Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
milletin karnındaki bebeği nasıl doğuracağına karışanlar şu ülkedeki hukuk rezaleti için hiçbir şey yapmıyorlar hala. siyasete bağlamak istemiyorum konuyu ama konunun futbolla alakasının olmadığı aşikar.
kendimi bildim bileli galatasaray'ı tutarım. fenerbahçe'den nefret etmem ama aziz yıldırım'dan nefret ederdim... fakat bu işin sarısı laciverti yok. bu konunun sporla alakası yok. ileri demokrasiye karşı direnişinde dualarım seninle Aziz başkan.
Bence hapis cezası bile gereksiz ki. Spor bu sonuçta varsa suçu spordan ömür boyu men et, ilgili kulübe de cezasını ver geç. Bence böyle olmalı.
Ben bilmiyorum neden bu 4 kişi tutuklu diğerleri tutuksuz yargılanıyor, demek istediğim şey başkaydı. Tahliye ile beraati karıştıranlar var gibi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
abi dediğin doğru ama öyle olmuyor/olmayacak bana kalırsa. o 4 kişi alacak tüm cezaları. diğerleri alırsa ufak tefek cezalar alacaklar. o da 90 kişi yargıladın 4 kişi mi suçlu buldun demesinler diye olacak. herkesin alacağı bir ceza olacak ama o 4 ününkinin yanında hiçbir şey olacak. para cezasına çevrilir. Federasyon falan spordan men verir. bunlar olur , ötesi olmaz bana kalırsa..
mahkemeden ceza alacağımız kesin önemli olan Yargıtay ın ne diyeceği ? (Yargıtay en son ele geçirilmemişti ama başkan değişecekti ne oldu acaba ?)
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlhan Ekşioğlu'nun çocukları insanın içini burkuyor. her ay yeniden kahroluyorlar. yazıklar olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kanıtları yok etme ve yurt dışına kaçma ihtimali olanlar tutuklu yargılanıyor. Bu tutuksuz yargılananlar ceza almayacak anlamına gelmiyor ama gönül ister ki sağlık problemleri olan birinin daha farklı şartlarda tutuklu olarak tutulması.
Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın twitter adresine bir bakın isterseniz. Çok sağlam sistem eleştirisi yapıyor. Burada yazmak istemiyorum neler yazdığını.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
https://twitter.com/#!/1faik
Bu kendi hesabı mı?
Faik Işık Başbakan'ın eski avukatı değil mi? Sanmıyorum Başbakan'ı eleştirsin.
Aziz Yıldırım birilerinin ayağına fena basmış herhalde.Bu kadar uzun tutukluluk mu olurmuş ?
Aziz Yıldırım' a insan hakları mahkemesinden tahliye edilsin tarzı bir karar gelsin. Arada bizim içerideki askerlerde kaynayıp çıkıversinler. Olmaz mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
bence başkan adalet bakanlığındaki kanun lehine bozma talebi reddedilirse öyle bir şey yapacak ki; beter olun diyecek, çok kişinin başı yanacak. başkan son kozunu oynayacak..
Herkes olabildiğine şikayetçi ve yetti artık kıvamına gelmiş onu görüyorum. Bugüne kadar kanaat getirecek düzeyde bir kalabalıkla iletişim halinde olduğumu düşünüyorum. İnternet sayesinde halkın, yazarların, aydınların, sanatçıların vb. memnun olmadığını görüyorum. Destekleyen kişilere de saygı duyuyorum ama biliyorsunuz insan merak duygusu ile doğar. Madem bu kadar olumsuzluk var neden ezici şekilde iktidar oluyor. Kendimce cevabım Demirören nasıl olduysa diyor.
Geçen sezon yaşanan sıkıntıların sonu bu olmamalıydı. Kriz yönetmek konusunda ciddi sıkıntılar var. Midemin bulandığı bir tarih olsa da 3 Temmuz'dan bu yana bu süreçle ilgili doğru işleyen tek bir şey söyleyemezsiniz.
Spora hile karışması yanlış, hukuk süreci yanlış, spor tarafı yanlış, Avrupa'nın tutumu yanlış, siyasetin olaya girmesi ve yönlendirmesi yanlış, yöneticilerin kutuplaştırması yanlış, taraftarın bakışı yanlış kısaca yanlış.
Bu kadar yanlış bir işin sonu ciddi sorunlara gebedir. Tüm Türkiye geneli için bakarsak kendisine yapılan haksızlık için örgütlenmeyen kişiler takımlar için ya da siyasi parti için en öndeki asker oluyorlar. Bu anlayışın olduğu bir ülkede olası kötü bir sonuç ciddi şekilde olaylar olmasına neden olur.
13 maç 12 futbolcu 100 mılyar para dava sıke davası bende obama
manısa macında para vermeden sıke yapmısız
Kaşıkla veriyorlarsa kepçeyle alıyorlar bu ülkede, o nedenle artık her olaya şüpheci yaklaşıyorum.
» Silahlı terör örgütü suçları dışındaki bütün suçlar Özel yetkili mahkemelerin kapsamından çıkartılıyor.
» Organize suçlar, çıkar amaçlı suç örgütleri, bakan, bürokrat, belediye düzeyinde yapılan yolsuzlukların tamamı Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) 250 kapsamından çıkartılacak.
» Özel yetkili mahkemeler, sadece silahlı terör örgütü suçlarına bakabilecek.
» Yolsuzluklar ancak başbakan, bakan, vali, kaymakam izin verirse soruşturulabilecek.
» Bürokrat ve belediye başkanlarının yanında askerler de ancak izinle yargılanabilecek. Böylece silahlı terör örgütü kapsamına girmeyen darbe yargılamaları ancak izin verilirse yapılabilecek.
» Bürokratların yargılama iznini bakan, belediye başkanlarının yargılama iznini içişleri bakanı, askerlerin yargılama iznini ise, rütbesine göre milli savunma bakanı ve başbakan verecek.
Şöyle bir şey var, gerçi bu Özel Yetkili Mahkemelerin yetkisinin azaltılması ya da tamamen kaldırılması konusu önümüzdeki günlerde daha çok konuşulmaya başlandığında Aziz Yıldırım için kaldırılıyor söylemleri bile çıkar, şaşırmam.
"YÜCE ATATÜRK"
sadece şike ile yargılananlar tutuksuz yargılanmak zorunda ama tutuklu yargılanan 4 kişi örgüt kurma ve üyesi olmakla suçlanıyor. adamlar 4 kişilik dev kadro.
Dün başkanı yalnız bırakmayan, geç saatlere kadar tahliyeleri bekleyen taraftarlara helal olsun. Bir kez daha Fenerbahçe'li olmanın gururunu yaşadık.
Bizim mali müdür bu davadan beraat ederse para akışında bi usulsuzluk olmadığı anlamına gelicek yanlışmıyım ?
yani para vermeden şike yapmışmı olucaz
İşin yargı kısmının da uzatılmaması lazım ama futbol tarafı neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.
Sorunları çözmek yerine ertelediğimiz zaman daha büyük sorunlarla karşılaşma ihtimali yüksektir. Verilen cezaların kesinleşip kesinleşmediğine dair bir kararı bile veremiyoruz. Mayıs sonu ha haziran başı ha 15 gün içinde derken ağustosu edeceğiz.
Aynı şekilde Uefa'da belli ki bir karar verecek ama onlarda yukardaki ha bugün ha yarın stratejisini uyguluyorlar.
Zaten kendimden başlayarak futbolla ilgilenen son kişiye kadar herkesin maskesi düştü. Bu dakikadan sonra sonucun ne olacağının pek önemi yok gibi duruyor.
Belirsizlik diğer doğru işlerin yapılmasına engel olduğu için her şartta insanın canını sıkıyor.
AKP'nin 'Özel' bombası!
Kaldırmak için ilk adım atıldı...
Bozdağ "Özel Yetkili Mahkemeler, hukuk devletinde olmaması gereken mahmekemelerdir. Gereken yapılıyor, yapılacak" dedi.
Güneş gazetesinin haberine göre, Türkiye'yi sarsan ve ne zaman biteceği bilinmeyen Ergenekon, Balyoz gibi davaları yürüten Özel Yetkili Mahkemeler konusunda hükümet ilk defa bu kadar net bir şekilde "Hukuk devletinde olmaması gereken mahmekemelerdir" ifadesini kullandı.
"ÇALIŞMA VAR, BAKIYORUZ"
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Özel Yetkili Mahkemelerini kaldırılmasıyla ilgili "Şu anda bir çalışma var. Bütün opsiyonlar değerlendiriliyor. Tamamen kaldırılması bir çözüm olur mu, bir takım iyileştirmeler yapılırsa yeterli gelir mi, bakıyoruz" dedi.
DÜĞMEYE BASILMIŞ BİLE
Başbakan Yardımcısı'nın "Üçüncü yargı paketinde usule dair birkaç düzenleme yapıldı ve şu anda Meclis Genel Kurulu'na indi. Önümüzdeki hafta da çıkacaktır" sözleri, "Özel Mahkemeler için düğmeye zaten basılmış" olarak yorumlandı.
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/akpnin-...55315/1/Gundem
Serdar Kulbilge'nin cezası 2 yıldan 3 maça inmiş.Bu ülkede küfür etmek şike yapmaktan daha büyük bir ceza.
Mahkeme de göstermelik ceza verecektir, bu kadar olaylardan sonra cezasız geçiremezler, tıpkı Tahkim'in yaptığı gibi. O nedenle bir an önce sonuçlansın, versinler verecekleri cezayı da bitsin şu olay.
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi normalde benim yapmadığım bir şeyi benim üstüme yıkacaksın ve ben sessiz sedasız kalacağım. Kalırsam belli bir çıkarım var demektir.
Sessizliğin sesini duyuyor musunuz?
Raporlar, alınan kararlar, tahkimler hepsi belli bir oyunun ilerlemesidir. Uefa'da pas geçerse yapanın yanına kar kaldı hanım diyeceğiz. Uefa pas geçmezse sessizliğin sesini bağırtılarla çağırtılarla duyacağız.
"Defol Demirören"
Tüm bunlara rağmen Uefa'nın pas geçeceği riski alınır. Zaten sonunu düşünen Demirören olamaz. Daha aklı başında bir adam olur.
Geriye bir tek Uefa kararları kaldı. Belirsizliğin son halkası.