Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

17 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Finlandiya kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Türkiye - Finlandiya | 26 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yıllar sonra ilk kez savunmada rekabet olacak gibi. Semih-Bekir gayet iyiler, Ömer Toprak ve Egemen'i de katarsak en azından 4 sağlam stoperimiz oldu. Serdar'lar da istenilen düzeye gelirse 6 oyuncu arasında müthiş bir rekabet olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Slovakya Gürcistan Finlandiya şu 3 takımdan 5 gol yememeliydik.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hasan ali kaldırım son pozisyonda değerini 1 m € daha artırdı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Maçi kapattim gol yemisiz. nasil yedik acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yuh diyorum 3 gol yiyip yenildiğimiz takım finlandiya.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

3-2 olmuş maç izlemedim ama Finlandiya'ya karşı iyi bir sonuç değil
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yazık ya yazık 19 liram vardı bugün 19'unu da türkiye kaybettirdi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007

Tamam 543254123154. de olsa yeniden yapılanıyoruz bu da bir hazırlık maçı ama Finlandiya'ya da yenilmeyelim arkadaş!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Almanya, Hollanda, Türkiye 3-5 kat üstün oldukları takımlara yenildi, Portekiz beraber kaldı. Kazanan iddaa oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hasan ali kaldırım son pozisyonda değerini 1 m € daha artırdı
    Arda'ydı o . Spiker yanlış söyledi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.

Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Normal bunlar henüz oyuncu deneme süreci, oyuncular ilk kez birarada oynuyor çoğu. Önceden kalan bir takım iskeleti olmadığından her maç farklı kadro çıkıyor. O yüzden takım savunmasının aksaması, çok gol yememiz gayet normal. Şu an için sadece bireysel performansları değerlendirmek lazım bence. Takımın iskelet kadrosu şekillendikten sonra Milli takımın genel görüntüsü, alınan skorlar ve Abdullah Avcı'nın seçimleri hakkında tartışmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Avcı'nın bu turnuva bittikten sonraki süreçte artık kadroyu şekillendirmesi şart.

13. Default

Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Umut Bulut'tan bir yol olmaz futbolculuğuna yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .
    Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoca geriye kalan 3 degisikliligi niye yapmadi anlamadim bide umut cok etkisizdi degistirmesi gerekliydi bence

17. Default

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.

Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.

Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...

Bence kendimizi avutuyoruz . Semih , Bekir , Ömer Toprak , Serdar Aziz stoper bölgesi gelecek için bana da umut veriyor ancak önemli olan kadro değil mental yapı ve futbol oynamak artık sadece Arda'dan birşeyler beklememek lazım . 2014 için misal 4 3 3 oynatacaksın diyelim Topal-Nuri-Selçuk(Soner-Alper) misal diyelim kanatlarda Arda Sercan Sararer(Töre) Burak böyle bir yapı kurulur. Ortada ki üçlü bu oyuncuları beslemeli , ilerde ki üçlü savunma arkasına koşu yapmalı gelip orta sahadan top almamalı ancak böyle Barça tarzı Avcı'nın İBB'de oynattığı felsefeyi yerleştirebilirse başarılı oluruz . Çift forvet falan bizim işimiz değil zaten elde Burak-Pektemek-Umut-Mevlüt-Semih var bu oyunculardan da çift forvetde hiç biri biribirini tamamlamaz Euro 2008'de ki Semih olsa belki derdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Finallere hazırlanırken izleyemedim maçı, deminden beri özet arıyorum bulamadım. Bulan konuya eklerse sevinirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı izleyemedim. Söyleyebileceğim tek şey, milli takımımıza verdiğin tüm emekler için teşekkürler Rüştü Reçber.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu Umut Bulut'u cagıracagına Berk Elitez'i çagırsın.Böyle dandik bir futbolcu görmedim ben ya.Oldum olası sevmiyorum şu adamı ve milli takıma cagrılmasını anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yediğimiz ilk ve ikinci gol evlere şenlik. Futbol bu hata oyunu ama umarım elemelerde böyle komik goller yemeyiz. Devre arasında dediğim gibi isimlerden önce sistem önemli ve ne zaman sistem yerleşirse ondan sonra başarı gelir. Umarım en iyi sistemi bulur ve uygularız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.

Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.

Demek oluyor ki Hasan Ali'yi Kayserispor ile hiç izlememişsin
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunun adı ''Aptallık''tır.Bir hazırlık maçında yapılan şu davranıs resmi maçlarda basımıza iş açabilir.Burak'ın attıgı golden sonra kapatmıstım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu kadar salakça bir davranış olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut'u eleştirenleri anlamıyorum. Adam ilk yarı zaten forvette oynamadı ki. Kanatta oynatıldı. Herif onlarca çapraz koşu yaptı. Savunmaya geldi top çaldı, adamlara bastı. Gitti Burak'a 2 tane top indirdi kafayla vursun diye. Rakip savunmanın dengesini bozdu. Geride geldi top aldı. Daha ne yapsın ? Burak santrafor oynadı ne yapsaydı gelip rakibe mi bassaydı geride ? Mehmet Topal kötüydü demissiniz de adam 20'ye yakın kanattan kanada uzun pas attı lokum gibi. İyi değerlendirebilseler hepsi gol pozisyonu. Arda topu ayagına dolamayı seçti bir kaçında mesela. Ya da Hamit'te öyle. Savunma da çok gömüldü stoperlerin arasına orası öyle ama hücumda çok iyi paslar attı. Emre Belezoğlu'da keza öyle. Oyuncular 2. yarı maça asılmadılar. Bariz belliydi bu. Ciddiye almaları lazım maçları fakat hazırlık sonuçta. Abartacak bir şey yok. İskelet kadro bu şekilde olacak gibi.

Cenk
    GG (Hamit)
    Semih
    Ömer T.
    Hasan Ali
    Arda
    Emre
    Selçuk
    Mehmet T.
    Umut
    Burak

gibi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hala yorum yapmanın erken olduğunu düşünüyorum.Abdullah Avcı'ya güveniyorum.Önemli olan son 2 maçta göstereceğimiz performanstır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Cenk
    GG (Hamit)
    Semih
    Ömer T.
    Hasan Ali
    Arda
    Emre
    Selçuk
    Mehmet T.
    Umut
    Burak
    Bu iskelet kadro ve bu sistem anlayışı iskelet gibi kalır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan
    GG-----Semih-----Egemen-----Hasan Ali

Defans hattinda bu isimlerle israr etmeliyiz. Defansif derdimiz ofansif derdimizden daha buyuk.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri