Originally Posted by
ToRoSKaPLaNı
Bence ilk sezon büyük hedef koyma kendine.Oyuncuların birbirine adaptasyonu ülkeye alışması filan derken 5 6 maçı buluyor.Hedefin ilk sene küme düşmemek olsun ondan sonraki senelerde gerekli yerlere nokta transferlerle hedefini yükseltirsin.
Hocam bu kadroyla ligden düşmemiz biraz zor
Avrupa Play-Off'ları olmaz da ilk 10 olur, ilk 12 olur; bunlar da gayet makul bizim için...

Originally Posted by
Gncl1905
Transferler orta düzey olmuş de Leat dışında, onu beğendim

Başarılar Süper Lig'de, ikinci sezon iyi bütçe veriyolar

Teşekkür ederim
Başkan elini cebine atsın artık 

Originally Posted by
ToRoSKaPLaNı
Adanasporla kaç tane kariyer yaptım hiçbirinde de 2. sezon iyi bütçe koparamadım.Hep rölantide olabilecek bütçe ve maaş bütçesi veriyorlar.Hiç zengin başkan almadı bugüne kadar benim oyunlarda

Geçen sene ligde 13. olmuş kupada final oynamıştım ilk sezonda, ertesi sene 550k pound mu ne, öyle bişey vermişlerdi. 550k pound bu sene için de çok iyi olur bence, kabul ederim o parayı
Ama bu sene Adanaspor'la bayağı zarar ediliyor ya, geçen sene böyle değildi. Her ay 300-400k pound gidiyor kasadan. Öyle çok maaş falan da ödemiyorum, neden oluyor anlamadım. Senin bir bilgin vardır belki, neden oluyor ki bu?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."