1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kadro Statüsü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orası öyle evet ama benim sormak istediğim şu;

Senin açıklamana göre o zaman ben bütün oyuncuları "kadro değişimi için kullanılabilir" yaparım ve kimse sorun yaşamaz o zaman. Yani bunu yapmam ne değiştiriyor? Asıl sormak istediğim bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Senin açıklamana göre o zaman ben bütün oyuncuları "kadro değişimi için kullanılabilir" yaparım ve kimse sorun yaşamaz o zaman. Yani bunu yapmam ne değiştiriyor? Asıl sormak istediğim bu.
    Verebileceğin maaş o kadro statüleri için değişken. Takımda önemli yeri olan oyuncular da kadro değişimi statüsünü kabul etmeyecektir. Etseler de bir süre sonra daha önemli bir yerim var bu takımda diye sıkıntı çıkaracaklardır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Statüyü sen değiştirmesen bile performansına paralel olarak oyuncu yeni bi sözleşme istiyor genelde bu sözleşmede de zaten istediği statüyü belirtiyor.

Değiştirdiği şeye gelince oyuncu klubün önemli bir parçası oluyor oynattığın sürecede fazla problem çıkarmıyor ayrıca oyuncunun başka klüplerden gelen teklifleri kabul etme ihtimalide düşüyor.

bu soruyu kendinede sorabilirsin bir klübün vazgeçilmiş oyuncusu olman sana ne getirir? daha fazla para ve 11 in değişilmez ismi, zaten bunlardan başka ne bi artısı olabilir ki bu durumun

Mesaj Yetkileri