1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Fenerbahçe kendi kendine mi şike yaptı diye soranların cevapları bir bir belli olmuş
    İddianın sahibi mi belirlemiş bunu Laf sokacam mağduriyetin öcünü alacağım diye öyle saçmaladınız ki bilgisayar başında ben üzülüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İddianın sahibi mi belirlemiş bunu Laf sokacam mağduriyetin öcünü alacağım diye öyle saçmaladınız ki bilgisayar başında ben üzülüyorum.

Geçende "Fenerbahçe kendi kendine mi şike yaptı ?" diye soruyordunuz ya hani.Sonra biz sorduk "İbrhaim Akın kendi kendine mi şike yaptı ?" diye.Şimdi savcının kararlarıyla bir bir belli oluyor her şey.Ama savcı ne bilsin elinde kanıt yok bir şey yok atıp duruyor bu kararları (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçende "Fenerbahçe kendi kendine mi şike yaptı ?" diye soruyordunuz ya hani.Sonra biz sorduk "İbrhaim Akın kendi kendine mi şike yaptı ?" diye.Şimdi savcının kararlarıyla bir bir belli oluyor her şey.Ama savcı ne bilsin elinde kanıt yok bir şey yok atıp duruyor bu kararları (:
    İyi de savcı zaten bunu diyecek Aygün, aksini söylese zaten dava olmazdı.

Bu kadar uzun bir mütaalayı, hala çapraz sorguların yapıldığı gün nasıl oluşturdu? Çapraz sorguların hiç bir önemi yoksa savcı için neden yapıldı?

En azından yalandan da olsa, süre isteseydi de, yine aynı mütaalayı verseydi, biz yemiş gibi yapardık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dostum, bu tarz şeylere gerek yoktur. Seni bilmem ama Türk futbolunda kökleşmiş bazı isimlerin temizlenmesi beni mutlu eder. Bu tavrın sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiş gibi durduğunu gösteriyor. Eminim ki tutumun bu değildir.

Şuan belli başlı kişilerin bir kenara ayrılışını izliyorum. Aslında olayın ana merkezinde olan ama temiz diye kenara ayrılan kişilerdir. Adalet yerini buluyor dendiğinde hatalıydı adalet eksik şekilde yerini buluyor. Bu durumda da bu değişen düzene sevinmemiz mümkün değildir. Zaten daha yolcu etmemiz gereken bir Demirören var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dostum, bu tarz şeylere gerek yoktur. Seni bilmem ama Türk futbolunda kökleşmiş bazı isimlerin temizlenmesi beni mutlu eder. Bu tavrın sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiş gibi durduğunu gösteriyor. Eminim ki tutumun bu değildir.

Şuan belli başlı kişilerin bir kenara ayrılışını izliyorum. Aslında olayın ana merkezinde olan ama temiz diye kenara ayrılan kişilerdir. Adalet yerini buluyor dendiğinde hatalıydı adalet eksik şekilde yerini buluyor. Bu durumda da bu değişen düzene sevinmemiz mümkün değildir. Zaten daha yolcu etmemiz gereken bir Demirören var.

Beni de mutlu eder Burak abi.Sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiyorum tabi ki.Bu içinde olduğumuz durum taraftarlar için son derece onur ve gurur kırıcı bir durum.Kendimi de onların yerine koyabiliyorum böyle bir durumda olmayı kesinlikle istemem ama verilen tepkileri çok gereksiz buluyorum.Körü körüne bir şeye inanılıyor ve ortada olan birçok gerçek görmezden geliniyor.Böyle olunca benim de tutumum o şekilde oluyor.Keşke herkes ortada buluşup bazı fikir birliklerine varabilse ama şu an çok uç noktada birçok insan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beni de mutlu eder Burak abi.Sadece Fenerbahçe'ye olmasına sevinmiyorum tabi ki.Bu içinde olduğumuz durum taraftarlar için son derece onur ve gurur kırıcı bir durum.Kendimi de onların yerine koyabiliyorum böyle bir durumda olmayı kesinlikle istemem ama verilen tepkileri çok gereksiz buluyorum.Körü körüne bir şeye inanılıyor ve ortada olan birçok gerçek görmezden geliniyor.Böyle olunca benim de tutumum o şekilde oluyor.Keşke herkes ortada buluşup bazı fikir birliklerine varabilse ama şu an çok uç noktada birçok insan.
    Ne gerçeğiymiş onlar ? Bir kere de ortaya gerçek koy onu tartışalım. Biz burada Hasan Çetinkaya olayınıı belgeleriyle derken sen inanmıyodun gerçek ne neye inanacağız ?

Körü körüne inanıyorlar deyip sıyrılmasan buraya gerçekleri koysan daha iyi olmaz mı niyetin bu kadar iyiyse ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne gerçeğiymiş onlar ? Bir kere de ortaya gerçek koy onu tartışalım. Biz burada Hasan Çetinkaya olayınıı belgeleriyle derken sen inanmıyodun gerçek ne neye inanacağız ?

Körü körüne inanıyorlar deyip sıyrılmasan buraya gerçekleri koysan daha iyi olmaz mı niyetin bu kadar iyiyse ?

Mehmet şike yapmayan kulüpler neden şikeyi ortadan kaldırmayı yoksaymayı planlayan bir federasyon başkanı adayını destekler ? Hak yerini bulsun istemiyor mu bu kulüpler zaten şike yapıp yapmadıklarını bilmiyorlar mı ? Niye o zaman böyle bir şeyi destekliyor ? İbrahim Akın kimden aldığı şike parasını hocalara soruyor ? Tapelerde konuşulan şike ile ilgili olduğu bariz olan konuşmaların alakasız şeylerle bağdaştırılıp yalanlanmaya çalışılması ne kadar inanılır şeyler ? Şike ve teşvik ile ilgili maddeler şike yoksa neden durduk yere değiştirildi kişilere indirgendi ? Daha aklıma gelmeyen birçok şey var.Fenerbahçe'nin bir şeyler yaptığı çok açık.Ama bazı devlet kurumları ve şahıslarının da bu durumdan faydalanıp Fenerbahçe'yi daha da zor duruma sokmaya çalıştığı da çok açık.Neyse daha fazla bir şey yazmıycam bugünlük yeter (:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu konuda sana katılıyorum ama olaya girişin yine de farklı algılanabiliyor. Neticede ateş düştüğü yeri yakar ve içinde olmayan bilemez. Empati yapsan bile aynı duyguları aynı kızgınlığı hissedemezsin.

Yoksa benimde eleştirdiğim konulardan birisidir. Savcı bu iş yapılırken beyaz gömlek giymişlerdi diyor. Şok Şok Şok!!!! İş yapılırken beyaz değil mavi gömlek giymiştik. Evet, dava artık düşer. İşin merkezi gömlek değil ki onun kinini tutuyoruz.

Her şey çapraz sorguda belli olacakken derken herkesin verdiği komik cevaplar nedeniyle ne demek istediğim sanırım kendini göstermiştir.

Mutlaka işin içinde siyaset var, aklınıza gelmeyen güçlerde vardır. Savcı mutlaka hatalı işlere imza atmıştır. Bu alem hatalı gerisi pürü pak anlamı taşımaz. Alemin kirli olması ve hatalı davranması mevcut hataları örtmez.

Adalet herkese olabildiğince eşit uygulanandır. Göksel Gümüşdağ'ı serbest bırakırsın bu olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savcı karar mı vermiş ? İddianameyi aç oku zaten yazıyor Fenerbahçe suçlu Aziz Yıldırım suçlu diye. Orada çıkmadı da burada mı çıktı ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Evet o yüzden Amigolarınız mitinglerini costurdu Fatih Terim Ünal Aysal ve Ali Dürüst karşıladı

Ben başbakana tepki koyabilen bir kulüp yetkilisi göremedim şu ana kadar.Hangi stada giderse gitsin benzer şekilde karşılanır.Amigo olayını bilmiyorum.Öyle yapmaları söylendiyse yapmışlardır.Benim de hoşuma gitmiyor o mitingler vs. ama yapılıyor maalesef.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Siz derken ben Sadri Şener ile alakalı bir şey demedim.

Sana şunu soruyorum, savcı bu kadar uzun görüşünü ne zaman yazdı? Çapraz sorgular bitmeden neden yazdı? Çapraz sorguları dinlemeyecekse, çapraz sorgular neden yapıldı?
    Dediğim gibi sizin de haklı olduğunuz konular var bu da onlardan birisi olabilir abi.İki tarafta da hatalar var.

Savcı karar mı vermiş ? İddianameyi aç oku zaten yazıyor Fenerbahçe suçlu Aziz Yıldırım suçlu diye. Orada çıkmadı da burada mı çıktı ?
    Mehmet söylemek istediğim şey farklı kelimelere takılma.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şuan hassas bir noktadayız. Sanırım Çağlayan önüne gelen Fenerbahçe taraftarı ile terör örgütü davasını takip edenler arasında tartışma çıkmış.

Bölücülerin bu durumdan yararlanmasına izin vermemek, sakin olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de savcı zaten bunu diyecek Aygün, aksini söylese zaten dava olmazdı.

Bu kadar uzun bir mütaalayı, hala çapraz sorguların yapıldığı gün nasıl oluşturdu? Çapraz sorguların hiç bir önemi yoksa savcı için neden yapıldı?

En azından yalandan da olsa, süre isteseydi de, yine aynı mütaalayı verseydi, biz yemiş gibi yapardık.

Abi adamlar ne yapsa bir kulp buluyorsunuz.Sizlere yaranabilmesi için herkes suçsuzdur demesi lazım.Yoksa her şeye karşı çıkacaksınız kendinizi programlamış gibisiniz bu konuda.Tamam sizin haklı olduğunuz konular elbette vardır ona bir şey demiyorum ama adamlar ne yaparsa yapsın sürekli bir şey diyorsunuz.Mesela Sadri Şener de suçlu bulunulmuş savcı tarafından teşvikten ama siz dalga geçer gibi cevaplar yazıyorsunuz savcıya.Bu kafayla bir yere varılmaz.
    Last edited by meddah : 01.Haziran.2012 at 22:10 Reason: Kural 10

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi adamlar ne yapsa bir kulp buluyorsunuz.Sizlere yaranabilmesi için herkes suçsuzdur demesi lazım.Yoksa her şeye karşı çıkacaksınız kendinizi programlamış gibisiniz bu konuda.Tamam sizin haklı olduğunuz konular elbette vardır ona bir şey demiyorum ama adamlar ne yaparsa yapsın sürekli bir şey diyorsunuz.Mesela Sadri Şener de suçlu bulunulmuş savcı tarafından teşvikten ama siz dalga geçer gibi cevaplar yazıyorsunuz savcıya.Bu kafayla bir yere varılmaz.

Sizin taraflar övgü pankartları açarken bu takımın taraftarı ıslıkladı onu
    Siz derken ben Sadri Şener ile alakalı bir şey demedim.

Sana şunu soruyorum, savcı bu kadar uzun görüşünü ne zaman yazdı? Çapraz sorgular bitmeden neden yazdı? Çapraz sorguları dinlemeyecekse, çapraz sorgular neden yapıldı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sizin taraflar övgü pankartları açarken bu takımın taraftarı ıslıkladı onu
    Evet o yüzden Amigolarınız mitinglerini costurdu Fatih Terim Ünal Aysal ve Ali Dürüst karşıladı

Mesaj Yetkileri