadopoulos
    Atila Turan
    Artun Akçakın

Daha sadece 1-2 lig araştırdım dediğim gibi. Bütün liglere bakınca ve bütçemiz açıklanınca hedeflerimiz daha da netleşir. Sene sonunda yaklaşık 100-120 kişilik bir listeyi yönetime sunacağız, ve 9'unun transfer edilmesini talep edeceğiz.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun süredir takımdan ayrılmak isteyen ve sene sonunda kontratı bitecek olan Emre Aktaş, Sivasspor ile anlaştı. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz.

Bu sezonki yükselen grafiği ve durdurulamaz istatistikleriyle Serge Mbilla, Kamerun milli takımı menajeri Javier Clemente'nin ilgisini çekti ve ilk defa milli takım kadrosuna çağrıldı! Umarız Mbilla, milli takımında kalıcı olur ve Kamerun'un efsaneleri arasına girer...

22. HAFTA

Daha maçın 20. saniyesinde yediğimiz gol ile adeta maça 1-0 yenik başladık, ve 20 dakika boyunca bu şoku üzerimizden atıp oyunun hakimiyetini ele geçiremedik. Ancak tecrübeli kadromuz dakikalar geçtikçe kendine geldi ve 30. dakikadan itibaren oyuna hükmetmeyi başardı. İlhan'ın güzel golüyle beraberliği de bulduk, ancak galibiyet sayısı gelmedi. İlhan'ın zor pozisyonlarda çıkarttığı 2 güzel şutun direkten dönmesi bizim adımıza maçın talihsiz anlarıydı.

23. HAFTA

Konyaspor karşısında 90 dakika boyunca oyuna hükmeden ve topa sahip olan ekip bizdik. İlk 45 dakikada gelmeyen gol, ikinci 45 dakikada tam 3 kez skorborda yansıdı ve hak ettiğimiz bir 3 puanı alarak yolumuza emin adımlarla devam ettik...

Artık zirvede iyice yalnızlaştık. Yavaş yavaş SÜPER LİG şarkıları söylüyoruz!..

Sezon boyunca koçlarımızdan gelen antrenman raporlarında bazı oyuncularımızın özelliklerinde gelişme olduğu görülüyordu ama bu oyuncular ayda 2-3 gibi bir sayıda sınırlı kalıyordu. Ancak bu ay, sene başında staff seçimine ve antrenmana verdiğimiz önemin meyvelerini aldık. Yaş farkı olmaksızın çoğu oyuncumuzun özellikleri arttı. İşte artan özellikler ve hangi oyuncuya ait oldukları:

Necati Yılmaz(GK) - Decisions +1, Influence +1
    İzzet Yıldırım(DR) - Pace +1
    Onur Akbay(DC) - Strength +1
    Onur Demirtaş(DMC) - Positioning +1
    Rahman Kobya(MC) - Natural Fitness +1
    Adnan Güngör(MC) - Tackling +1
    Fevzi Özkan(AMR) - Influence +1, Positioning +1
    Oğulcan Gökçe(DC) - Agility +1
    Talha Mayhoş(AML) - Pace +1, Acceleration +1
    İlhan Parlak(ST) - Strength +1
    Emre Aktaş(ST) - Composure +1
    Okay Yokuşlu(MC) - Strength +1
    Ömer Karancı(AML) - Acceleration +1

Mesaj Yetkileri