Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

17 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Finlandiya kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Türkiye - Finlandiya | 26 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

1. Default

Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .
    Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

3. Default

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

Bence kendimizi avutuyoruz . Semih , Bekir , Ömer Toprak , Serdar Aziz stoper bölgesi gelecek için bana da umut veriyor ancak önemli olan kadro değil mental yapı ve futbol oynamak artık sadece Arda'dan birşeyler beklememek lazım . 2014 için misal 4 3 3 oynatacaksın diyelim Topal-Nuri-Selçuk(Soner-Alper) misal diyelim kanatlarda Arda Sercan Sararer(Töre) Burak böyle bir yapı kurulur. Ortada ki üçlü bu oyuncuları beslemeli , ilerde ki üçlü savunma arkasına koşu yapmalı gelip orta sahadan top almamalı ancak böyle Barça tarzı Avcı'nın İBB'de oynattığı felsefeyi yerleştirebilirse başarılı oluruz . Çift forvet falan bizim işimiz değil zaten elde Burak-Pektemek-Umut-Mevlüt-Semih var bu oyunculardan da çift forvetde hiç biri biribirini tamamlamaz Euro 2008'de ki Semih olsa belki derdim.

Mesaj Yetkileri