1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir ülkenin takımı men ediliyor ama TFF Başkanından açıklama gelmiyor.

Çıkıp ben yaptım diyemez ya!
    Voleybolda Avrupa Şampiyonu gelecek sene kupaya gönderilmiyor. Alay eder gibi bir açıklama geliyor. O sebeple alay eder gibi bi açıklama yapmasındansa hiç açıklama yapmaması daha iyi.

Sadece futbol değil hiç bir branşın federasyonu iş yapmıyor ya da yapmak istemiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Voleybolda Avrupa Şampiyonu gelecek sene kupaya gönderilmiyor. Alay eder gibi bir açıklama geliyor. O sebeple alay eder gibi bi açıklama yapmasındansa hiç açıklama yapmaması daha iyi.

Sadece futbol değil hiç bir branşın federasyonu iş yapmıyor ya da yapmak istemiyor.
    Bu noktada federasyonun hakkını teslim etmediğini düşünüyorum.

Şuan Beşiktaş ile ilgili belgede sahtecilik deniyor. Uefa, bu nedenle Beşiktaş'ı almamışsa federasyon buna bir şey yapamaz. Benim beklentim takımımızın bu şekilde Avrupa'ya gidememesi bizi derinden üzmüştür açıklaması olmalıdır. İşte Demirören bu açıklamayı yapamaz. Çünkü hem bu hale koy hem de üzgünüz de biraz ortamı gerer.

Senin beklentine göre -ki voleybol başkanının açıklamasını az çok biliyorum- Demirören: "Uefa kim oluyorda bizim takımımızı almıyor. Böyle saçma bir karar olabilir mi? Ya bu kararı hemen bozarlar ya da biz yapacağımızı biliriz." açıklaması yapması lazım ki alay etmeden, sahip çıkar bir açıklama yapmış olsun.

Voleybol Federasyonu, wild kart bir hak değildir. Yani Fenerbahçe'nin hakkı Fenerbahçe'den alınıp Galatasaray'a verilmemiştir. Bu hak başka bir ülke için kullanılabileceği gibi bizim ülkemiz içinde kullanılabilir. Bu noktada Galatasaray'dan yana kullanmışlardır. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu bir takımın alınmaması normal değildir ama CEV'in gerekçeleri var demiştir.

Burada haksız ya da alay eder bir açıklama olduğunu düşünmüyorum. Olması gereken bir açıklama yapmıştır. Şayet başka bir komik açıklaması yoksa.

Mesaj Yetkileri