Valla forvet oynatırlar,kanat oynatırlar bilmem.Ama gerçek şu ki Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı.
Valla forvet oynatırlar,kanat oynatırlar bilmem.Ama gerçek şu ki Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Feyenoord'lularin buyuk tepkisi var adama. Kuyt bir gun mutlaka Feyenoord'a donecegini soylemisti ve soz vermisti, bu sene bir beklentileri vardi ama olmasa bile daha iyi bir takima gidecegini dusunuyordu, Fenerbahce'ye gitmesi baya tepki cekti, paragoz vs neler diyorlar neler.
Bu saatten sonra kolay kolay Feyenoord'a donecegini sanmam.
Kuyt'ı duyunca bu yaşta falan diyecektim ama parasını düşünerek diyecektim. 1 Milyon Euro'ya çok feci bir iş çıkarılmış.
sakatlanma sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen kuyt bakalım türkiye'de sakatlanacak mı?
Hayırlısı olsun ama beklentiler çok büyük olmamalı bence...Güzel transfer orası ayrı bakalım neler yapacak...
Hava toplarında harika bir üstünlüğü var Kuyt'ın tecrübeside cabası bu paraya alınması çok çok iyidir.
Ayrıca Dünya kupası finalide oynadı.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ne kadara almısız yıllık ne kadar alıcak
1 Milyon € gibi bir rakama ancak sıfır bir otobüs felan alırsınız. (Belki 2 tane) Gidip Kuyt'u transfer etmek çok büyük başarı. 32 yaşında. Yaşı ile bize çok şey katacaktır. En kötü 35'ine kadar oynamasını isterim eğer verimi düşmez sakatlık yaşamazsa. Avrupada çok şey katar bize.
http://www.footylounge.com/films//lf...50cc624df.html
Kuyt'ın premier lig de ki ilk 50 golü. DİRK KUYT WORKS HARD.
Verimli olacak oyuncuysa yaşa takılmıyorum ki Kuyt'un yapısına baktığımızda çalışkan, fiziğini iyi koruyan, mücadele eden bir oyuncu olduğunu görüyoruz.
Mehmet Topuz'dan iyi olması yeter, gol yollarında katkı vermesi çok önemli ne Topuz ne de Dia gol yollarında önemli katkı veren isimler olmadı. Stoch kendi meziyetleriyle bunu ön plana çıkardı, Kuyt da bu takıma değer katacaktır.
Aykut Kocaman çok komik çıkmış yahu resimde.Şimdi diğer transferlere geçeceklerdir, Ziegler ne olacak, Yobo ne olacak bunlar önemli. Orta sahaya mutlaka takviye şart hatta Mehmet Topal alınırsa bile yabancı oyuncu şart. Tabi yabancı sınırı değişecek mi, hala sınırsız mı olacak bu da önemli. Stopere eğer sınırsız yabancı hakkı olursa Yobo ile beraber bir yabancı daha düşünülebilir.
Bekliyoruz diğer transferleri, maliyeti abartılı olmadıktan sonra, kadroda derinlik yaratacak, katkı verecek oyuncuların gelmesi önemli, yaşı ne olursa olsun.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Yobo Leicster City'e transfer oldu yanılmıyorsam.
...
İmza diye buna denir. Kuyt'ı daha önce aldığımız Van Hooijdonk gibi olacağını ve iki sezon etkili kalıp artık oradan da emekli olacağını düşünüyorum. Güzel tansfer.
1 milyon karşılığında geldi, forma satışı transferi karşılar.![]()
Televizyonda röportajını görmüştüm, hangi kanaldı hatırlamıyorum, 3-4 gün önce. Fenerbahçe'de kalmak isterim, geçen sezon son ana kadar bekledim, burada mutluyum gibisinden.
Yabancı bir stoper şart, eğer sınırsız yabancı devam edecekse Yobo da kadroda olmalı, zararı olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Başlamışlar Kuyt'a kötü oyuncu demeyeDurun daha Bismillah adam bir oynasın
Yalnız ben hala inanamıyorum bu transfere. Çok çok çok büyük bir transfer.
Ömer Toprak gelebilir diyorlar ama ne derece doğru bilinmez gelse harika olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dirk Kuyt için Liverpool taraftarının twitter a bıraktığı mesajları okumak yaptığımız transferin ne kadar iyi bir transfer olduğunu göstermeye yeterlidir.
Vay be iyidir Kuyt güzel oldu yaş önemli değil Emrede 32 yaşında Madride gitti mühim olan formu,bende pes falan oynarken yedek bırakırdım hep tipinden dolayıartık bizim çocuğumuz severiz tipinide
![]()
cok şasırdım ben aykut hocadan beklemezdim bu transferi
Aslında tam Aykut hocanın istediği oyun doğrultusunda bir transfer. Bizim oyun formatımızda sağ kanatta oynayan oyuncunun hem ortasahaya hem hücuma destek vermesi çok önemliydi. Mehmet bunun ofans kısmını pek beceremiyordu, iyi oldu, hayırlı da olur inşallah.
Yaş bakımından söylediysen Kuyt geçtiğimiz sezon Liverpool'da bile az buz forma şansı bulmadı, fizik kuvveti gayet yerinde ve de Hollanda Milli takımına da çağrılıyor, pek yaşını belli edicek bir oyuncu değil.
Ali Yıldırım : Kuyt, 13-14 kulüp arasından Fenerbahçe'yi seçti. 4 aydır uğraşıyorduk. Kuyt da çok mutlu biz de çok mutluyuz. Fenerbahçe için hayırlı bir transfer yaptık
541 Maç - 191 Gol, 116 Asist
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...10_gesamt.html
Parayı verirsen seçer tabiiyi iş yıllık 2 nin altında almaz
4-4-2 oynarsak bu sene(-ki ihtimal vermiyorum) gol rekoru kırabiliriz. Orta sahaya 1 transfer şart tabiiki.