1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Aklımdan çok şey geçiyor ama forumda siyaset konuşmak yasak olduğu için dile getiremiyorum Ama önümüz de ki seneler de Avrupa kupalarına değil de Arap ülkelerinin hazırladığı organizasyonlara katılmaya başlarsak çok şaşırmam açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Ama önümüz de ki seneler de Avrupa kupalarına değil de Arap ülkelerinin hazırladığı organizasyonlara katılmaya başlarsak çok şaşırmam açıkçası.
    Dergide bununla ilgili yazmıştım. Avrupa'ya kendini kapatan Türkiye, İslam ülkeleri ile RTE Kupası oynayacaktır. Nato'da Butik Devlet olamayız ama sporda oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dergide bununla ilgili yazmıştım. Avrupa'ya kendini kapatan Türkiye, İslam ülkeleri ile RTE Kupası oynayacaktır. Nato'da Butik Devlet olamayız ama sporda oluruz.
    Yaşanan herşey bir planın parçası sanki..

Avrupa Kupalarından kulüpleri vaz geçirmenin daha sistemli bir yolu olamazdı. Çoğu gitmesekte olur dedi, nedeni aşikar. İlla gidecez diyenlerinde önüne setler çekiliyor bu şekilde, yakında da komple men ederler Türkiye'yi Avrupa'dan.

Mesaj Yetkileri