Burda bu kadar tartışma çıkmasının sebebi Fenerli arkadaşların bir türlü bazı şeyleri kabullenememeleridir.Kimse burda oo Volkan çok suçlu adamın hiç suçu yok demiyor.Zaten gazetecilerin ne ayak olduğunu hepimiz biliyoruz.Adam gibi işini yapan bir elin parmaklarını geçmez.

Bu olayda da eminim ki gazeteci birşey yapmıştır ve Volkan sinirlenip bu harekette bulunmuştur.Sonra da gidip evinden aldırma muhabbetini yapmıştır(Çok kurtlar vadisi izlemekten oluyor).Benim tek isteğim evet olayın sebebi gazetecidir suç ondadır fakat Volkan'ın da böyle bir harekette bulunmaması gerekirdi.Hem kendisinin hem de gazetecinin özür dilemesi gerekir.Bunu söyleseniz zaten hiçbir sorun kalmayacak ortada.Ama hala inadına Volkan'ın hatası mı var? Hani nerde görmüyoruz? falan diye takılırsanız burdaki insanlarda elbet birşeyler yazma gereği hissediyor.

Son olarak kendime adıma suçun %90'ı gazeteci de olabilir.Ve kendisinin çıkıp özür dilemesini bekliyorum.Aynı şekilde gazetecinin üzerine yürüyen ve evli barklı adamı evinden aldıracak olan Volkan'ın da en azından bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.