Tamam, Fenerbahçe'nin bir daha 5 maç nerede kapanacak sahası? Erteleme ister herkes, Fatih Terim'i emsal gösterip, eğer buna rağmen erteleme verilmezse bu eşitlik ilkesine ayrı olur, o nedenle her isteyene verilmeli artık.
Tamam, Fenerbahçe'nin bir daha 5 maç nerede kapanacak sahası? Erteleme ister herkes, Fatih Terim'i emsal gösterip, eğer buna rağmen erteleme verilmezse bu eşitlik ilkesine ayrı olur, o nedenle her isteyene verilmeli artık.
"YÜCE ATATÜRK"
Tekrar bir itiraz hakkı verilmezsi lazım bu sefer erteleme talebiyle. Yalnız maddenin kapsamı falan da belli değil ki, sanıyorum ilk Selçuk İnan'ın milli maç sebebiyle gündeme geldi bu erteleme olayı. Oradan da bir kıyas yapılabilir belki.
6 maç zaten azdı bir de 5 maça düşürmüşler.
Bu yapılanlar 5 maç mı şimdi![]()
Maça etki edilmedi. Saha dışı olayların cezası tutuklama ile verildi zaten.
...
Stad çevresinde olan olaylar maça dahil olsaydı 6 maç doğruydu. Fakat maç 1 kez bile durmamışken, rakip takıma en ufak fiili saldırı olmamışken bu cezanın verilmesi komik.
Polisin arkasında nasıl bir güç olduğunu anlamıştır herkesZamanında askerde vardı bu güç. Artık polisler sazı eline aldı.
Düşüncene saygı duyarım fakat;
Galatasaray Spor Kulübü şikeyle ilgili konuşmaktan ziyade adım atmayı tercih eden yapısını sürdürerek 105. maddenin kaldırılması için Tahkime başvurdu. İlk önce TFF'ye ihtarname göndererek Avrupa yolunda yerini sağlamlaştırmaya çalışırken bir yandan da diğer kulüplerin aklına gelmeyen bir yöntemi kullanarak yasal süreci işletmeye çalışıyor.
Tarih: 3 Mayıs 2012
PFDK'nın GS'li üyesi Yusuf Reha Alp yeni yürürlüğe konan 105. maddeye göre Fatih Terim'in cezasının ertelenmesini talep etti.
Tarih: 4 Mayıs 2012
Düşünsenize bizim böyle bir şey yaptığımızıBasın asmıştı çoktan bizi. Cas davasını bile birilerinin EMRİ ile çektik diye neler demişlerdi.
Mesajın arka sayfaya düşmüş o sebeple yeni görebildim.
Tamam, Fenerbahçe de Tahkim'e erteleme için derbi maçı öncesi başvuru yapar. Tahkim Kurul'u da gelen itirazı değerlendirir ve emsal gösterip cezayı kaldırır.
Kaldı ki, bu sportif bir olayla alakalı değil. Polisin nasıl da tahrik ettiğini ve sonrasında sahaya yağan koltukları açıkça gösteren videolar var. Demek ki bunları dikkate almamış Tahkim.
Sahaya 90 dakika boyunca tüm koltukları atanlarla, futbolun oynanmaması için elinden gelen tüm çabayı sarfedenlerle aynı sayıda maç cezası verilmiş.
Tabi bir de Bursaspor olayı var, onların cezası ne olmuştu? Hatırlayanınız var mı? Unutulmuştur gerçi...
"YÜCE ATATÜRK"
Bence Federasyonun başına Faruk Süren gelsin o zaman bir kesim cezalardan memnun olur eminim.
Bir Dost
Hellbells
http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bhy4.jpg
Şu foto müthişmiş gerçekten. Selçuğun pantolonu, Volkan Miroğlu , Servet'in arkada sümkürmesi, Luciano'nun paçalar, Tuncay'ın kazağı.
foto'da ki oyunculardan 2 kaleci ve önder hariç hepsinin galatasaray'a golü vardır.
En bombaları Selçuk'un pantalonu ve Tuncay'ın kazağı. Serhat ise çok resmi.
Hayatımda bu kadar çirkin giyinen bir topluluk görmemiştim. Luciano ve Selçuk Şahin midemi bulandırdı resmen onlar ne öyle.
Serhat'ı görünce ilk kez takım elbise giydiğim an geldi aklıma. Üzerimde eğreti duruyordu, biraz da bol gibiydi. Zorunluluğum ortadan kalkar kalkmaz çıkartıp atmıştım. İllet bişey.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu fotoyu görünce birkez daha moda iyiki var diyoruz
Tarihte bugün:
3 Haziran 2004
Alex de Souza FENERBAHÇE'de..
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Her okuyuşumda çok gülerim![]()
8 yıldır gülüyorumRoberto Carlos posteri alan Adnan Polat var o da iyi
![]()
Fenerbahçe'miz Dirk Kuyt ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Mükemmel ötesi bir transfer olacak. İnşallah makul bir rakama 3 yıllık bir sözleşme olur.