Yıllar sonra ilk kez savunmada rekabet olacak gibi. Semih-Bekir gayet iyiler, Ömer Toprak ve Egemen'i de katarsak en azından 4 sağlam stoperimiz oldu. Serdar'lar da istenilen düzeye gelirse 6 oyuncu arasında müthiş bir rekabet olur.
Türkiye kazanır
Berabere biter
Finlandiya kazanır
Yıllar sonra ilk kez savunmada rekabet olacak gibi. Semih-Bekir gayet iyiler, Ömer Toprak ve Egemen'i de katarsak en azından 4 sağlam stoperimiz oldu. Serdar'lar da istenilen düzeye gelirse 6 oyuncu arasında müthiş bir rekabet olur.
Slovakya Gürcistan Finlandiya şu 3 takımdan 5 gol yememeliydik.
Maçi kapattim gol yemisiz. nasil yedik acaba
yuh diyorum 3 gol yiyip yenildiğimiz takım finlandiya.
3-2 olmuş maç izlemedim ama Finlandiya'ya karşı iyi bir sonuç değil
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
yazık ya yazık 19 liram vardı bugün 19'unu da türkiye kaybettirdi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tamam 543254123154. de olsa yeniden yapılanıyoruz bu da bir hazırlık maçı ama Finlandiya'ya da yenilmeyelim arkadaş!
Almanya, Hollanda, Türkiye 3-5 kat üstün oldukları takımlara yenildi, Portekiz beraber kaldı. Kazanan iddaa oldu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.
Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.
Normal bunlar henüz oyuncu deneme süreci, oyuncular ilk kez birarada oynuyor çoğu. Önceden kalan bir takım iskeleti olmadığından her maç farklı kadro çıkıyor. O yüzden takım savunmasının aksaması, çok gol yememiz gayet normal. Şu an için sadece bireysel performansları değerlendirmek lazım bence. Takımın iskelet kadrosu şekillendikten sonra Milli takımın genel görüntüsü, alınan skorlar ve Abdullah Avcı'nın seçimleri hakkında tartışmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Avcı'nın bu turnuva bittikten sonraki süreçte artık kadroyu şekillendirmesi şart.
Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .
Umut Bulut'tan bir yol olmaz futbolculuğuna yazık.
Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.
Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.
Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hoca geriye kalan 3 degisikliligi niye yapmadi anlamadim bide umut cok etkisizdi degistirmesi gerekliydi bence
Bence kendimizi avutuyoruz . Semih , Bekir , Ömer Toprak , Serdar Aziz stoper bölgesi gelecek için bana da umut veriyor ancak önemli olan kadro değil mental yapı ve futbol oynamak artık sadece Arda'dan birşeyler beklememek lazım . 2014 için misal 4 3 3 oynatacaksın diyelim Topal-Nuri-Selçuk(Soner-Alper) misal diyelim kanatlarda Arda Sercan Sararer(Töre) Burak böyle bir yapı kurulur. Ortada ki üçlü bu oyuncuları beslemeli , ilerde ki üçlü savunma arkasına koşu yapmalı gelip orta sahadan top almamalı ancak böyle Barça tarzı Avcı'nın İBB'de oynattığı felsefeyi yerleştirebilirse başarılı oluruz . Çift forvet falan bizim işimiz değil zaten elde Burak-Pektemek-Umut-Mevlüt-Semih var bu oyunculardan da çift forvetde hiç biri biribirini tamamlamaz Euro 2008'de ki Semih olsa belki derdim.
Finallere hazırlanırken izleyemedim maçı, deminden beri özet arıyorum bulamadım. Bulan konuya eklerse sevinirim.
Maçı izleyemedim. Söyleyebileceğim tek şey, milli takımımıza verdiğin tüm emekler için teşekkürler Rüştü Reçber.![]()
Bu Umut Bulut'u cagıracagına Berk Elitez'i çagırsın.Böyle dandik bir futbolcu görmedim ben ya.Oldum olası sevmiyorum şu adamı ve milli takıma cagrılmasını anlamıyorum.
Yediğimiz ilk ve ikinci gol evlere şenlik. Futbol bu hata oyunu ama umarım elemelerde böyle komik goller yemeyiz. Devre arasında dediğim gibi isimlerden önce sistem önemli ve ne zaman sistem yerleşirse ondan sonra başarı gelir. Umarım en iyi sistemi bulur ve uygularız.
...
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bunun adı ''Aptallık''tır.Bir hazırlık maçında yapılan şu davranıs resmi maçlarda basımıza iş açabilir.Burak'ın attıgı golden sonra kapatmıstım.
Bu kadar salakça bir davranış olamaz.
Umut'u eleştirenleri anlamıyorum. Adam ilk yarı zaten forvette oynamadı ki. Kanatta oynatıldı. Herif onlarca çapraz koşu yaptı. Savunmaya geldi top çaldı, adamlara bastı. Gitti Burak'a 2 tane top indirdi kafayla vursun diye. Rakip savunmanın dengesini bozdu. Geride geldi top aldı. Daha ne yapsın ? Burak santrafor oynadı ne yapsaydı gelip rakibe mi bassaydı geride ? Mehmet Topal kötüydü demissiniz de adam 20'ye yakın kanattan kanada uzun pas attı lokum gibi. İyi değerlendirebilseler hepsi gol pozisyonu. Arda topu ayagına dolamayı seçti bir kaçında mesela. Ya da Hamit'te öyle. Savunma da çok gömüldü stoperlerin arasına orası öyle ama hücumda çok iyi paslar attı. Emre Belezoğlu'da keza öyle. Oyuncular 2. yarı maça asılmadılar. Bariz belliydi bu. Ciddiye almaları lazım maçları fakat hazırlık sonuçta. Abartacak bir şey yok. İskelet kadro bu şekilde olacak gibi.
Cenk
GG (Hamit)
Semih
Ömer T.
Hasan Ali
Arda
Emre
Selçuk
Mehmet T.
Umut
Burak
gibi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hala yorum yapmanın erken olduğunu düşünüyorum.Abdullah Avcı'ya güveniyorum.Önemli olan son 2 maçta göstereceğimiz performanstır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
...
Volkan
GG-----Semih-----Egemen-----Hasan Ali
Defans hattinda bu isimlerle israr etmeliyiz. Defansif derdimiz ofansif derdimizden daha buyuk.
http://live.sporx.com/futbol/millita...SXHBQ281414SXQ
Ahahahahahahahahaha![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp