Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar![]()
Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar![]()
Mehmet Topal alabileceğimiz en iyi yerli ortasahalardan birisi.
Olivier Giroud ismide geçiyor arkadaşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=8R1NCl383Pk
İzlemek isteyenler için.
Mehmet Topal ismi iyice ağırlık kazandı umarım bu transfer gerçekleşir. Lakin Emre'yi takımda tutmayacaklarsa anlamsız bir transfer olur bu transferin anlam kazanması için Emre'nin takımda kalması lazım. Yobo Leicster City ile anlaşmış, bence yabancı bir stoper yerine Türk oyuncular transfer etmeliyiz. Örneğin Ömer Toprak, BJK ile anlaşamaz ve ayrılmak isterse Egemen Korkmaz, Bursalı Serdar Aziz gibi. Ayrıca Sol Bek'e mutlaka Hasan Ali'yi getirmeliyiz. Yabancı kontenjanı yüzünden çoğu kez sürpriz kadrolar görmek zorunda kalıyoruz, bunun önüne geçmez adına kadrodaki kaliteli Türk oyuncu sayısını arttırmalıyız.
...
Topal'ın eşi adamın kariyeriyle oynuyor resmenDestek olacağına köstek oluyor, bu kadınları anlamak güç
Bizim açımızdan bakarsak çok iyi bir transfer tabiki.
emrenin sozlesmesi bugun bitiyor galiba demekki sozlesme imzalamicaklar.
Olivier Giroud şu anda Avrupa'da çok popüler durumda.Kolay kolay gelecek bir adam değil.15-16 m'dan aşağıya bırakmazlar.Ama tabi belli olmuyor bu işler.
Mehmet Topal'ın menajeri transferi yalanlamış.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
...
Emre Belözoğlu, A.Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Hadi hayırlı olsun.
Acilen Selçuk Şahin'le yeni sözleşme imzalamamız lazım, maazallah onu da kaybedersek yıkılırız ! Getirebiliyosak Antalya'dan Deniz Barış'ı, Kasımpaşa'dan Ali Bilgin'i ve Flamengo'dan Maldonado'yu tekrar getirip takıma kazandırmalı ve ortasahamıza über bir güç katmalıyız.
...
her ne kadar karakter sorunu olsada emreyi kaybetmek buyuk bir hata bence ortasahada basan press yapan geriden oyun kuran iyi bir oyuncuydu bence.
Emre ile yolların ayrılmasına çok üzüldüm, gerçekten bu takımda kalması gereken bir isimdi; ama onun ayrılmasına sebep olanlar utansın. Avrupa'da da en büyük destekçisi olacağız.
O değilde şike ile suçlandığımız yılda oynayan iskelet kadrodaki oyuncular Arsenal'e, Psg'ye, Atl. Madrid'e, Asya ŞL Şampiyonuna falan gitti. Üzerine eklemelerle beraber efsane bir kadro yaratacakken bugün geriye sil baştan politikası kaldı. Hadi bakalım.
...
emre'siz bir orta saha çekilmez. çok acil çok çok kalburüstü bir oyun kurucu bulmamız lazım. cristian emre'nin görevini üstlenebilmek için biraz laçka kalıyor. soner aydoğdu gelirse de pişmesini beklersek işimiz var...
Ve an itibariyle resmi açıklamada geldi. Hayırlı olsun ne diyelim.
http://www.clubatleticodemadrid.com/index.php
...
bari mehmet topal gelirken söylentileri dolaşan tino costa'yı da kapsın gelsin.
Benim düşüncem Mehmet Topuz artık Emre'nin yerinde oynamasıdır, sağ açıkda hiç bir iş yapamıyor. Ortasaha hızlı oyunu ile takıma katkı sağlayabilir, şuan ki mevkisinden de daha faydalı olabilir. Takım Stoch gibi sağ açık bir oyuncu alması daha çok güç kazandıracaktır.
Emre'nin transferine çok moralim bozuldu. Yönetim ve Aykut hoca büyük bir hata yaptı, böyle bir Türk oyuncu bırakılmamalıydı. Onun kalitesinde Türk ortasaha YOK çünkü
Orta sahadan bir türlü yüzümüz gülmüyor. Appiah'a doktorlarımız bir daha futbol oynayamaz, oynarsa ölür demişlerdi. Adam gitti milli takımda kaptanlık bile yaptı.
Aurelio çok para istiyor diye gönderdik. 2 sene yerini dolduramadık.
Emre geldi sevindik. Adam elinden geleni yaptı. Futbolu Fenerbahçe'li Emre olarak bırakacağım dedi. Onuda yolladık.
Anlayamıyorum, anlamak istemiyorum.
Cristian'a 3 sene dayandık. İlk sene 1 gol, 1 asist. 2. sene 0 gol, 1 asist yaptı. 3. sene toparladı kendini falan ama oda takımın oynadığı kapalı oyun ve çağ dışı futbol yüzünden.
Topal'ın gelmesi konuşuluyor şimdi.
Aurelio - Appiah 1 sene oynadı ligte şampiyon olduk, avrupada AZ'ye elendik ve adamlar o sene Yarı Final oynamışlardı diye hatırlıyorum.
Aurelio gitti Emre geldi. Emre - Aurelio hayallerini kurduk ama olmazdı. Çünkü Aurelio gitmişti.
Topal geliyor dediler. Topal - Emre hayali kurduk. Şimdide Emre gidiyor.
Emre'nin gitmesi sadece bir şeyi kanıtladı. Orta sahaya KESİN transfer yapılacak. Ayrıca Aykut Kocaman'dan kurtulacağız.
mehmet topuz'un kayseri'deki yetenekleri törpülenmiş olabilir. ta 2 sene evvel daum bir kaç kere orta sahada ofansif görev vermişti kendisine. kotaramamıştı. mehmet topuz'a güvenmiyorum. bu saatten sonra anca sağ bek için iyi bir yedek olur ki aykut hoca çok fazla denemedi orada da.
Artık Alex'e göre takım kurulmamalı, eğer kurarsak 2000lerin başında ki Galatasaray'ın Hagi'den sonra ki durumuna düşeriz. Şimdiden ona göre kadro kurulmalıdır. Ben İnanıyorum ki Alex Stoch ve çok hızlı bir sağ açık ile çok iyi üçlü ofans gücü sağlanabilinir. Hem forvette ki oyuncuya daha da yardımcı olabiliriz.
aykut hoca bu saatten sonra alex'i ilk 11'de oynatırsa kendi topuğuna sıkar.