Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım yükselir?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Adana Demirspor yükselir

7 63.64%
  • Fethiyespor yükselir

4 36.36%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Spor Toto 2. Lig Play-Off Final Maçı | Adana Demirspor Bank Asya 1.Ligde

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Spor Toto 2. Lig Play-Off Final Maçı | Adana Demirspor Bank Asya 1.Ligde

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adana Demirspor 145 otobüsle geliyormuş.İnşallah çıkarlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de Fethiyespor'un çıkmasını istiyorum. İkisi de komşu sayılır ama Fethiye daha yakın bize.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Açıkcası Fethiye şaşırttı beni Bozüyük'ü eleyerek...Daha önce de yazdığım gibi Adana Demir kalsın en azından 1 sene daha Adana gibi olur diye düşünüyorum sonları...Biz geliyoruz kalsınlar yani tadı olmaz yoksa 2. ligin...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adana Demir yıllar önce Bursa'ya da gelmişti bilmem kaç otobüsle çok olay olmuştu ama malesef evlerine 5-1'lik hezimetle dönmüştü. Adana Demir'i ben seviyorum ama rakip olarak o yüzden 2.Lig'de kalsın Bank Asya için seneye yarışmaya takım olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Spor 01 sitesinde otobüs sayısının 200 bulduğunu yazmışlardı. Otobüslerde dolmuş. Adana Demirspor ligde Fethiyespor'u iki maçta da yendi. Fethiyespor'un Bozüyükspor'u elemesini beklemiyordum. Adana Demirspor daha önce Play off finalinde iki kez kaybetti. 5-1'lik Giresunspor finali pek sarsmamıştı. O sene Giresunspor daha iyi imkanlara sahipti destek bakımından vs ama 2008 yılındaki Konya'da Güngörenspor'a kaybedilen final çok üzücüydü. Taraftar adeta yıkılmıştı. O sene ligin üstünde bir kadro vardı. Kadroda bulunan isimlerin çoğu şimdi Süper Lig ve Bank Asya takımlarında oynuyor. İşin diğer tarafı Demirspor'a Denizli uğurlu geliyor. 2002 yılında yanılmıyorsam Denizli'de Play off maçlarından sonra takım şampiyon olmuştu. Şimdi de çeyrek final ve yarı finalde rakiplerine kaybeder diye düşünülen takım finale çıktı. Finali de kazanırsak burası Denizli buradan çıkış yok durumu olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ercan Albay duy bu sesi..
    Bank Asyaya çıkar bizi..
    Bu taraftar 10 senedir..
    Şampiyonluk görmedi ki..

En korktuğum iki takım Balkes ve Bozüyüktü.. Birini biz eledik birini de saolsun Fethiye eledi.. Zor bir maç olacağını düşünüyorum..2 maçtır dualarla kazanıyoruz.. Ercan Albayın dediği gibi oynayan değil direnen , ayakta kalan takım kazanıyo..
    10 sene önce burada , yine Ercan Albay önderliğinde şampiyon olmuştuk.. Bozüyük ve Balkes elenmişken üst lige çıkamazsak gerçekten 2008deki gibi hayal kırıklığı olur.. Ayrıca Fethiyenin kazanmasını isteyenlerin bile bizi liglerinde istedikleri için istemeleri mutluluk verici.. bank asyaya çıkarsak göztepe ve adanaspor gibi rakipler olacak ama giresun ve sakarya alt ligde kalacak.. Keşke geçen sene Bank Asyada oynasaydık
    Ayrıca son 6 sezonda 5kere playoff oynadık 2 yarıfinal 2 finalimiz var bu da 3.final olacak..artık çıkmayı hakediyoruz ve inşallah yıllardır söylediğimiz BU TAKIM BU SENE BANK ASYAYA ÇIKACAK sözü bu yıl gerçek olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kocaelispor taraftarı olarak kardeşlerimize başarılar dileriz hadi adana demir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Adana Demirspor umarım gelir Bank Asya'ya.

Muhteşem taraftar, iyi bir takım, iyi bir şehir hak ediyor bunu. Fethiyespor geleceğine Adana Demirspor gelir inşlAllah.

Başarılar Adana Demirspor.

Nesil
    2006

Hoşgeldin Adana Demir dk 80 skor 2-0, seyircisi ile cidden hak ediyorlar, bir üst ligi.

İki finalden birini kazandı en azından Adana şehri. Gerçi iki kulübe gösterilen ilgi, destek anladığım kadarıyla biraz farklı. Bank Asya'da artık iki takımla mücadele edecekler, rekabet açısından güzel.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adana Demir Antalya ve Kocaeli bu 3 takım kardeşti demi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

85. dakikada 2-1 durum.

Aha erken mi konuştum ne

Off neredeyse gol geliyordu, bitti 2-1

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son dakika içinde 2 tane net gol kaçırdı Fethiye.

