Sayfa 13 / 41 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Montajdır bu ya Habertürk'ün sonuçta bu her şeyi yaparlar.Şundaki havalara hareketlere bak.Gerçekten Milli Takım'a yakışmıyor böyle adamlar.Sadece Volkan için de demiyorum bunu.Çıkarın şu at gözlüğünüzü video da var apaçık gözüküyor her şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben videoyu izledim onlarca kamera var , bu olayın zaten anlattıkları kısmı , Volkan'ın kendini savunduğu kısım bunun öncesi , zaten bunu kimse inkar etmiyor , bundan öncesinin videosu yok mu o kadar kameranın arasında , yayınlasınlar görelim

öbür türlü de üstte söyledim yine volkan böyle böyle yaptım diye özür dilesin , yine hatalıdır , umrumda olan o değil ama medya bunu yapmaya çalışıyor , medya neye inanmanızı isterse siz de ona inanıyorsunuz , bu garip gerçekten , bu volkan değil başkası olsaydı keşke galatasaraylı olsaydı burada büyük çoğunluk , savunuyor olurduk kendisini , bu sefer benim gibiler medyaya inanmamak lazım ama kendisi de özür dilemeli dediğimiz de bize de yüklenilmeye başlanırdı haksız yere , neyse alıştık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Volkan yalandan yere saldıracakmış gibi yapıyor, gerçekten saldıracak olsa Tayfun onu zaptedebilir mi ? Burnunun ucundaki adama boşuna dayılanmış, dalsa direkt dalardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arkasından konuşma adamın Murat senide evinden aldırır falan aman ha.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Arkasından konuşma adamın Murat senide evinden aldırır falan aman ha.
    Dayanamadim , ekliyorum

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bugün maç var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Video varmış izlemedim. Volkan ne yapsa haklıdır, helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yarın olması lazım.

Bu arada sıktınız cidden.Milli takım konusu burası.Volkan'a Emre'ye olan hınçlarınızı başka yerde çıkarın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yarın olması lazım.

Bu arada sıktınız cidden.Milli takım konusu burası.Volkan'a Emre'ye olan hınçlarınızı başka yerde çıkarın.
    Ne yapsın millet gidip İspnya ligi konusunda mı yazsın milli takım kampında olan olayı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe Sohbet Alanına yazın , bak mantıklı şekilde açıklayınca bu sefer de , aslında vurmuycakmış yalandan , artislik yapmış , aslında bu volkan delikanlı değile geliyor olay yavaş yavaş =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Video varmış izlemedim. Volkan ne yapsa haklıdır, helal olsun.
    Volkan'ın daha hiç bir hakkı yok ilk susması gerekenlerden biri haddini asiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Montajdır bu ya Habertürk'ün sonuçta bu her şeyi yaparlar.Şundaki havalara hareketlere bak.Gerçekten Milli Takım'a yakışmıyor böyle adamlar.Sadece Volkan için de demiyorum bunu.Çıkarın şu at gözlüğünüzü video da var apaçık gözüküyor her şey.
    Milli takıma böyle oyuncu yakışmıyorsa TT Arena'dakiler gibi milli takım oyuncusunu Fener'li diye isliklayan adamlar da yakışmıyor.
    Last edited by attirson : 28.Mayıs.2012 at 19:14

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne yapsın millet gidip İspnya ligi konusunda mı yazsın milli takım kampında olan olayı ?
    Oyuncusunu korur milli takımı seven insan.Burda Fenerbahce'li Volkan diye ayrım yapılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Neye hakkı yok ? Konuşmaya mı ? Kim yasaklıcak bunu ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konular farklı olsada konuşanlar aynı bence artık tartışmak yerine kimin yazdığına bakıp gülüp geçmemiz lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk susması gerekeni biz de belirleriz de uygulamaya nasıl geçiricez ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hala Volkan haklı diyen arkadaşlar var.Diyecek hiçbirşey bulamıyorum gerçekten.Kimse de çıkıp 1 sene de trilyonlarca para alan adamın birazcık susması gerekir demiyor.Gençlere örnek olması gerekir demiyor.Orda o adama bağrırken gören diğer gençler yarın öbür gün onlarda başka gazetecilerin üzerine yürüse teknik adamlar yöneticiler nasıl anlatıcak bu çocuklara yapmamaları gerektiğini.Biraz fanatiklikten sıyrılalım lütfen birazcık istiyorum çok değil.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

