1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın twitter adresine bir bakın isterseniz. Çok sağlam sistem eleştirisi yapıyor. Burada yazmak istemiyorum neler yazdığını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın twitter adresine bir bakın isterseniz. Çok sağlam sistem eleştirisi yapıyor. Burada yazmak istemiyorum neler yazdığını.
    https://twitter.com/#!/1faik

Bu kendi hesabı mı?

Faik Işık Başbakan'ın eski avukatı değil mi? Sanmıyorum Başbakan'ı eleştirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    abi çok fazla yüklendi. keserler yakında onunda sesini. onu da bağlarlar bir örgüte.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım birilerinin ayağına fena basmış herhalde.Bu kadar uzun tutukluluk mu olurmuş ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Aziz Yıldırım birilerinin ayağına fena basmış herhalde.Bu kadar uzun tutukluluk mu olurmuş ?
    Bu ülkede şaşırılıcak birşey degil bu.Ergenekon davasında daha mahkemeye çıkmadan suçunu bilmeden 1-2 senedir yatanlar var.Adaletini seveyim Türkiye !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkes olabildiğine şikayetçi ve yetti artık kıvamına gelmiş onu görüyorum. Bugüne kadar kanaat getirecek düzeyde bir kalabalıkla iletişim halinde olduğumu düşünüyorum. İnternet sayesinde halkın, yazarların, aydınların, sanatçıların vb. memnun olmadığını görüyorum. Destekleyen kişilere de saygı duyuyorum ama biliyorsunuz insan merak duygusu ile doğar. Madem bu kadar olumsuzluk var neden ezici şekilde iktidar oluyor. Kendimce cevabım Demirören nasıl olduysa diyor.

Geçen sezon yaşanan sıkıntıların sonu bu olmamalıydı. Kriz yönetmek konusunda ciddi sıkıntılar var. Midemin bulandığı bir tarih olsa da 3 Temmuz'dan bu yana bu süreçle ilgili doğru işleyen tek bir şey söyleyemezsiniz.

Spora hile karışması yanlış, hukuk süreci yanlış, spor tarafı yanlış, Avrupa'nın tutumu yanlış, siyasetin olaya girmesi ve yönlendirmesi yanlış, yöneticilerin kutuplaştırması yanlış, taraftarın bakışı yanlış kısaca yanlış.

Bu kadar yanlış bir işin sonu ciddi sorunlara gebedir. Tüm Türkiye geneli için bakarsak kendisine yapılan haksızlık için örgütlenmeyen kişiler takımlar için ya da siyasi parti için en öndeki asker oluyorlar. Bu anlayışın olduğu bir ülkede olası kötü bir sonuç ciddi şekilde olaylar olmasına neden olur.

Mesaj Yetkileri