Adana Demir bu kez şanssızlığını kırdı ve Bank Asya'ya yükseldi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Gelsin bakalım.Geleceği varsa göreceği de var.İple çekiyorum Adanaspor-Demirspor maçını.

Tebrik ediyorum bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Günün 2. sevindiren haberi oldu. Adana olmadı; ama ADS başardı. Tebrikler Demirspor.

Takım, Bank Asya'ya çıkınca aklıma gelen ilk şey de, seneye iki kez oynanacak olan Adanaspor-Demirspor maçları oldu. Umarım beklediğim olaylar yaşanmaz o maçlarda ve bu kez şaşırtmayı başarırlar bizleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Adanaspor da artık ligde kaldığına pek üzülmez gibi Adana Demir kalsın isterdim ama kalamadılar kapışacak takım kalmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Adanaspor da artık ligde kaldığına pek üzülmez gibi Adana Demir kalsın isterdim ama kalamadılar kapışacak takım kalmadı
    Evet çok sevindim kaldığımıza.Gelecek sene 6 puanımız cepte.Dİğer maçlara bakacağız artık

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vay anam ya 2011-2012 sezonun da neler döndü öyle...Bi bu kalmıştı Adanalılar kaç yıldır bekliyordu bu büyük maçı...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Seneye Adana derbilerini izleriz artık
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006

Yazmayı unuttum, son 10 dakika Fethiye kendine öyle bir geldi ki, 10 değil 20 olsa maçı çevirirlerdi. Üzüldüm açıkcası.

Adana Demir seyircisi ile bir üst ligleri hak eden bir takım, Adanaspor ile iyi bir rekabet içinde olacaklardır. Başarılar.

Seneye güzel iki rekabet var, Karşıyaka - Göztepe, Adanaspor - Adana Demirspor...

Kardeniz takımlarının arasında oynayacağı maçlar. Yeniden dirilmek isteyen Ankaragücü iyi takımalr var seneye... İzlenir Bank Asya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yazmayı unuttum, son 10 dakika Fethiye kendine öyle bir geldi ki, 10 değil 20 olsa maçı çevirirlerdi. Üzüldüm açıkcası.

Adana Demir seyircisi ile bir üst ligleri hak eden bir takım, Adanaspor ile iyi bir rekabet içinde olacaklardır. Başarılar.

Seneye güzel iki rekabet var, Karşıyaka - Göztepe, Adanaspor - Adana Demirspor...

Kardeniz takımlarının arasında oynayacağı maçlar. Yeniden dirilmek isteyen Ankaragücü iyi takımalr var seneye... İzlenir Bank Asya...
    Samsun - Rize ve yeni çıkan 1461 Trabzon var.

Seneye güzel olacak gerçekten Bank Asya. Burada Giresun'da olacaktı ama malesef -3 averaj bizi küme düşürdü.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Samsun - Rize ve yeni çıkan 1461 Trabzon var.

Seneye güzel olacak gerçekten Bank Asya. Burada Giresun'da olacaktı ama malesef -3 averaj bizi küme düşürdü.
    Şahsen Karşıyakalı olduğumdan, pekde üzüldüm diyemem.

Ciddi ciddi iyi ekipler var, Karşıyaka dün yeni başkan seçti ve ilk kez siyasilerin ve kemikleşen yapının istemediği birisi başkan oldu. Bu yıl çok ümitliyim.

Seneye kim çıkar bilmem; ama müthiş bir lig olacağından eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Gelsin bakalım.Geleceği varsa göreceği de var.İple çekiyorum Adanaspor-Demirspor maçını.

Tebrik ediyorum bu arada.
    Ben de iple çekiyorum Doğan..Sahada bilmem ama tribünde 6 puan bizimdir

Bu arada gelirken otobüslerden biri kaza yapmış.. Kutlamalara biraz gölge düştü o yüzden

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ben de iple çekiyorum Doğan..Sahada bilmem ama tribünde 6 puan bizimdir

Bu arada gelirken otobüslerden biri kaza yapmış.. Kutlamalara biraz gölge düştü o yüzden
    Alın tribündeki 6 puanı.Bize futboldaki 6 puan lazım ki büyük ihtimalle de 6 puanı alacağız sizden

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Alın tribündeki 6 puanı.Bize futboldaki 6 puan lazım ki büyük ihtimalle de 6 puanı alacağız sizden
    Daha kadrolar bile şekillenmeden nasıl bu kanıya vardın anlamış değilim

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Daha kadrolar bile şekillenmeden nasıl bu kanıya vardın anlamış değilim
    Sİz daha elinizdeki futbolcuların parasını veremiyorsunuz ki transfer yapıp kadroyu güçlendiresiniz ama doğru ya Sizin Zihni Aldırmaz ınız var.Formanıza reklamını verdiği gibi transfer paranızı da verir değil mi?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olaylar olaylar olaylar rekabet işte

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri