daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adana Demirspor 145 otobüsle geliyormuş.İnşallah çıkarlar.
Ben de Fethiyespor'un çıkmasını istiyorum. İkisi de komşu sayılır ama Fethiye daha yakın bize.
Açıkcası Fethiye şaşırttı beni Bozüyük'ü eleyerek...Daha önce de yazdığım gibi Adana Demir kalsın en azından 1 sene dahaAdana gibi olur diye düşünüyorum sonları...Biz geliyoruz kalsınlar yani tadı olmaz yoksa 2. ligin...
![]()
Adana Demir yıllar önce Bursa'ya da gelmişti bilmem kaç otobüsle çok olay olmuştu ama malesef evlerine 5-1'lik hezimetle dönmüştü. Adana Demir'i ben seviyorum ama rakip olarak o yüzden 2.Lig'de kalsın Bank Asya için seneye yarışmaya takım olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Spor 01 sitesinde otobüs sayısının 200 bulduğunu yazmışlardı. Otobüslerde dolmuş. Adana Demirspor ligde Fethiyespor'u iki maçta da yendi. Fethiyespor'un Bozüyükspor'u elemesini beklemiyordum. Adana Demirspor daha önce Play off finalinde iki kez kaybetti. 5-1'lik Giresunspor finali pek sarsmamıştı. O sene Giresunspor daha iyi imkanlara sahipti destek bakımından vs ama 2008 yılındaki Konya'da Güngörenspor'a kaybedilen final çok üzücüydü. Taraftar adeta yıkılmıştı. O sene ligin üstünde bir kadro vardı. Kadroda bulunan isimlerin çoğu şimdi Süper Lig ve Bank Asya takımlarında oynuyor. İşin diğer tarafı Demirspor'a Denizli uğurlu geliyor. 2002 yılında yanılmıyorsam Denizli'de Play off maçlarından sonra takım şampiyon olmuştu. Şimdi de çeyrek final ve yarı finalde rakiplerine kaybeder diye düşünülen takım finale çıktı. Finali de kazanırsak burası Denizli buradan çıkış yok durumu olacak![]()
Ercan Albay duy bu sesi..
Bank Asyaya çıkar bizi..
Bu taraftar 10 senedir..
Şampiyonluk görmedi ki..
En korktuğum iki takım Balkes ve Bozüyüktü.. Birini biz eledik birini de saolsun Fethiye eledi.. Zor bir maç olacağını düşünüyorum..2 maçtır dualarla kazanıyoruz.. Ercan Albayın dediği gibi oynayan değil direnen , ayakta kalan takım kazanıyo..
10 sene önce burada , yine Ercan Albay önderliğinde şampiyon olmuştuk.. Bozüyük ve Balkes elenmişken üst lige çıkamazsak gerçekten 2008deki gibi hayal kırıklığı olur.. Ayrıca Fethiyenin kazanmasını isteyenlerin bile bizi liglerinde istedikleri için istemeleri mutluluk verici..bank asyaya çıkarsak göztepe ve adanaspor gibi rakipler olacak ama giresun ve sakarya alt ligde kalacak.. Keşke geçen sene Bank Asyada oynasaydık
Ayrıca son 6 sezonda 5kere playoff oynadık 2 yarıfinal 2 finalimiz var bu da 3.final olacak..artık çıkmayı hakediyoruz ve inşallah yıllardır söylediğimiz BU TAKIM BU SENE BANK ASYAYA ÇIKACAK sözü bu yıl gerçek olacak![]()
kocaelispor taraftarı olarak kardeşlerimize başarılar dileriz hadi adana demir
Adana Demirspor umarım gelir Bank Asya'ya.
Muhteşem taraftar, iyi bir takım, iyi bir şehir hak ediyor bunu. Fethiyespor geleceğine Adana Demirspor gelir inşlAllah.
Başarılar Adana Demirspor.
Hoşgeldin Adana Demir dk 80 skor 2-0, seyircisi ile cidden hak ediyorlar, bir üst ligi.
İki finalden birini kazandı en azından Adana şehri. Gerçi iki kulübe gösterilen ilgi, destek anladığım kadarıyla biraz farklı. Bank Asya'da artık iki takımla mücadele edecekler, rekabet açısından güzel.
Adana Demir Antalya ve Kocaeli bu 3 takım kardeşti demi ?![]()
85. dakikada 2-1 durum.
Aha erken mi konuştum ne![]()
Off neredeyse gol geliyordu, bitti 2-1![]()
Son dakika içinde 2 tane net gol kaçırdı Fethiye.
Adana Demir bu kez şanssızlığını kırdı ve Bank Asya'ya yükseldi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gelsin bakalım.Geleceği varsa göreceği de var.İple çekiyorum Adanaspor-Demirspor maçını.
Tebrik ediyorum bu arada.
Günün 2. sevindiren haberi oldu. Adana olmadı; ama ADS başardı. Tebrikler Demirspor.
Takım, Bank Asya'ya çıkınca aklıma gelen ilk şey de, seneye iki kez oynanacak olan Adanaspor-Demirspor maçları oldu.Umarım beklediğim olaylar yaşanmaz o maçlarda ve bu kez şaşırtmayı başarırlar bizleri.
Adanaspor da artık ligde kaldığına pek üzülmez gibiAdana Demir kalsın isterdim ama kalamadılar kapışacak takım kalmadı
![]()
Vay anam ya 2011-2012 sezonun da neler döndü öyle...Bi bu kalmıştıAdanalılar kaç yıldır bekliyordu bu büyük maçı...
Seneye Adana derbilerini izleriz artık![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yazmayı unuttum, son 10 dakika Fethiye kendine öyle bir geldi ki, 10 değil 20 olsa maçı çevirirlerdi. Üzüldüm açıkcası.
Adana Demir seyircisi ile bir üst ligleri hak eden bir takım, Adanaspor ile iyi bir rekabet içinde olacaklardır. Başarılar.
Seneye güzel iki rekabet var, Karşıyaka - Göztepe, Adanaspor - Adana Demirspor...
Kardeniz takımlarının arasında oynayacağı maçlar. Yeniden dirilmek isteyen Ankaragücü iyi takımalr var seneye... İzlenir Bank Asya...
Şahsen Karşıyakalı olduğumdan, pekde üzüldüm diyemem.
Ciddi ciddi iyi ekipler var, Karşıyaka dün yeni başkan seçti ve ilk kez siyasilerin ve kemikleşen yapının istemediği birisi başkan oldu. Bu yıl çok ümitliyim.
Seneye kim çıkar bilmem; ama müthiş bir lig olacağından eminim.
Olaylar olaylar olaylar rekabet işte![]()