biraz önce haberlerde izledim malum videoyu volkanda anlamsız bi sinir harbi yüklü konu kapanmış etmiş hala adını yazdım evinden aldıracam hadi diyelim gazeteci hata etmiş çekme dedigi yerde ama ama bu sözleri kabul edilemez abdullah hoca disiplinli bir hocadır umarım geregini yapar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu milli takımımızda yetenekli oyuncular değilde tek istediğim karakteri sağlam oyuncuların o formayı terletmesi.Milli takım kampında bazı oyuncuları görünce Ata'mızın bir sözü aklıma geliyor.Her şey karakter meselesi.
    "Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şu milli takımımızda yetenekli oyuncular değilde tek istediğim karakteri sağlam oyuncuların o formayı terletmesi.Milli takım kampında bazı oyuncuları görünce Ata'mızın bir sözü aklıma geliyor.Her şey karakter meselesi.
    Nedense hep bu mesajlar ya Emre ya da Volkanla ilgili bir şey olunca geliyor. Olay galatasaraylı bir futbolcuyla alakası olsa bu sözün onla alakası nedir dersiniz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim peslerini birakmazlar sonuna kadar haklarini ararlar caner olayida varmis onuda ogrenmis olduk , gazetci hakli 2-3 fotograf cekip ekmek parasi pesinde ama kime anlatiyosun bizim insanlarimiz anlamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman galatasaraylı futbolcular görev alamaz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post

umarim peslerini birakmazlar sonuna kadar haklarini ararlar caner olayida varmis onuda ogrenmis olduk , bazi insanlar ekmek parasi nedir bilmez o adam oraya gorevini yapmaya gelmis 2-3 fotograf çekip parasini kazanmaya gelmis ama kime anlatiyosun çogunun bir eli yagda bir eli balda.
    Volkan açıklamasında ne diyor ? Arkadaslar istemedi fotoğraf çekimini yani Gs'li futbolcularda bunların icinde.Volkan'ın suçu onların hakkını aramak.Bırak kim ne halt yiyorsa yesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    şuanki milli takımda Selçuk İnan mı bu tanıma uymuyor? Semih mi? Sadece Engin Baytar dersen sana bende katılırım.Olayları genellemeyelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    şuanki milli takımda Selçuk İnan mı bu tanıma uymuyor? Semih mi? Sadece Engin Baytar dersen sana bende katılırım.Olayları genellemeyelim lütfen.
    üstteki arkadaş öyle yazdığı için yazdım , bunu yazmasam o mesaj orda kabak gibi durur , adam millete karaktersiz diyebilir , hiç bir ceza almadan yazmaya devam ederdi şimdi ben yazdım diye iki mesaj da silinecek.

edit : yöneticilerin bug'ını buldum bir nevi , hep yapıyorum deneyin ama fenerbaheçeli olmanız lazım sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geldiğin ne kadar da belli artık her tartışmada başrol oynarsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kim mesela?

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Nedense hep bu mesajlar ya Emre ya da Volkanla ilgili bir şey olunca geliyor. Olay galatasaraylı bir futbolcuyla alakası olsa bu sözün onla alakası nedir dersiniz
    Sen düşün neden hep Emre ve Volkan olunca bu şeyler konuşuluyor?Düşün biraz bu oyuncular neden bu kadar eleştiriliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kim mesela?

Sen düşün neden hep Emre ve Volkan olunca bu şeyler konuşuluyor?Düşün biraz bu oyuncular neden bu kadar eleştiriliyor.
    Volkan gerçek bir Fenerbahçe'li oldugu icin Emre ise Gs formasını önceden giydigi icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Evet Semih.

Sayfa 13 / 41 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri