-
Keçeci yaptığı açıklamada;
- HEM CEZA HEM TAZMİNAT DAVASI AÇILMALI -
"Bu işin sorumlusu Fikret Orman ve yönetim kurulu değil. Bu işin sorumluları Yıldırım Demirören ve ekibi. Artık neler olacak dememek lazım. Yıldırım Demirören ve yönetimine görevlerini kötüye kullandığı ve Beşiktaş A.Ş'yi zarara uğrattığı gerekçisi ile hem ceza davası hemde tazminat davası açılması gerekiyor. Haziran ayının sonuna kadar Beşiktaş'ın 70 milyon TL borç ödemesi lazım. Bu dönem içerisinde Beşiktaş'ın 7 kuruş geliri yok. Uefa'nın açıkladığı 65 ve 66.madde hükümleri içerisinde yalan beyanda bulunmak var. Bunlar eski yönetim döneminde yapılmış. Yani Yıldırım Demirören yönetimi yapmış. Uefa'nın bu kişiler hakkında da işlem yapması lazım. " dedi.
- BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK -
" Uefa'nın yanlış evrak dediği olay, Beşiktaşlı futbolcunun alacağı olmasına rağmen futbolcunun elinden alacağım yoktur diye kağıt alınmasıdır. Yani Fernandes'in elinden borcum yoktur diye kağıt alıyorsunuz ama Fernandes 15 gün sonra parası ödenmeyince Uefa'ya müracaat edip ben paramı alamadım diyor. Bunun başka bir açıklaması yok. " diyerek sözlerini tamamladı.
Mesaj Yetkileri