Rustu ilk topu cikardiktan sonra bizim savunma nasil cikiyor, sanki podyumdalar![]()
Türkiye kazanır
Berabere biter
Finlandiya kazanır
Rustu ilk topu cikardiktan sonra bizim savunma nasil cikiyor, sanki podyumdalar![]()
Rustu gençlere kotu ornek olmaya devam ediyor uzaktan yedigi goller ile.
Edit 1-1 oldu burak atti
Gol be Burak![]()
oha maçı izliyorum ama finlandiyanın golünü kaçırmışım.
Finishingi goruyorsunuz beyler![]()
Pastı o bence
Burak attı 1-1 oldu. Kalecinin bacak arasından attı.Semih Kaya çok iyi toplar aldı su ana kadar havadan. Ömer Toprak ile banko stoperlerimiz olmalılar kesinlikle. Hamit bekte oldukca iyi oynuyor. Hasan Ali'de gayet iyi. Caner ilerde oynadıgı zaman cok daha akıllıca işler yapıyor. Sol acık olarak ondan da cok faydalanabilir milli takım. Emre cok önemli bir oyuncu. Cok iyi top taşıyor ileriye. Tam bir köprü. Mehmet Topal bugün savunmada biraz kötü oynuyor. İkinci yarı saha da olmayabilir. Savunmaya çok gömülüyor fakat hücumda cok güzel paslar atıyor.. Umut çok iyi bir yardımcı forvet. Burak - Umut ikilisi oldukca etkili..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak çok güzel vurdu. Bitiriciliğini beğenmeyenler nasıl beğenmiyor anlamıyorum.
Oha Oha ardaama gol olmadi
Ah Arda ya bide gol olaydı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rüştü, helal olsun. Barcelona'ya bedelsiz gittiğinde kızmıştım sana ama sen orayı haketmiştin, aslında 2002'de zirve yaptın, o sezon gitsen belki daha farklı olurdu.
Brezilya maçında Ronaldo'nun o gol olan şutunu da çıkarabilseydin, her şey daha da farklı olurdu ki o şut kolay kolay kimsenin çıkarabileceği bir şut değil.
En iyi döneminde bile senede 3-4 maç gariplikler yapan adamın Barcelona'da oynadığı o 3-4 maçta gariplk yapacağının tutması, kendisine bağlı olmayan şanssızlıklarla zirvede uzun süre kalamadı.
2002'de dünyanın zirvesine çıkmıştın milli takım ile, o performansını asla unutmayacağım, hep ayrı sevmiştim, Volkan aynı etkiyi göstermedi üzerimde, umarım senin gibisini Volkan'dan sonra gelecek kalecide yakalarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre.B ilk 11'de oynuyorsa Dmc oynatilmasina gerek yok gibi, Dmc'de oyniyan adamin yaptigi gorevlerin hepsini Emre zaten yapiyor. Boyle bir sistem dusunulmemesi gerekir en azindan simdilik.
Ayrica Rustu cikarken bize yasatigi sevincleri tek tek saydi yorumcu, belki garip gelebilir ama ben bile oturdugum yerden alkisladim. Kesinlikle boyle degerleri futbol icinde tutmamiz lazim, adam gibi adam Rustu Recber.
Ben Lig TV'den izliyordum maçı spikerler gayet iyiydiKötü başladık ama sonra zamanla toparladık.Arda döktürüyor yine.Çok geliştirmiş kendisini.At.Madrid'te bu kadar topla oynayamıyor ordaki tüm futbolcular topla oynayan oyuncular olduğundan ama burda her yerde görüyoruz onu her yerde etkili oluyor.
Umut Bulut çok geride oynuyor, klasik 4-4-2 yerine yine anlamsız bir şekilde sahaya yayılmışız. Oynayan isimler önemli değil ama sistem çok önemli ve bunu takıma adapte etmemiz gerek.
...
Burak Atti 2 oldu asist yine arda 2.ci asisti.
Burak yine bastı 2-1
Burakin kafa golu atmasi cok nadir yinede takimin iyi paslasmaya basladigi dakikalarda gelen ikinci gol iyi oldu
Aaa Burak kafada vurabiliyormuş.![]()
Bir Burak klasiği... Kendini yere atma.
guzel oynuyoruz yanliz paslasmalar falan , ama finlandiya bir olçu degildir bakalim..
caner cikti , tore girdi.
Emre'ye ne kadar çok faul yapıldı maşallah.
Mehmet topalin ayagindan sekti galiba , pukki atti 2-2 oldu
Gökhan Töre oyun mentalitesini değiştirmezse yok olup gider.
Bekir ne yaptı öyle ??!!![]()