1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim
    "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.

Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;

Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.

Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;

Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
    volkan gs taraftarının validesine neden küfretti ?
    hemen hemenher futbolcu rakip taraftarla dalaşa giriyor normal

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    volkan gs taraftarının validesine neden küfretti ?
    hemen hemenher futbolcu rakip taraftarla dalaşa giriyor normal
    Volkan değil abi Gerçi etse o konumda Volkan haklıdır çünkü milli takım forması giyiyor ama Emre'ye en ufak bir tahrik,laf,hareket yokken gelip annelerine küfretti.Kameralarda yakaladı o anı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri