Benim bildiğim(geçmiş yıllardan tahminen) tek çıkar yolumuzun Wild Card olması. Yani şöyle bir mantıkla geçtiğimiz senelerde kimse Efes-Fb final oynuyor diye elemeye filan kalmıyordu.
Benim bildiğim(geçmiş yıllardan tahminen) tek çıkar yolumuzun Wild Card olması. Yani şöyle bir mantıkla geçtiğimiz senelerde kimse Efes-Fb final oynuyor diye elemeye filan kalmıyordu.
Efes finale cikarsa euroligde on eleme oynucaz
Beşiktaş Milangaz finale çıkarak Euroleague"de On eleme hakkını kazandı.
Yani kısaca, Efes finale çıktığı takdirde önümüzdeki sezon Eurolig'de 4 takım birden mi yer alacak? (Önelemeleri geçtiğimizi varsayarsak.)
Valla düşünsenize seneye her grupta bir Türk takımı.Ne güzel olurdu.
Eyüp Yıldız @eyupyildizz
Toplu cevap: BJK-EFES final serisi olursa GS EL ön elemesi oynayacak.
Sonuna kadar
Helal olsun Potanın kartallarına bu seriyi Galatasaray'dan daha çok istedik ve finale yükseldik. Bu sezon bazı branşlarda taraftarın yüzü güldü. İnşallah yönetim Bayan Basketbol takımı ve Voleybol takımlarında da iddialı takım kurarlar. Bir tek futboldan ibaret olmamalı.
Helal olsun potanin Kartallari takimimiz gerçekten bu sezon çok iyi oynuyor Ergin Ataman'in da büyük katkisi var tabiki.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://s14.directupload.net/images/120523/wd868tci.swf
Bunu yeni gördüm, çok fenaymış.Kadrajdan çıkmış, ordaki her kimse. Gordon sanırım.
![]()
Oktay Mahmuti: "Bu, hiçbir zaman Beşiktaş'ın galibiyetinin değerini küçültmesin, ama yaşananlar Türk basketbolu adına ayıptır."
[YOUTUBE="uaGlnMduIKo"]Oktay Mahmuti[/YOUTUBE]
Efsane bir son periyot sonrası Banvit : 73-71 : Anadolu Efes
yine hakemler çok konuşulacak ama son periyottaki inanılmaz oyunla son maça taşıdı Banvit final şansını.
Bana göre Kerem'in pozisyonu 3 atıştı.Ayrıca son topta Cenk getirirken faul vardı.Hakem birazda ittire ittire Banvit'e verdi maçı.Olucak iş değil bu hatalar.Ama yinede tebrikler.Bence Efes tecrübesiyle alır 5 maçı.
Final serisi ne zaman başlayacak?
Efes serisinin son maça kalması iyi oldu bu arada. Güzel bir son maç izleyeceğiz.
Ergin Ataman : Final serisi iç saha maçlarımızı maalesef Sinan Erdem'de oynayamayacağız. 3-5 Haziran da salon dolu! Mecburen maçlar Abdi İpekçi'de !
https://twitter.com/erginataman/stat...02583598333952
Orayı da hınca hınç doldururuz sıkıntı değil.
Cumartesi günü Bandırma yolu göründü banaKaç aydır da gitmedim, özledim vallahi...
Rakibimiz Anadolu Efes oldu.
Herkes için en hayırlısı oldu ama Banvit'e bi yandan üzülmedim değil yine 10 sayı farktan çevirmişler son 2 dakika da vermişler...
Lucas son topu berbat oynadı.
Bu zamana kadar hep hücumu seven takımLarLa oynadık ve onLarı iyi durdurarak finaLe geLdik. Bu sefer rakibimiz hücumdan ziyade savunmayı ön pLanda tutan bir takım. İnşaLLah Şampiyon oLacağız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vujacic Efes'ten ayrıldı mı?Kadroya alınmıyor hiç.
TBF hafta içi maçları 19.00'a koymuş.Sıkıntı var.
Savunmadan daha ziyade, hızLı hücumu seven bir takım desek daha doğru. Sonuçta bütün takımLar savunma yapıyor, özeLLikLe PLay-off ta bu biraz daha artıyor ama, GaLatasaray ın mentaLitesi, önce savunaLım, sonra ataLımdan ziyade; Top bize geLdiğinde hızLı bir şekiLde rakip sahaya gideLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...