Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun süredir takımdan ayrılmak isteyen ve sene sonunda kontratı bitecek olan Emre Aktaş, Sivasspor ile anlaştı. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz.

Bu sezonki yükselen grafiği ve durdurulamaz istatistikleriyle Serge Mbilla, Kamerun milli takımı menajeri Javier Clemente'nin ilgisini çekti ve ilk defa milli takım kadrosuna çağrıldı! Umarız Mbilla, milli takımında kalıcı olur ve Kamerun'un efsaneleri arasına girer...

22. HAFTA

Daha maçın 20. saniyesinde yediğimiz gol ile adeta maça 1-0 yenik başladık, ve 20 dakika boyunca bu şoku üzerimizden atıp oyunun hakimiyetini ele geçiremedik. Ancak tecrübeli kadromuz dakikalar geçtikçe kendine geldi ve 30. dakikadan itibaren oyuna hükmetmeyi başardı. İlhan'ın güzel golüyle beraberliği de bulduk, ancak galibiyet sayısı gelmedi. İlhan'ın zor pozisyonlarda çıkarttığı 2 güzel şutun direkten dönmesi bizim adımıza maçın talihsiz anlarıydı.

23. HAFTA

Konyaspor karşısında 90 dakika boyunca oyuna hükmeden ve topa sahip olan ekip bizdik. İlk 45 dakikada gelmeyen gol, ikinci 45 dakikada tam 3 kez skorborda yansıdı ve hak ettiğimiz bir 3 puanı alarak yolumuza emin adımlarla devam ettik...

Artık zirvede iyice yalnızlaştık. Yavaş yavaş SÜPER LİG şarkıları söylüyoruz!..

Sezon boyunca koçlarımızdan gelen antrenman raporlarında bazı oyuncularımızın özelliklerinde gelişme olduğu görülüyordu ama bu oyuncular ayda 2-3 gibi bir sayıda sınırlı kalıyordu. Ancak bu ay, sene başında staff seçimine ve antrenmana verdiğimiz önemin meyvelerini aldık. Yaş farkı olmaksızın çoğu oyuncumuzun özellikleri arttı. İşte artan özellikler ve hangi oyuncuya ait oldukları:

Necati Yılmaz(GK) - Decisions +1, Influence +1
    İzzet Yıldırım(DR) - Pace +1
    Onur Akbay(DC) - Strength +1
    Onur Demirtaş(DMC) - Positioning +1
    Rahman Kobya(MC) - Natural Fitness +1
    Adnan Güngör(MC) - Tackling +1
    Fevzi Özkan(AMR) - Influence +1, Positioning +1
    Oğulcan Gökçe(DC) - Agility +1
    Talha Mayhoş(AML) - Pace +1, Acceleration +1
    İlhan Parlak(ST) - Strength +1
    Emre Aktaş(ST) - Composure +1
    Okay Yokuşlu(MC) - Strength +1
    Ömer Karancı(AML) - Acceleration +1
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Baştan sona okudum, denk geldikçe takipteyim. Bir an önce Süper Lig başlasa da gerçek gücü görebilsek. (bu arada Mbilla çok iyi performans sergiliyor Poacher sanırım)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Baştan sona okudum, denk geldikçe takipteyim. Bir an önce Süper Lig başlasa da gerçek gücü görebilsek. (bu arada Mbilla çok iyi performans sergiliyor Poacher sanırım)
    Sağolun hocam, umarım bir an önce bitiririz ligi Mbilla poacher oynuyor, evet.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adanaspor yeni yıldızlarını buldu! Altyapıya bu sezon gelen gençlerden 6 tanesiyle kontrat imzalayan Turuncu-Beyazlı ekip, 6 oyuncuya da haftalık 150 pound verecek. İşte o ''native'' Adanalılar:

VE GELECEĞİN ARDA TURAN'I, ADANASPOR ALTYAPISININ SON YILLARDA YETİŞTİRDİĞİ EN ÖNEMLİ OYUNCU
    GÜRSOY EKDAL!

Bu da ''Judging player potential'' özelliği 16 olan antrenörümün Gürsoy hakkında verdiği rapor. Oyuncunun geleceği 4.5 yıldız!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

24. HAFTA

İlk yarıyı uzun bir aradan sonra gol atan Gagnon'la 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda ise Okay Yokuşlu-Serge Mbilla şov vardı! Okay'ın 3 güzel arapasının üçüne de hareketlenip, üçünü de gol yapan Mbilla 14 dakikada hat-trick yaptı, Güngören'i yıktı!

