1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. Onun yerine sağ bek ya da forvet alınabilir yabancı. Takıma ofans yönünde katkısı tartışılmaz ama defansif açıdan yetersiz bir oyuncu. Ama Zico onun kalmasını istiyor ve Lugano ile birlikte oynatacak. İnşallah iyi uyum sağlarlar da defansta sorun kalmaz....
    "YÜCE ATATÜRK"

[QUOTE=sekopej] Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. [QUOTE]

Ağzından bal damlıyor kardeş ) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu

Ağzından bal damlıyor kardeş ) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano

benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.

Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.

Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
    Luciano yerıne Sağ bek Almaya gerek yok Forvet alabılırler...
    defans sağda önder Servet Lugano Sol ümit özat süper 4 lu olurlar fenerbahce kolay kolay gol yemez bence.. önlerındekı adamlar bellı zaten Aurelio Appiah.

Mesaj Yetkileri