1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007

Çok iyi gidiyorsun liderlik muhteşem olmuş İnşallah sene sonunda da orada kalırsın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Çok iyi gidiyorsun liderlik muhteşem olmuş İnşallah sene sonunda da orada kalırsın
    Teşekkürler Liderlik olmaz da Avrupa Play-Off'ları bize yeter, dediğim gibi.

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Sene sonu kayda değer bir pozisyonda olacağız inanıyorum.
    Ben de aynı görüşteyim, teşekkürler
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

13. HAFTA

Maçın dönüm noktası 59. dakikada Fevzi'nin kaçırdığı penaltıydı ancak illa bir hak eden çıkarmamız gerekiyorsa, bu Beşiktaş'tı.

14. HAFTA

Manisa kısıtlı kadrosuyla ligde çok iyi işlerin altına imza atıyordu. Gerçekten yetenek olarak yetersiz oyuncularıyla ligin en çok gol atan takımı konumundaydılar ve bu bakımdan bu mücadele beni heyecanlandırıyordu. Manisa'ya karşı üstünlük kurmamızı beklediğim maçta gerçekten çok kötü bir futbol oynadık, rakip özellikle ilk yarıda çok net goller kaçırdı. Ancak ikinci yarıda oyuna giren İlhan Parlak çok şık bir golle 3 puanı bize getiren isim oldu. Sene başından beri takımın en verimsiz ismi olan Verdier penaltıyı da atamayarak gol orucuna devam etti. Yakında ölecek açlıktan

15. HAFTA

Gaziantep için işler hiç yolunda gitmiyor ve Güneydoğu Anadolu temsilcisi ligden düşmemek için çabalıyor. Ancak bizimle oynadıkları maçta hiç de Bank Asya'ya gidecek gibi bir futbol sergilemediler. Oyunun hakimi rakip taraftı ancak istedikleri bitirici vuruşları yapamayarak 1 puana razı oldular. Maçtan önce hedefimiz 3 puanken, maçtaki oyunu görünce 1 puana sevindik mecburen. 3 haftadır oynadığımız maçlarda penaltı kaçması da ilginç bir anektod oldu

16. HAFTA

Bir ligden düşmemeye çabalayan ekip karşısında daha, yine etkisiz oyunla hüsran bir skor alınca tepem attı. Birkaç kişinin sene sonu için biletini kestim, ve anlayış değişikliğine gittim.

17. HAFTA

Yukarıda belirttiğim anlayış değişikliğini ilk defa bu maçta uygulamaya geçirdim. ''Formayı hak eden alır'' mentalitesiyle çıkarttığım kadroda performanslarından memnun kalmadığım Sergej Karimov, Attila Filkor, Okay Yokuşlu ve Loic Gagnon gibi isimler yer almadı. Onların yerine sol bekte sene başında yanlışlıkla kadromuza kattığımız Sebastian Hertner'e(Şaban'ın sakatlığı vardı), ortasahada Uğur Parlak'a ve Rahman Kobya'ya, sol açıkta ise genç yıldızımız Niko Celcic'e şans verdim. Oynanan oyun sene başından beri 2. kez bu kadar hoşuma gitti. Sahada kontrolü elinde tutan ve oyuna kendi istediği gibi yön veren bir Adanaspor vardı. Skor olarak da istediğimizi alınca bu adil anlayışı sürdürmeye karar verdim.

18. HAFTA

Sene başında 5-2'yle hüsrana uğrattığımız Kayseri'yi bu sefer de evine eli boş gönderdik! Mbilla'nın sakatlığında santrforda görev verdiğim İlhan Parlak şahane performansıyla güven tazeledi ancak 3-4 hafta sakatlandı. Mbilla'nın da sakat olduğu bu dönemde gol atmanın nasıl bir his olduğunu unutan santrforumuz Nicolas Verdier'e kaldık

Birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük arasında takıldığımız puan durumunda, neredeyse her hafta yerimiz değişiyor ancak ne zaman foruma puan durumunu koyacak olsam hep lider oluyoruz Şampiyonluk yarışı çok çekişmeli maşallah

Kupada 4. turdaki rakibimiz de belli oldu. Bizden 2 alt ligde mücadele eden ve kümede kalma savaşı veren Çankırıspor'la oynayacağız. Yedek oyuncularım için güzel bir fırsat olacak. Umarım güzel performans sergilenir ve kadro dengesi açısından olumlu bir takım olduğumuzu görmüş oluruz

Popilikten öleceğim yahu! Menajerlerinin koltukları tehlikede olan Tom Tomsk, Samsunspor ve Galatasaray benimle ilgileniyor.

Not: Galatasaray'da kötü sonuçların ardından Sven-Göran Eriksson kovuldu ve yerine Ricardo Moniz getirildi. Bir teklif bekliyordum açıkçası, darıldım Ünal Aysal'a
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri