Herkes olabildiğine şikayetçi ve yetti artık kıvamına gelmiş onu görüyorum. Bugüne kadar kanaat getirecek düzeyde bir kalabalıkla iletişim halinde olduğumu düşünüyorum. İnternet sayesinde halkın, yazarların, aydınların, sanatçıların vb. memnun olmadığını görüyorum. Destekleyen kişilere de saygı duyuyorum ama biliyorsunuz insan merak duygusu ile doğar. Madem bu kadar olumsuzluk var neden ezici şekilde iktidar oluyor. Kendimce cevabım Demirören nasıl olduysa diyor.

Geçen sezon yaşanan sıkıntıların sonu bu olmamalıydı. Kriz yönetmek konusunda ciddi sıkıntılar var. Midemin bulandığı bir tarih olsa da 3 Temmuz'dan bu yana bu süreçle ilgili doğru işleyen tek bir şey söyleyemezsiniz.

Spora hile karışması yanlış, hukuk süreci yanlış, spor tarafı yanlış, Avrupa'nın tutumu yanlış, siyasetin olaya girmesi ve yönlendirmesi yanlış, yöneticilerin kutuplaştırması yanlış, taraftarın bakışı yanlış kısaca yanlış.

Bu kadar yanlış bir işin sonu ciddi sorunlara gebedir. Tüm Türkiye geneli için bakarsak kendisine yapılan haksızlık için örgütlenmeyen kişiler takımlar için ya da siyasi parti için en öndeki asker oluyorlar. Bu anlayışın olduğu bir ülkede olası kötü bir sonuç ciddi şekilde olaylar olmasına neden olur.