hasan ali naptı ya öyle![]()
hasan ali naptı ya öyle![]()
ben oynatırım anlaşılan sen de oynatırsın ama biz seçimleri yapmıyoruz. Abdullah Hoca bunu yapmayacaktır diyorum ben. Kaldı ki 4-3-3 mü oynayacak sorunsalı var hala önümüzde. Umut Bulut beni de kadroya sıkıştır diyor bu akşam oyunuyla
Bekir'in neresi pas yapamıyor.Bunu diyenleri de anlamıyorum bu maç,sürekli güzel paslar yapıyor adam. Mehmet Topal'ın korkak oyunu yüzünden biraz zorunlu da kalıyor hatta o pasları yapmaya.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hasan abi bir kalk git ya.Boş alana orta açıyor adam.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nani güzel bir gol attı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
hasan aliden bi cacık olmaz bence o bomboş ceza sahasına açtığı ortadan sonra şuta kaymaması izlemesi
Meirelese guzel bisey yazacagimda forum kurallari izin vermiyor
Ayagini kurtarmak icin bisey yapmiyor
Ah be Emre yapma ya.
Helalsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Volkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan![]()
Helal olsun volkanaSadece bir hazırlık maçı ama spiker baya coştu
![]()
ronaldo volkan kurtardı bu arada spiker öyle bi bağırdıki avrupa şampiyonuyuz sandım bi an![]()
Volkan adamsın sen.
Emre'nin sinirini çıkartması gerekiyordu umarım çıkartmıştır. Volkan kardeşi arkasını da topladı![]()
Hazırlık maçında spiker bu kadar hırs yapıyosa kupa maçlarını düşünemiyorumKulaklarımın pasını sildi sağolsun.
baba hazırlık maçı yahu sakin olbu maçtan sonra volkan gözümde türkiye'nin en iyi kalecisidir muslera'dan daha iyi gerçekten
![]()
not : galatasaraylıyım
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Volkan karakterini hic begenmesemde buyuk kaleci.bu arada bu takimin sol beki hakan balta kimse demez herhalde hasan ali dahabiyi diye.
Biz yetiştiremiyoruz bari gurbetçi bir solbek çıksa da rahatlasak. Gerçi Hasan Ali'de gurbetçi ama bize Hakan Ünsal ayarında bir gurbetçi lazım![]()
1955'den sonra ki ilk galibiyetimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Şuan Avrupa 2012'de olmamak bana ne koyuyor anlatamam...
İkinci yarıdan itibaren izliyorum gayet iyi oynuyoruz
Hazırlık maçı olmasına rağmen bayağı kasıyoruz. Gerçi hazırlk maçı gibi de değil adamlar stadı tamamen doldurmuş bize de geçti coşkuları
Hasan Ali'yi hemen bir maçta harcamamak lazım ama şu an yetersiz gibi. Umarım kendini geliştirir.
Volkan penaltıyı çıkardı helal olsun![]()
Hakan Balta'dan başka sol bek yok bizim milli takımımıza.İsmail'de Hakan'ın miladı dolana kadar onun alternatifidir.
Hasan atılan topa dedesinin köyünden geldi.
Semih çok güçsüz yetenekli ama daha olmasına var. Fenerbahçe'li Serdar gibi. Bekir o yüzden bu iki isimden önce tercih edilir şu an. Bence bu mantıklı da.
Egemen-Ömer ikilisi bana da ideal geliyor ya da unutulup giden bir Serdar Aziz var. Potansiyeli en yüksek stoper halbuki genç stoperlerimiz arasında.
''Volkan Tereddit etti'' mi dedi spiker![]()
Of gol oldu2-1 ne güzeldi ne gerek vardı 3e ?