Sayfa 167 / 447 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
4,981 ile 5,010 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mourinho: Bana teklif yapan ilk yabanci kulup Fenerbahce dir
    Ararsanız belki bulabilirsiniz. Resimi vardı. Adını hatırlayamadığım bir menejer, Mourinho ile yemek yiyiyor. Aziz Yıldırım Mourinho'yu tecrübesiz diye istemiyor. Yıl ya 2000 yada 2001. Sonra Zeman takımın başına geçiyor. Ayrıca Mou o güne kadar hiçbir takımda teknik direktörlük görevi yapmamıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ararsanız belki bulabilirsiniz. Resimi vardı. Adını hatırlayamadığım bir menejer, Mourinho ile yemek yiyiyor. Aziz Yıldırım Mourinho'yu tecrübesiz diye istemiyor. Yıl ya 2000 yada 2001. Sonra Zeman takımın başına geçiyor. Ayrıca Mou o güne kadar hiçbir takımda teknik direktörlük görevi yapmamıştı.

Hey Mourinho hey Ortadaki Bayram Tutumlu, en soldaki kebapçı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Moussa Sow evleniyor

Cumartesi gunü dünyaevine girecek olan Sow'un düğünü futbola başladığı yer olan Mantes-la-Jolie'de gerçekleşecek. 26 yaşındaki futbolcu yeni sezon hazırlıkları için eşi ile birlikte Temmuz ayının başında İstanbul'a dönecek.

Aydın baba olunca patlama yapmıştı galatasarayda. Sow'da evlenince bi patlama yapar mı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Aydın baba olunca patlama yapmıştı galatasarayda. Sow'da evlenince bi patlama yapar mı
    bi patlama olacağı kesin umarım futboluna yansır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Aykut Kocaman sadece transfer politikası için bile uzun yıllar Fenerbahçe'de hocalık yapmalı. Gurur duyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="qtVk_NlHyn4"]Türk Gazetelerinde Yazan Tek Doğru Tarihtir Revivo[/YOUTUBE]

maziden güzel bi gol

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Feyenoord çıkarsa fener eler, diğerlerine elenir. Yıllardır her takımımız Avrupa'nın büyük kulüplerine kök söktürüp küçük gördüğümüz takımlar karşısında yıkıldı. Umarım bu sene Avrupa'da tüm takımlarımız başarılı olurda şu ülke puanımız biraz olsun artar.
    Esas Feyenoord çıkarsa %50-50, diğer takımları bu takım çok rahat geçer.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

TRT 1 transferler konusunda pek güvenilir bir kaynak olmasa bile Mehmet Topal'ın gelecek sene Fenerbahçe forması giyeceğini bildirdi.

Örümcek Fenerbahçe'de

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topal ismi iyice ağırlık kazanmış durumda Kulüpten yalanlamada gelmiyor. Bu transfer gerçekleşebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeli taraftarlar, Mekke’de tavaf (Kabe’nin çevresini 7 kez dönme) sırasında gördükleri Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’na “Maçlarda canımızı yakıyorsun... Bizi üzme... Lütfen daha adil yönetim göster” dedi

Bunu da gördük diyeceğimiz bir olay Kabe’de yaşandı...

Şike süreci sonrası başkan Aziz Yıldırım ile başlayan ve sonrasında taraftara kadar giden “Darağacında olsak da son sözümüz F.Bahçe” sözü Kabe’de hayata geçti... Dini görevi yetire getirmek için Mekke’ye giden 5 Fenerbahçe taraftarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu gördü. Müftüoğlu’nun yanına yaklaşan Sarı-Lacivertliler “Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster” şeklinde konuştu.

İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir yanıt vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi.

‘HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIM’
    Olayı doğrulayan Müftüoğlu, “Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre’ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum” dedi.

(Habertürk)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    TRT 1 transferler konusunda pek güvenilir bir kaynak olmasa bile Mehmet Topal'ın gelecek sene Fenerbahçe forması giyeceğini bildirdi.

Örümcek Fenerbahçe'de
    Fanatik haberlerine güvenilmez.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Töre var en yakınından...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne kadar terbiyesiz bir forum olup çıktık ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ekliyim didim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Ekliyim didim
    fotoyu çeken adam diyet yapsın biraz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mehmet Topal'da gitsin bakalım, karakterini bozmasın veya Emre abisi gibi olmasın da varsın Galatasaraylıların göğsünü kabartmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Mehmet Topal'da gitsin bakalım, karakterini bozmasın veya Emre abisi gibi olmasın da varsın Galatasaraylıların göğsünü kabartmasın.
    ne demek istediğini anlamadım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

'Transfer haberleri zevkli ama'

Stoch, Vebnoviny isimli spor portalına ilginç açıklamalarda bulundu.
    Çok başarılı bir sezon geçirdiğini ve 4 golünün ayın golü seçildiğini belirten yıldız oyuncu, “Türkiye’ye çok önemli yıldızlar geliyor. Benim bunların arasından ön plana çıkmam mükemmel bir duygu. Bazılarını geride bıraktığım için mutluyum. Fenerbahçe’de lig kupası da Türkiye Kupası da kazandım. Bunun için çok gururluyum. Transfer haberlerini okumak zevkli, ancak Fenerbahçe’yle 2 yıllık daha kontratım var. İstanbul’da çok mutluyum, kulüp de benden memnun. Ayrılmam için herhangi bir sebep yok. Transfer dönemlerinde neler olacağını asla bilemezsiniz. Ancak ifadelerimi iyi seçmeye çalışıyorum ve kulübümde kalmak istiyorum” dedi.

Can Gebetaş
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

ne demek istediğini anlamadım
    Diyorum ki bir Galatasaraylı olarak bizi üzecek ama önemli değil gidebilir, Emre Belözoğlu gibi olmasın yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Diyorum ki bir Galatasaraylı olarak bizi üzecek ama önemli değil gidebilir, Emre Belözoğlu gibi olmasın yeter.
    Emre Belözoğlu'na nolmuş ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarının o kadar çok nefretini kazandı ki UEFA Kupası'nı kaldırdığımız resimlerde yüzü bile sansürlenmişti bir ara.Yapılan doğru değildi ama o kadar büyük bir nefret kazanan bir adam için çıkıp da ''Emre Belözoğlu'na nolmuş ?''demen biraz garip değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Emre Belözoğlu'na nolmuş ?
    Hiiiç, hiçbir olayda adı geçmeyen sorunsuz bir futbolcu olduğundan yazdım, biz Galatasaraylılara batıyor böyle düzgün adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Belözoğlu takım değiştirdiği için nefret kazandı , yani yaptıkları aslında aynı şey olacak , yoksa Emre başka bir şey yapmadı onu demeye çalışıyorum.

Emre sizdeyken de böyleydi , Inter ve Newcastle'da da aynı Emre idi , Fenerbahçe'ye gelene kadar seviliyordu , gelip Galatasaray'da aynı hareketleri yapsa , yine sevilecek , savunulacaktı ama işte karaktersiz , şerefsiz olan kendisi oldu , halbuki adam hiç değişmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Emre Belözoğlu takım değiştirdiği için nefret kazandı , yani yaptıkları aslında aynı şey olacak , yoksa Emre başka bir şey yapmadı onu demeye çalışıyorum.

Emre sizdeyken de böyleydi , Inter ve Newcastle'da da aynı Emre idi , Fenerbahçe'ye gelene kadar seviliyordu , gelip Galatasaray'da aynı hareketleri yapsa , yine sevilecek , savunulacaktı ama işte karaktersiz , şerefsiz olan kendisi oldu , halbuki adam hiç değişmedi.
    O konuda haklısın başkalarına yaparken bizim için hava hoş,çünkü o ''bizim Emre'' idi.Ama Fenerbahçe'ye gelip aynı tavırları Galatasaray'a gösterince nefret edilen adam oldu.Hangi kulüpte aynı olay yaşansa Emre'ye yine nefret duyulacaktı.Futbolun yapısı bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe mağduriyetinin rakip takıma giden eski futbolcuya olan nefretle birleşmesi sonucu oluştu bu Emre olayı. Bu tip olaylar olurken rakipte Melo gibi oyuncular kahraman muamelesi gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O konuda haklısın başkalarına yaparken bizim için hava hoş,çünkü o ''bizim Emre'' idi.Ama Fenerbahçe'ye gelip aynı tavırları Galatasaray'a gösterince nefret edilen adam oldu.Hangi kulüpte aynı olay yaşansa Emre'ye yine nefret duyulacaktı.Futbolun yapısı bu.
    Aynen öyle başka adam olsa , bizim taraftar da aynı şeyi yapacaktı.

Ben böyle oyuncuları severim ama , Pascal , Lugano , Bülent Korkmaz , Emre B. vb. oyuncular kendi takımında olunca tapacağın , karşı takımda olunca nefret edeceğin adamlar , ben herşeye rağmen böyle adamları seviyorum , farklı takımda da olsa , futbolun güzellikleri bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim
    "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.

Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;

Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    "Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.

Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;

Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
    volkan gs taraftarının validesine neden küfretti ?
    hemen hemenher futbolcu rakip taraftarla dalaşa giriyor normal

Mesaj Yetkileri