25. HAFTA

Senenin açık ara en iyi oyununu oynadık! Rakip oyuncular bu maça çıktıklarına bin pişmandı gerçekten. Topu ayağımıza her aldığımızda kaleciyle karşı karşıya kalıyorduk, defansımız da rakibin şuursuzca uzaklaştırdığı topların bir tanesini bile sektirmeden yeniden oyun kurmamızı sağlıyordu. Sahada adeta bir resital vardı, mükemmeldi.

26. HAFTA

Geçen hafta kaldığımız yerden devam ettik. Mbilla'nın yokluğuna rağmen mükemmel bir Adanaspor, mükemmel bir skor, alışılmış bir 3 puan!

27. HAFTA

Güzel oyunumuz bu hafta da devam etti, ancak normal yollardan kaleye girmeyen topu stoperimiz Anıl Karaer mükemmel bir frikikle içeri sokarak 3 puanı almamızı sağladı.

28. HAFTA

Hız kesmedik! 10 hafta içerisindeki 2. golümüzü yememize rağmen yediğimizin 3 katını rakip filelere bıraktık ve...

ŞAMPİYON OLDUK!

ADANASPOR ŞAMPİYON!!

http://www.youtube.com/watch?v=nabc-jl8VxE

http://www.youtube.com/watch?v=MSPh5...eature=related

BEKLE BİZİ SÜPER LİG... GELİYORUK!!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonluğumuzun ardından çok önemli Süper Lig ekipleriyle adımız anıldı.

Bunlar da kadromuza yeni kattığımız gençler. Özellikle Ali Yatmaz'dan çok umutluyum.

Bu akşam gerçek hayatta Adanaspor-Kasımpaşa Play-Off finali var. Haydi Adana!

Nesil
    2007

Süper Lig'de başarılar İyi transferlerle rahat ilk 10'a giriliyor. Gerisi şans+taktiksel beceri, UEFA'ya bile katılabilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hızlandırılmış gösterimde transferleri alsak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Süper Lig'de başarılar İyi transferlerle rahat ilk 10'a giriliyor. Gerisi şans+taktiksel beceri, UEFA'ya bile katılabilirsin
    Çok teşekkür ederim Bu sezon durmadan zarar ettik, iyi bir bütçe geleceğini hiç sanmıyorum. Bir de bu kariyerdeki planlarım nedeniyle 25 yaşından büyük oyuncu almamaya çalışıyorum ama rahat bir şekilde ligde kalacağımızın garantisini verebilirim

Hızlandırılmış gösterimde transferleri alsak.
    Hahhahhah, hocam tıpkı geçen seneki gibi çok sabırsızsın

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tezcanlıyım biraz.. eee hadi hadi..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Bu gençler ne hocam öyle Barça'ya kafa tutacak bir altyapı geliyor gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tezcanlıyım biraz.. eee hadi hadi..
    Açıyorum oyunu

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Bu gençler ne hocam öyle Barça'ya kafa tutacak bir altyapı geliyor gibi.
    İnşallah hocam inşallah, bal damlıyor ağzından

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Spekülasyonların önünü alamadık. Başarılı performansımızdan sonra Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi kulüplerle de adım anıldı.

Ve kalan 6 haftada oynadığımız maçlar. Maçların hepsine yedek kadromuzla çıktık. Gösterilen performans istediğim gibi olmasa da forma şansı bulamayan oyuncularım için bir fırsat; Uğur Parlak, Oğuzhan Gökçe ve Okan Salmaz gibi genç oyuncularım için de ilk 11 tecrübesi oldu bu 6 hafta.

34 hafta sonucunda TFF 1. Lig'in puan durumu:

Oyuncu istatistikleri:

Ve ödüller:

Yılın oyuncusu: FEVZİ ÖZKAN(ADANASPOR)
    Gol kralı: SERGE MBILLA(ADANASPOR - 28 GOL)
    Yılın yabancı oyuncusu: Nikolay Dimitrov(Kasımpaşa)
    Yılın genç oyuncusu: Erkan Kaş(Çaykur Rizespor)
    Yılın golü: SERGE MBILLA(ADANASPOR)
    Yılın menajeri: EREN AYDEMİR(ADANASPOR)
    Yılın centilmen takımı: Kartalspor
    Yılın onbiri:

GK: Necati Yılmaz (Adanaspor)
    DL: Sancak Kaplan (Kasımpaşa)
    DC: Onur Akbay&Anıl Karaer (Adanaspor)
    DR: Levent Demiray (Sakaryaspor)
    ML: Nikolay Dimitrov (Kasımpaşa)
    MC: Kenan Aslanoğlu&Mithat Yaşar (Gaziantep Belediye)
    MR: Fevzi Özkan (Adanaspor)
    ST: Gerard Gohou Bi (Denizlispor)&Serge Mbilla (Adanaspor)

Ve şampiyonluk için kazandığımız ödülle dağıttığımız primin orantısızlığı. Zaten yerlerde olan finansın üstüne bir de bu şaka gibi geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GERİDE BIRAKTIĞIMIZ SEZON HAKKINDA HABERLER VE BİLGİLENDİRME

Süper Lig'in şampiyonu sürpriz bir şekilde 4 büyüklerin arasından sıyrılan Bursaspor oldu... 2. kez Süper Lig şampiyonu olan Anadolu temsilcisi, kadrosuna Miguel Amado, Hakan Aslantaş ve Jan Lecjaks gibi kaliteli isimleri katarak şampiyonluğu hak etmişti.. Sivasspor, Karabükspor ve Ankaragücü içinse geçtiğimiz sezon felaket oldu.

Play-off grubunda 1. Bursaspor 46, 2. Fenerbahçe ise 41 puan aldı.

Kadrosuna Abdou Traore, Geremi Ndijitap, Tiago Luis, Daniel Guerrero gibi isimler katan Galatasaray 7. olarak hayal kırıklığı yaratırken; Beşiktaş mevcut kadrosuna transfer yapmayarak 4. oldu. Sezonu 2. olarak tamamlayan Fenerbahçe ise kadrosuna Maksim Skavysh, Mohamed Bangura ve Mahmut Bezgin gibi isimleri katmıştı. Trabzonspor ise, kadrosunu korumuş, ayrıca da Ken Ilso ve Mohamed Fellah gibi isimlerle güçlendirmiş ancak 5. olarak vasattan öteye gidememişti. Gaziantepspor da tıpkı Bursaspor gibi, 3 transfer yaparak ligi 3. olarak tamamladı ve Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı.

Beşiktaş ve Gaziantepspor'dan sonra, Uefa Avrupa Ligi'ne gidecek üçüncü temsilcimiz ise Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 2-0'la geçen Trabzonspor olmuştu.

Küme düşen Sivasspor, Karabükspor ve Ankaragücü'nün yerlerini; Adanaspor, Denizlispor ve Karşıyaka ile dolduran Spor Toto Süper Lig, bu sezon dışarıya oyuncu ihracı konusunda epey başarılı oldu. Trabzonspor, Ondrej Celustka'yı 4.9m pound karşılığında West Ham'a gönderirken, yurtdışına giden diğer bir bek oyuncusu 2.5m pound karşılığında Gençlerbirliği'nden Sunderland'e giden Debatik Curri oldu. Şimdiye kadar transferden en çok para kazanan kulüpse Gaziantepspor. Kadrosunun yıldızlarından Dany Nounkeu'yu 3.6m pound karşılığında Dortmund'a, Olcan Adın'ı ise 2.2m pound karşılığında Beşiktaş'a yollayan Güneydoğu Anadolu ekibi, kasasına yaklaşık 6m pound koydu. Transferde cömert davranan kulüpse sürprize mahal vermeyen Fenerbahçe oldu. Queretaro'dan Willian'ı 2.1m pound, Kızılyıldız'dan Andrija Kaludjerovic'i 1.5m ponud, Sao Caetano'dan Augusto'yu ise 1.2m pound karşılığında renklerine bağlayan Sarı-Kanaryalar, yaklaşık 5m pound harcadı. Olcan'ın yanında Kemal Tokak'ı da alarak Türk kontenjanını iyice sağlama alan Beşiktaş'ın yanında, Trabzonspor kadrosuna sadece Ekrem Dağ'ı kattı, geçen sezonun hüsranı Galatasaray ise henüz transfer yapmadı. Son şampiyon Bursaspor da kadrosuna sadece 80k pound karşılığında Alexander Geynrikh'i kattı. Geynrikh, Türk statüsünde oynayabiliyor.

Tabi ki henüz transfer bitmiş değil. Daha satılan ve alınan oyuncular, patlayan bombalar olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dünyada geçen sezonun şampiyonları:

İngiltere: Manchester United
    Fransa: Paris Saint-Germain
    Almanya: Schalke
    İtalya: Internazionale
    Portekiz: Benfica
    Rusya: Rubin Kazan
    İspanya: Real Madrid
    Arjantin: Estudiantes
    Brezilya: Palmeiras

EURO 2012:
    Fransa
    Afrika Kupası: Fildişi Sahilleri

Şampiyonlar Ligi: Manchester United
    UEFA Avrupa Ligi: Roma
    U19 Şampiyonlar Ligi: Manchester City Reserves

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Tebirk ederim gerçekte şampiyon olamadık kılpayı kaçırdık ama sen olmuşsun tebrik ederim.Takibe devam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir aksilik olmazsa transfer dönemini kapattık! Önce giden oyunculardan başlayayım:

Stoper oyuncumuz Anıl Karaer'i 250k pound'a Gençlerbirliği'ne, ortasahamız Adnan Güngör'ü ise 150k pound'a Augsburg'a sattık. Ömer Karancı'yı da 26k pound kiralama bedeli karşılığında Göztepe'ye kiraladık. Para kazandığımız transferler bunlar oldu. Koray Şanlı, Emre Aktaş, Berk Neziroğluları ve Berkan Yıldırım'la ise bedelsiz olarak yollarımızı ayırdık. Daha satmak istediğim oyuncular var.

Gelelim aldığımız oyunculara. Yönetim 50k pound transfer bütçesi verdi, maaş bütçemiz de haftalık 10k pound artıdaydı. Bu bütçe dahilinde bana göre çok olumlu bir transfer dönemi geçirdik. İşte yeni Adanasporlular:

1. Ritchie De Laet # 2

Manchester United'ın serbest bıraktığı Belçikalı stoper ile görüşmelere başladığımızda isteyeceği maaş bakımından tedirgindik. Ancak De Laet çok mütevazı davrandı ve kapıyı haftalık 3.5k pound'dan açtı. Bu güzel şartlar bize çok cazip gelince De Laet ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladık, ve takımımıza çok çok önemli bir oyuncu katmış olduk.

2. Attila Filkor # 25

Macar oyuncunun Türk vatandaşlığı bulunmuyor, öncelikle bunu söyleyeyim; isimden dolayı bir yanlış anlaşılma olmasın Yaşı ve aldığı ücret çok cazip geldi bana. İlk 11 oynar, yedek bekler, ne görev verirsek yapar. Güzel bir transfer yaptığımızı düşünüyorum.

3. Marin Barbaric # 15

Hırvat oyuncuyla Bank Asya'dayken sözleşme imzalamıştık, bu sezon takıma katıldı. Kendisi oyunu iki yönüne de oynayabilen bir ortasaha, ve yaşı çok genç. Bu nedenle Barbaric de oyuncu transfer felsefemize uyan bir hamleydi. Bu transferle birlikte ortasahada oynayacak oyuncu sayısını iyice artırdık. Alejandro Cascio, Uğur Parlak, Barbaric ve Filkor box to box Mc rolünde oynayabilecek oyuncularımız.

4. Nicolas Verdier # 23

Fransız oyuncuyla 1 senelik bir sözleşme imzaladık. Mbilla ve İlhan'ın arkasında 3. forvet olarak forma bekleyecek. Devre arasında 50-100k pound gibi bir rakama kakalamaya çalışacağız, gitmezse de sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten

5. Niko Celcic # 20

Sizlere Avrupa'nın yeni gözbebeğini sunuyorum arkadaşlar: Niko Celcic! Scout'um Andrej Szarmach'ın önerisiyle kendisini keşfettim ve hemen takıma kattım. Kendisi hakkındaki raporda geleceği tam 5 yıldız olarak gösteriliyor! Altyapıya falan göndermedim, Loic Gagnon'un arkasında sol açık yedeğimiz olacak. Çok şeyler bekliyorum kendisinden, çoook!

6. Remy Vasseur # 30

Ucuz maaşı, genç yaşı ve bonservis bedelsiz olması Vasseur'u gözüm kapalı almamı sağladı. İzzet'in arkasında yedek sağ bek olarak bekletmeyi planlıyorum ancak bakarsınız 11'e yükselir; hiç belli olmaz

7. Şaban Özel # 3

Şaban'ı almayı geçen sene de çok istemiştim ancak para yetmemişti. Bu sene de yetmedi ancak 230k pound bonservis bedelini 48 ay taksitle ödeme sözü vererek alabileceğimiz en iyi Türk sol beki kadromuza kattık. Çok memnunum bu transferden.

