Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Portekiz kazanır

6 33.33%
  • Berabere biter

4 22.22%
  • Türkiye kazanır

8 44.44%
1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: Portekiz - Türkiye | 2 Haziran 2012 - 21:45 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kusura bakma ama seviyeni korumayı bilmiyorsun.Tıpkı Volkan'ın gazeteciye yaptığı gibi.
    Tatsız bir olay yaşandığını belirten kaleci Volkan Demirel, şunları söyledi:

''Gazeteci bir arkadaş izin günümüzde fotoğraf çekiyordu. Takım arkadaşlarım söylemesi ile ben de arkadaştan beni çekebileceğini onların istemediğini söyledim. Dilediği gibi başta çekebileceğini sonra rahatça hareket edebilmemiz için çekmemesini rica ettim. Gazeteci arkadaş diğer gazetecilere haber verdi ve kalabalık oldular. Daha sonra ‘çekmek nasıl olur gör’ der gibi tahrik etti kendisi.”
    Bunlar yazmaz GSCimbom'da, Webaslan'da.

Adam Karaktersiz diye imada bulunuyor diyorum. Seviyeyi koruyamayan yine benmişim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bunlar yazmaz GSCimbom'da, Webaslan'da.

Adam Karaktersiz diye imada bulunuyor diyorum. Seviyeyi koruyamayan yine benmişim..
    GsCimbom nedir hiç girmedim,görmedim.Webaslan'da Sporx'in Galatasaraylı'ları gaza getirmek için açtığı bir site.Şahsen gaz almıyorum.Gazeteci haklı diye bir şey demedim.Bir milli takım oyuncusunun külhanbeyi gibi herhangi birine tehditler savurması normal değil.Adamın ne ima ettiğini sen bilemezsin kendisi bilir.Oradan istediğin imayı çıkartabilirsin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri