Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
Bu tür çocuklar buralardada var. Benden kaç yaş küçük çocuklar atar yapıyor. Ağzını yüzünü dağıtıcaksın öylesinin.

Bu çocuğunda kafasını mı yarmışlar kolunu mı kırmışlar ne yapmışsalar iyi yapmışlar. Yani çöpçü abimize plaket falan vermek lazım.

Çocuktur efendim falan diyip geçiştirilmez bu. Kafa göz dağıtıcaksın. Koskoca adamın sabrıyla oynayıp dalga geçmek bide üzerine kemer çıkartıp yere vurmak.

Benim babama yapsalar bunu babam da aynısını yapardı. Bana yapsalar ben tekme tokat girerdim. Tekme tokata karşı sempatim var. Kürekle vurmazdım ama girişirdim yani.
Ben senin gibi düşünmüyorum sonuçta çocuk ama bunları böyle yetiştiren anne ve babalara üçer beşer sille vurursun eyvallah hatta benim de içimden geliyor

mesela bugün yeşilyurt hastanesinden çıktı durakta bekliyorum iki üç yaşındaki çocuğunu herkesin iiçnde bir anne tokatlıyordu o an o kadını boğasım geldi böyle yetiştirirsen büyüyünce de kimseyi saymaz sevmez atar yapar sevgi yerine tokatla sille ile yetişen nesilden ne beklersin anca şiddet.

o yüzden problem çocukta değil o çocuklara o şekli veren aan babadadır.