Quote Originally Posted by DisCo View Post
Uzun süredir böyle bir yönetici yorumu görmemiştim. Aslında bizim başkanda böyle başladı ama sonrasında değiştiğini kabul etmek lazım.

Beşiktaş Avrupa'da olmayabilir. Sıkıntı bununla yüz yüze gelmesidir.

İsviçre ile başlayan bir sürecimiz vardı. Euro 2008'de bunu biraz toparlar hale geldik ama gün geçtikçe damga üzerine damga yiyoruz.

Şike davası, maç sonu çıkan kavgalar, Milli maçın tatil edilmesi, Beşiktaş'ın ceza alması vs. Bana İtalya futbolu ile ilgili ilk çağrışım sorulsa içeriğini bilmememe rağmen şike diyorum. Adımızı çok güzel hale soktular.
Futbolun içinde böyle insanlar oldukça bunlar normal.Daha bunlar iyi günler.Şuan kulüpler yayın gelirlerinden çok büyük bir para kazanıyor bu yaşanan olaylardan sonra yapılacak ilk ihalede verilen rakam 3'te 2 oranında azalır ve o zaman kulüplerin girecekleri sıkıntılar dahada artacak.Bu olacaklardan sadece bir tanesi daha buna eklenecek çok şey var.

Halbuki o ihale yapılıp o rakamın bu lige verilmesi bir mucizeydi ve bu para iyi değerlendirilmiş olsaydı hem ligimizin sportif kalitesi artardı hemde ilerideki ihalelerde belki de daha iyi rakamlar gelir daha da iyi yerlere gelirdik.Tabiki çıkarlarn kol gezdiği ülkemizde ortada büyük bir para varsa ne zaman düzgün bir iş yapılmış ki bunda olsun.