Quote Originally Posted by Joe Barbaro View Post
JOE BARBARO HABERTÜRK'E KONUŞTU...

Joe barbaro Türkiye'deki ilk röportajını Habertürk gazetesine verdi.İstanbulu sevdiğini söyleyen barbaro beşiktaş ve taraftarına ise bayıldığını sözlerine ekledi.İşte röportajımızdan satırbaşları...

Yıldız transferi beklenmesin
M:Çeteyi genel olarak dağıttıktan sonra taraftarlar sizden yıldız oyuncu transferi bekliyor. Nedemek istersiniz bu konu hakkında ?
J:Öncelikle Beşiktaş'ın çok büyük bir mali kriz ortamında olduğunu hatırlatmak isterim.Aslında satmak istemezdim fakat sözleşmelerinde indirime gitmeyince satmak zorunda kaldık.Yeni gelecek oyuncular ise hiç biri yıldız değil ucuz ve işimize yarayacak oyuncular arıyoruz.

Ben mafya falan değilim !!
M: Önceden bir mafya olduğunuz dair söylentiler var?
J:İtalya'da bu olayların sık olduğu bir bölgede büyüdüm , yaşadım.Herhalde buyüzden bu dedikodular var fakat burdan söylemek istiyorum mafya falan değilim bir menejerim.

Bir iki ateş ettiysek nolmuş yani !!
M: Değilsiniz diyorsunuz fakat sicilinizde bir işletmeyi silahla basıp zarar vermişsiniz.Bu önemli bir şey değilmi ?
J:Ben sinirli bir adamım.Arkadaşım vito(en iyi arkadaşı)'ya büyük bir haksızlık yapıldı bende delirdim ve bunu yaptım.(gülerek)Bir kaç ateş ettiysek nolmuş yani.

Hahahaaaa sonu çok iyi Scalletta adamın dibidir , kariyerinde de başarılar dilerim dostum (=