Sayfa 597 / 896 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
17,881 ile 17,910 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
    Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
    Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar

Nesil
    2006

Mehmet Topal alabileceğimiz en iyi yerli ortasahalardan birisi.

Olivier Giroud ismide geçiyor arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=8R1NCl383Pk

İzlemek isteyenler için.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
    Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
    Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar
    Egemen bu takıma gelmeli, savunmada iki stoperde yabancı yaparak, yabancı hakkımızı kısıtlamamalıyız. Kaldı ki bu milli takımında Avrupa'da oynayan yerli stoperlere ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topal ismi iyice ağırlık kazandı umarım bu transfer gerçekleşir. Lakin Emre'yi takımda tutmayacaklarsa anlamsız bir transfer olur bu transferin anlam kazanması için Emre'nin takımda kalması lazım. Yobo Leicster City ile anlaşmış, bence yabancı bir stoper yerine Türk oyuncular transfer etmeliyiz. Örneğin Ömer Toprak, BJK ile anlaşamaz ve ayrılmak isterse Egemen Korkmaz, Bursalı Serdar Aziz gibi. Ayrıca Sol Bek'e mutlaka Hasan Ali'yi getirmeliyiz. Yabancı kontenjanı yüzünden çoğu kez sürpriz kadrolar görmek zorunda kalıyoruz, bunun önüne geçmez adına kadrodaki kaliteli Türk oyuncu sayısını arttırmalıyız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Emreye bazen hak veriyorum.Ancak kendisi öyle birisi ki bi gün üzülüyorum sonra başka bir tiple çıkıyor karşımıza şahsen en yakın olayı vereceğim örnek Zokoranın o tekmesinden sonra ben olsam bende ırkçı saldırı yapardım iyi ki yapmış önceki maçta dedim.
    Peki Emre'nin onu yapmasını gerektirecek olan Zokora'nın hareketi nedir ? Yani Zokora ne yaptı da Emre ona malum küfürü etsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Topal'ın eşi adamın kariyeriyle oynuyor resmen Destek olacağına köstek oluyor, bu kadınları anlamak güç Bizim açımızdan bakarsak çok iyi bir transfer tabiki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emrenin sozlesmesi bugun bitiyor galiba demekki sozlesme imzalamicaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olivier Giroud şu anda Avrupa'da çok popüler durumda.Kolay kolay gelecek bir adam değil.15-16 m'dan aşağıya bırakmazlar.Ama tabi belli olmuyor bu işler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mehmet Topal'ın menajeri transferi yalanlamış.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    emrenin sozlesmesi bugun bitiyor galiba demekki sozlesme imzalamicaklar.
    2 günü daha var. Fakat İbrahim Seten 2 yıllık anlaşma yapıldığını bildirdi. İnşallah Fenerbahçemizde kalır orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre Belözoğlu, A.Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hadi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Acilen Selçuk Şahin'le yeni sözleşme imzalamamız lazım, maazallah onu da kaybedersek yıkılırız ! Getirebiliyosak Antalya'dan Deniz Barış'ı, Kasımpaşa'dan Ali Bilgin'i ve Flamengo'dan Maldonado'yu tekrar getirip takıma kazandırmalı ve ortasahamıza über bir güç katmalıyız.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

her ne kadar karakter sorunu olsada emreyi kaybetmek buyuk bir hata bence ortasahada basan press yapan geriden oyun kuran iyi bir oyuncuydu bence.

Nesil
    2006

Emre ile yolların ayrılmasına çok üzüldüm, gerçekten bu takımda kalması gereken bir isimdi; ama onun ayrılmasına sebep olanlar utansın. Avrupa'da da en büyük destekçisi olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O değilde şike ile suçlandığımız yılda oynayan iskelet kadrodaki oyuncular Arsenal'e, Psg'ye, Atl. Madrid'e, Asya ŞL Şampiyonuna falan gitti. Üzerine eklemelerle beraber efsane bir kadro yaratacakken bugün geriye sil baştan politikası kaldı. Hadi bakalım.
    ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    O değilde şike ile suçlandığımız yılda oynayan iskelet kadrodaki oyuncular Arsenal'e, Psg'ye, Atl. Madrid'e, Asya ŞL Şampiyonuna falan gitti. Üzerine eklemelerle beraber efsane bir kadro yaratacakken bugün geriye sil baştan politikası kaldı. Hadi bakalım.
    Eğer bu gün bunlar yaşanmasa rakiplerimiz ile farkımız çok fazla artacaktı. Diarra ortasahada forvette Emenike ile Niang... Defans hattı Gökhan Gönül Lugano Yobo ve Santos. Gerisini düşünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre'siz bir orta saha çekilmez. çok acil çok çok kalburüstü bir oyun kurucu bulmamız lazım. cristian emre'nin görevini üstlenebilmek için biraz laçka kalıyor. soner aydoğdu gelirse de pişmesini beklersek işimiz var...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve an itibariyle resmi açıklamada geldi. Hayırlı olsun ne diyelim.
    http://www.clubatleticodemadrid.com/index.php
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bari mehmet topal gelirken söylentileri dolaşan tino costa'yı da kapsın gelsin.

Nesil
    2006

Benim düşüncem Mehmet Topuz artık Emre'nin yerinde oynamasıdır, sağ açıkda hiç bir iş yapamıyor. Ortasaha hızlı oyunu ile takıma katkı sağlayabilir, şuan ki mevkisinden de daha faydalı olabilir. Takım Stoch gibi sağ açık bir oyuncu alması daha çok güç kazandıracaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Benim düşüncem Mehmet Topuz artık Emre'nin yerinde oynamasıdır, sağ açıkda hiç bir iş yapamıyor. Ortasaha hızlı oyunu ile takıma katkı sağlayabilir, şuan ki mevkisinden de daha faydalı olabilir. Takım Stoch gibi sağ açık bir oyuncu alması daha çok güç kazandıracaktır.
    Topuz Kayserideyken lex'in pozisyonunda oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Belki biraz daha defansif görevler verilerek orta alanda değerlendirilebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'nin transferine çok moralim bozuldu. Yönetim ve Aykut hoca büyük bir hata yaptı, böyle bir Türk oyuncu bırakılmamalıydı. Onun kalitesinde Türk ortasaha YOK çünkü

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Topuz Kayserideyken lex'in pozisyonunda oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Belki biraz daha defansif görevler verilerek orta alanda değerlendirilebilir.
    Öyle olmak zorunda orta alandan ceza sahasına girip şut çeken bir oyuncu, Fenerbahçe'de bu özelliğini hiç ama hiç kullanamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orta sahadan bir türlü yüzümüz gülmüyor. Appiah'a doktorlarımız bir daha futbol oynayamaz, oynarsa ölür demişlerdi. Adam gitti milli takımda kaptanlık bile yaptı.

Aurelio çok para istiyor diye gönderdik. 2 sene yerini dolduramadık.

Emre geldi sevindik. Adam elinden geleni yaptı. Futbolu Fenerbahçe'li Emre olarak bırakacağım dedi. Onuda yolladık.

Anlayamıyorum, anlamak istemiyorum.

Cristian'a 3 sene dayandık. İlk sene 1 gol, 1 asist. 2. sene 0 gol, 1 asist yaptı. 3. sene toparladı kendini falan ama oda takımın oynadığı kapalı oyun ve çağ dışı futbol yüzünden.

Topal'ın gelmesi konuşuluyor şimdi.

Aurelio - Appiah 1 sene oynadı ligte şampiyon olduk, avrupada AZ'ye elendik ve adamlar o sene Yarı Final oynamışlardı diye hatırlıyorum.

Aurelio gitti Emre geldi. Emre - Aurelio hayallerini kurduk ama olmazdı. Çünkü Aurelio gitmişti.

Topal geliyor dediler. Topal - Emre hayali kurduk. Şimdide Emre gidiyor.

Emre'nin gitmesi sadece bir şeyi kanıtladı. Orta sahaya KESİN transfer yapılacak. Ayrıca Aykut Kocaman'dan kurtulacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mehmet topuz'un kayseri'deki yetenekleri törpülenmiş olabilir. ta 2 sene evvel daum bir kaç kere orta sahada ofansif görev vermişti kendisine. kotaramamıştı. mehmet topuz'a güvenmiyorum. bu saatten sonra anca sağ bek için iyi bir yedek olur ki aykut hoca çok fazla denemedi orada da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Alex oynadığı sürece sağ açıkta Stoch tarzında bir kanat oyuncusu izleyemeyeceğiz. Aykut hoca göbeği güçlendirmek için kanatların birinde mücadele eden,koşan oyuncu kullanıyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex oynadığı sürece sağ açıkta Stoch tarzında bir açık izleyemeyeceğiz. Aykut hoca göbeği güçlendirmek için kanatların birinde mücadele eden,koşan oyuncu kullanıyor.
    Artık Alex'e göre takım kurulmamalı, eğer kurarsak 2000lerin başında ki Galatasaray'ın Hagi'den sonra ki durumuna düşeriz. Şimdiden ona göre kadro kurulmalıdır. Ben İnanıyorum ki Alex Stoch ve çok hızlı bir sağ açık ile çok iyi üçlü ofans gücü sağlanabilinir. Hem forvette ki oyuncuya daha da yardımcı olabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aykut hoca bu saatten sonra alex'i ilk 11'de oynatırsa kendi topuğuna sıkar.

Mesaj Yetkileri