Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.
Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir. Daha öncede yazdım. İlla her oyuncunun saha içinde-dışında Alex gibi olmasını bekleyemeyiz. Bugün Balotelli gelse bu adam olmaz diyerek yollayacak mıyız? Gattuso'nın hırsı Emre'nin belkide 10 katıdır. Adam senelerce Milan'da oynadı. Milli takımda hocasının boğazına sarıldı.
Biz Emre'nin egosunu çekemedik. Yerine dolduramayacağımız bir oyuncu gitti. Gitmesinde kimin payı varsa yazıklar olsun. Bu sadece Aykut Kocaman değil en ufak bir etki veren kişide olur.
Ha Aykut Kocaman kalsın dese kimse çıkıp "Hayır hocam seni dinlemiyoruz biz gönderiyoruz" demezdi.
Bir oyuncuyu yolluyorsan yerini dolduracaksın. Emre'nin yeri bir tek TÜRK OLARAK Nuri ve Selçuk İnan ile dolar. Hadi bakayım istediğiniz kadar para verin alabilecek misiniz ikisinden birini?
Min 8-10 Milyon $ bonservis + 1 adet yabancı sınırına mal oldu bize. Ki başkan çıkmazsa bu bile zor görünüyor..

Alıntılı Yanıtla
Kaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın