Sene başında sol bek için oyuncu araştırırken Şaban'ın gelmeme ihtimaline karşı bir oyuncuyu yedekte tutuyordum. O teklifimi Şaban'dan önce kabul ettiği için delay tuşuna basarak anlaşmayı erteledim. O arada Şaban geldi, ben unuttum bunu; transferi tamamladım diye düşünüyorum aklımca. Tam o sırada da staff'larımızı yeniliyorduk; ekranda gözüken bütün kırmızı uyarılara accept accept diye basarken bu sol bekin accept'i de araya kaynadı, mecburen arkadaşı takıma katmış olduk Yeni transferimiz:

Sebastian Hertner # 44

Bayağı da para veriyoruz herife :-D Devre arasında alıcı bulursak göndermeye çalışacağız...

Yukarıda dediğim gibi, staff'larımızın büyük bir kısmını yeniledik! Türkiye'nin Porto'su olmak için transfer ettiğimiz oyuncuların güçlerini artırıp aldığımızdan daha yüksek bir bedele elimizden çıkarmamız gerektiğini göz önüne alarak, çok kaliteli bir teknik ekip kurduk.

Teknik ekibimizde ilk göze çarpan isim Marcos Senna! Villareal'de futbolu bırakan İspanyol futbolcu, koçluk kariyerine Adanaspor kulübü altında başlangıç yaptı.

İlk defa kendi antrenman programımı yaptım Bayağı bir uğraştırdı beni, önce bütün oyuncuları pre-season antrenmanına aldım, ligin başlamasına 15 gün kala teker teker her isme özel olarak hazırladığım antrenman programlarına dağıttım falan... Umarım başarılı olmuşumdur; sakatlık ya da oyuncularımın güçlerinde azalma falan yaşanmaz.

HAZIRLIK KAMPI

Hazırlık kampı orta şekerliydi Artık lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Bakalım nasıl sonuçlar alacağız...