8. Sascha Kotysch # 4

Bonservis bedeli ödediğimiz ikinci ve son transfer olan Kotysch, tıpkı Şaban gibi 230k pound bonservis bedelini 48 ay taksitle ödeme taahhütü ile takıma getirildi. Özellikleri çok iyi ve daha gencecik. Sene başında stoperi takviye etmeyi zorunlu görüyordum, ve şimdi Kotysch ile De Laet'i alarak bu ihtiyacı fazlasıyla giderdiğimi düşünüyorum.

9. Sergej Karimov # 41

Kazak sol beki 26k pound kiralama bedeliyle 1 yıllığına kiraladık. Şaban'ın arkasında yedek bekleyecek. Türk statüsünde oynaması da çok büyük avantaj bizim için.

Transfer dönemimizin genel özeti:

Transfer dönemimizden çok memnunum. Şimdi biraz takım üzerinde çalışıp, Süper Lig maratonuna hazırlanmak için Anadolu kampına gideceğiz, 5 hazırlık maçı oynayacağız...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Tebirk ederim gerçekte şampiyon olamadık kılpayı kaçırdık ama sen olmuşsun tebrik ederim.Takibe devam
    Sağolasın hocam. Valla İzmir'de oturduğum için televizyondan izledim maçı, gerçekten çok heyecanlıydı ama olmadı... Sağlık olsun, oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Mbilla'nın golünde sevinçten apartmanı ayağa kaldırdım ama 117. dakikada sessizliğe büründük Barbaros'un kırmızı kartı bitirdi zaten olayı, oyuncuların topa dokunacak mecali kalmadı son 50 dakika. Okan Salmaz ölecekti nerdeyse...

Dediğim gibi, sağlık olsun; inşallah seneye çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sağolasın hocam. Valla İzmir'de oturduğum için televizyondan izledim maçı, gerçekten çok heyecanlıydı ama olmadı... Sağlık olsun, oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Mbilla'nın golünde sevinçten apartmanı ayağa kaldırdım ama 117. dakikada sessizliğe büründük Barbaros'un kırmızı kartı bitirdi zaten olayı, oyuncuların topa dokunacak mecali kalmadı son 50 dakika. Okan Salmaz ölecekti nerdeyse...

Dediğim gibi, sağlık olsun; inşallah seneye çıkarız
    O barbaros zaten sattı maçı.Valizini toplayıp gitmiş adana dan.Zaten bir daha forma giyemezdi o yaptığından sonra bu takımda.Kimsede almaz diye tahmin ediyorum bu saatten sonra da bu karaktersizi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O barbaros zaten sattı maçı.Valizini toplayıp gitmiş adana dan.Zaten bir daha forma giyemezdi o yaptığından sonra bu takımda.Kimsede almaz diye tahmin ediyorum bu saatten sonra da bu karaktersizi.
    Evet, Facebook'taki Adanaspor sayfası da ateş püskürmüş Barbaros'a Fırat Aydınus da ''Barbaros bişey dese de kırmızı kart göstersem'' diye ağzının içine bakıyordu resmen oyuncunun. Neyse, derin hesaplar dönmüş olabilir o maçta, burası yeri değil

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Evet, Facebook'taki Adanaspor sayfası da ateş püskürmüş Barbaros'a Fırat Aydınus da ''Barbaros bişey dese de kırmızı kart göstersem'' diye ağzının içine bakıyordu resmen oyuncunun. Neyse, derin hesaplar dönmüş olabilir o maçta, burası yeri değil
    Aynen burası yeri değil.Sen kariyerine devam et

Kaleciye ihtiyaç varsa Niclas Heimann, özellikleri çok hızlı gelişiyor.
    Forvete ihtiyaç varsa Agustin Torrasa ve Tayfun Özkan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen burası yeri değil.Sen kariyerine devam et
    Aynen hocam

Quote Originally Posted by express View Post
    Kaleciye ihtiyaç varsa Niclas Heimann, özellikleri çok hızlı gelişiyor.
    Forvete ihtiyaç varsa Agustin Torrasa ve Tayfun Özkan
    Hocam Tayfun bizim ezeli rakipte, getiremeyiz onu. Ama diğer dediklerine bakacağım, teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transferler Süper Lig'de üst kısımları zorlamak için yetersiz göründü gözüme ama sanırım bütçe vermediler. İş menajerlik yetenekleri ve Mbila'ya kaldı desenize.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler Süper Lig'de üst kısımları zorlamak için yetersiz göründü gözüme ama sanırım bütçe vermediler. İş menajerlik yetenekleri ve Mbila'ya kaldı desenize.
    Malesef aynı görüşte değilim Ben çok kaliteli bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Hedef Avrupa Play-Off'ları...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bence ilk sezon büyük hedef koyma kendine.Oyuncuların birbirine adaptasyonu ülkeye alışması filan derken 5 6 maçı buluyor.Hedefin ilk sene küme düşmemek olsun ondan sonraki senelerde gerekli yerlere nokta transferlerle hedefini yükseltirsin.

Nesil
    2007

Transferler orta düzey olmuş de Leat dışında, onu beğendim Başarılar Süper Lig'de, ikinci sezon iyi bütçe veriyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Transferler orta düzey olmuş de Leat dışında, onu beğendim Başarılar Süper Lig'de, ikinci sezon iyi bütçe veriyolar
    Adanasporla kaç tane kariyer yaptım hiçbirinde de 2. sezon iyi bütçe koparamadım.Hep rölantide olabilecek bütçe ve maaş bütçesi veriyorlar.Hiç zengin başkan almadı bugüne kadar benim oyunlarda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence ilk sezon büyük hedef koyma kendine.Oyuncuların birbirine adaptasyonu ülkeye alışması filan derken 5 6 maçı buluyor.Hedefin ilk sene küme düşmemek olsun ondan sonraki senelerde gerekli yerlere nokta transferlerle hedefini yükseltirsin.

Hocam bu kadroyla ligden düşmemiz biraz zor Avrupa Play-Off'ları olmaz da ilk 10 olur, ilk 12 olur; bunlar da gayet makul bizim için...

Teşekkür ederim Başkan elini cebine atsın artık

Adanasporla kaç tane kariyer yaptım hiçbirinde de 2. sezon iyi bütçe koparamadım.Hep rölantide olabilecek bütçe ve maaş bütçesi veriyorlar.Hiç zengin başkan almadı bugüne kadar benim oyunlarda
    Geçen sene ligde 13. olmuş kupada final oynamıştım ilk sezonda, ertesi sene 550k pound mu ne, öyle bişey vermişlerdi. 550k pound bu sene için de çok iyi olur bence, kabul ederim o parayı Ama bu sene Adanaspor'la bayağı zarar ediliyor ya, geçen sene böyle değildi. Her ay 300-400k pound gidiyor kasadan. Öyle çok maaş falan da ödemiyorum, neden oluyor anlamadım. Senin bir bilgin vardır belki, neden oluyor ki bu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sene başında sol bek için oyuncu araştırırken Şaban'ın gelmeme ihtimaline karşı bir oyuncuyu yedekte tutuyordum. O teklifimi Şaban'dan önce kabul ettiği için delay tuşuna basarak anlaşmayı erteledim. O arada Şaban geldi, ben unuttum bunu; transferi tamamladım diye düşünüyorum aklımca. Tam o sırada da staff'larımızı yeniliyorduk; ekranda gözüken bütün kırmızı uyarılara accept accept diye basarken bu sol bekin accept'i de araya kaynadı, mecburen arkadaşı takıma katmış olduk Yeni transferimiz:

Sebastian Hertner # 44

Bayağı da para veriyoruz herife :-D Devre arasında alıcı bulursak göndermeye çalışacağız...

Yukarıda dediğim gibi, staff'larımızın büyük bir kısmını yeniledik! Türkiye'nin Porto'su olmak için transfer ettiğimiz oyuncuların güçlerini artırıp aldığımızdan daha yüksek bir bedele elimizden çıkarmamız gerektiğini göz önüne alarak, çok kaliteli bir teknik ekip kurduk.

Teknik ekibimizde ilk göze çarpan isim Marcos Senna! Villareal'de futbolu bırakan İspanyol futbolcu, koçluk kariyerine Adanaspor kulübü altında başlangıç yaptı.

İlk defa kendi antrenman programımı yaptım Bayağı bir uğraştırdı beni, önce bütün oyuncuları pre-season antrenmanına aldım, ligin başlamasına 15 gün kala teker teker her isme özel olarak hazırladığım antrenman programlarına dağıttım falan... Umarım başarılı olmuşumdur; sakatlık ya da oyuncularımın güçlerinde azalma falan yaşanmaz.

HAZIRLIK KAMPI

Hazırlık kampı orta şekerliydi Artık lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Bakalım nasıl sonuçlar alacağız...

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri