Çok iyi transfer.Guiza,Bienvenu gibi forvetlerden sonra Sow ve Kuyt çok iyi olacaktır Fenerbahçe için.
Çok iyi transfer.Guiza,Bienvenu gibi forvetlerden sonra Sow ve Kuyt çok iyi olacaktır Fenerbahçe için.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu adamın tipini hiç sevmiyorum aşırı sarışınBakalım nasıl telaffuz edecekler Kuyt mu Kayt mı Köyt mü
![]()
Euro 2012de izlemek çok güzel olucak.![]()
mehmet topuz'dan daha kötü performans veremez sağ kanatta. bakalım görelim.
Aykut Kocaman'ın geldiği ilk günden beri oynatmak istediği şablon buydu. Ama futbolunun son baharındaki Alex'i son verimliliğiyle kesmek biraz zor olurdu. Nitekim O, ilk sezon 28 ikinci sezon 15'e yakın gol attı. Ama artık O yaşlı ve üzerine takım şekillendirmek takıma zarar verir. Elbet yine kullanılacak ve faydalanacaktır. Bu vakitten sonra yapılacak transferler tamamen Aykut Hocanın kafasındaki şablona göre şekillenecek. (Bir aksilik olmadığı müddetçe)
...
2005'teki CL finalinde Kuyt Feyenoord'daydi, Liverpool'da degildi, o yuzden yalan bilgi vermeyelim lutfen. Onun disinda Kuyt hicbir zaman Liverpool gibi bir takimin sag acigi olacak adam olmamistir, hos, zaten Liverpool'da zamaninda Gerrard ve Torres disinda o seviyeye yakisacak bir adam olmamistir ya, neyse. Senin takiminin sag acigi Kuyt ise Ingiltere'de maksimum 2. olursun, CL'de 5 senede bir tesadufen final/yari final yaparsin. Sag acigin Ronaldo, Nani, Tevez, Aguero, Anelka ise CL kazanirsin veya sampiyon olursun. Kuyt caliskandir, savunma yapar, istikrarlidir, rol oyuncusudur, ama Topuz'dan iyidir o kadar, asla buyuk bir takimin kanadini ucuracak adam degildir. Bir rol oyuncusu icin yabanci kontenjani harcamak bana sacma geliyor, hele ki takiminda zaten Topuz gibi bu tanima uyan ve hakkini veren yerli bir oyuncu varsa.
Dirk Kuyt, kariyeri boyunca çıktığı 511 karşılaşmada rakip filelere toplam 202 gol atmayı başardı.
Çok şükür sonunda Tuncay etkisi yaratacak forvet kırması bir kanat oyuncumuz oldu. Mehmet Topuz'un yaptıklarını yapar, üstüne gol atar attırır bu adam. O bakımdan çok yararlı transfer
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yahu ne sağ açığı ne Mehmet Topuz'u.Kuyt'ın asıl mevkisi forvet.Kanatlar için değil forvet için alınmıştır Kuyt.Kanat diye asıl mevkisi forvet olan bir adamı alacağını sanmam Fenerbahçe'nin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Micky Mouse ligindeki maclari ve golleri cikartirsan pek de fazla sey kalmiyor geriye. Iddia ediyorum Kuyt seneye 10 gol atamaz, 5 asisti de gecemez.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Haklisin, gerci Anelka mevzusu zaten farkli bir mevzu, orada asi tutmadi diyelim. Topuz'dan bence de daha iyi, ama ayni tip oyuncu ve sadece daha iyi, bunun icin yabanci kontenjani harcayip ve yillik o kadar para vermek pek mantikli gelmiyor. Solbek, stoper, hatta orta saha daha acildir sanirim FB icin....
Kuyt'ı açıkcası pek beğenmem, benim kanat tanımıma pek uymuyorAma benim beğenmediğim oyuncu kötü diye birşey yok. En üst düzey liglerden birindeki en iyi takımlardan birinde yıllarca ilk 11 oynamış bir isim. İlla ki yararlı olacaktır. Maliyeti de gayet iyi. Hayırlı olsun...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kuyt'u burada baya canli izledim, televizyondan da yeterince izledim. Teknigi yok derken Liverpool seviyesine gore teknigi yok demek istedim. Topuz kadar teknigi vardir, atiyorum Caner'den vs iyidir, ama asla teknigiyle on plana cikacak, fark yaratacak bir oyuncu degildir, onu demek istedim.
Formayı giyip Aykut Kocaman'la fotoğraf bile çektirmişler![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hala inanamıyorum. Kuyt Fenerbahçe'de.
FB TV'yi açın. Aykut Kocaman ile resmi var Fenerbahçe formalı.
Dirk Kuyt: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum."
"Bir an önce Fenerbahçe formasını giyip oynamak istiyorum.''
Sen önce git Hollanda ile çık maçına![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İyi cesaret, Galatasaray'ın bile Türkiye futbolunun önünü göremediğinden transfer yapmadığı bir dönemde Dirk Kuyt'ı getirmek büyük iş, tebrikler Fenerbahçe.