1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: 1965 Ruhuna Döneceğiz (Eskişehirspor)

Hybrid View

gidişatın oldukça güzel, kadro derinliği açısından sıkıntı yaşama durumun olursa herşeye rağmen en kötü ilk 6da olursun diyorum. beşiktaş ve galatasarayın yarışın bu kadar dışında kalması beni şaşırttı yapıcakları transferlerle toparlanıp ensene yapışabilirler aman dikkat.
    bir de yanlış hatırlamıyorsam aldığın oyuncuların profillerini foruma eklememiştin, fm 2012 de 3 aydır ingiltere liginde kariyer yaptığım için bizim çocuklardan kim iyi kim kötü unuttum açıkcası
    yapıcağın transferlerde oyuncu profillerini de eklersen görsellik açısından şahane giden kariyerin, daha da renklenir.

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    gidişatın oldukça güzel, kadro derinliği açısından sıkıntı yaşama durumun olursa herşeye rağmen en kötü ilk 6da olursun diyorum. beşiktaş ve galatasarayın yarışın bu kadar dışında kalması beni şaşırttı yapıcakları transferlerle toparlanıp ensene yapışabilirler aman dikkat.
    bir de yanlış hatırlamıyorsam aldığın oyuncuların profillerini foruma eklememiştin, fm 2012 de 3 aydır ingiltere liginde kariyer yaptığım için bizim çocuklardan kim iyi kim kötü unuttum açıkcası
    yapıcağın transferlerde oyuncu profillerini de eklersen görsellik açısından şahane giden kariyerin, daha da renklenir.
    İlgin için eyvallah, transferlerin profillerinin eklemeye unuttum. Artık gelecek sezon ya da transfer yaptığımda önerini dikkate alıcağım. Çok teşekkürler. Birilerinin takip etmesi kariyeri daha çok zevkli hale getiriyor.
    Kadro konusunda haklısın pek derin bir kadroya sahip değilim. O yüzden sıkıntılar yaşıyacağımı çok iyi biliyorum. Ama gelecek sezon derin bir kadro kuracağıma emin olablirsin

Mesaj Yetkileri