Burada da onun için yapılan daha önce ki bir klip.
http://www.youtube.com/watch?v=s5LTGW7CBEM
Burada da onun için yapılan daha önce ki bir klip.
http://www.youtube.com/watch?v=s5LTGW7CBEM
İyi transfer. Hayırlısı olsun.
daha hucumcu almayız sıra orta sahada mehmet topal kesın alınıcak bence
Hooijdonk gibi olur umarım.
(/s)
4-3-3"e uygun bir oyuncu aykut hoca galiba kafasindakileri bu yil uygulucak gibi. iyi veya kotu bizi ilgilendirmez hayirli olsun.
1 Milyon Euro nedir abi ya çok komik bir rakam bu. Kuyt gibi bir oyuncuyu 1 Milyon Euro'ya almak başlı başına transfer başarısıdır. Yaşına takılmaya pek gerek yok. Türkiye'de rahat 2,3 yıl üst düzey bir performansla oynayacağını düşünüyorum. Tecrübesiyle takıma çok şey kazandıracaktır. Yalnız Fenerbahçe ile alakası yok ama Liverpool İngiltere'nin resmen Demirören şubesi oldu. Oyuncu satış ve alışlarında ödenen ve gelen paralar başlı başına rezillik. Son yıllarda Liverpool'un başarısız olmasının en başlıca sebebi yanlış transfer politikası.
"Fenerbahçe’nin başarılarına katkı sağlamak istiyorum"
Hollanda’da gerçekleştirilen transferin ardından FB TV’ye canlı telefon bağlantısı ile katılan Hollandalı Yıldız, "Şu an çok mutlu ve gururluyum. Gerçekten çok heyecanlı ve sevinçliyim. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu imzanın gerçekleşmiş olması benim adıma çok gurur verici. Sabırsızlanıyorum, bir an evvel Fenerbahçe formasını giyip, Fenerbahçe’ye büyük başarılar elde ettiği yolda katkı sağlamak adına heyecan taşıyorum" diye konuştu.
"Fenerbahçe’de oynamak isteğim için bu kulübü seçtim"
Avrupa’nın önde gelen takımlarından teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe’yi seçtiğini anlatan Kuyt, "Tek kelime ile söylemek gerekirse Fenerbahçe’de oynamak isteğim için bu kulübü seçtim. Bu heyecanı bu isteği bu arzuyu içimde taşıyordum. 6 yıl boyunca Liverpool’da oynadım. Gerçekten dünyanın sayılı kulüplerinden bir tanesi. Orada sayısız başarı da elde ettim. Yeni bir heyecan yeni bir deneyim yaşamam gerektiğine inandım. Şunu vurgulamam gerekir, menacerim vasıtası ile 10’un üzerinde Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklifler geldi. Ancak Fenerbahçe ismini telaffuz ettiğinde bana, gerçekten çok heyecanlanmıştım. Fenerbahçe’ye karar kılıp, diğer teklifleri düşünmedim bile. Fenerbahçe’de büyük başarılar elde etmek istiyorum. Fenerbahçe’yi tercih etmemdeki bir diğer neden ise Fenerbahçe’nin her sene şampiyonluğa oynayan bir kulüp olması aynı zamanda Avrupa’da da başarı arayan bir kulüp olması. Umarım bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’yi iyi yerlere taşırız" şeklinde konuştu.
"Fenerbahçe’yi yakından takip ediyordum"
Fenerbahçe’yi daha önceden de bildiğini ve yakından takip ettiğini ifade eden Kuyt, "Fenerbahçe’yi öncelikle bana ilk tavsiye eden çok yakın arkadaşım ve dostlarımdan bir tanesi Pier Van Hooijdonk olmuştu. Pier Fenerbahçe’de çok muhteşem bir deneyimi olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin harika bir kulüp olduğundan bahsetti. Gençliğimden beri Fenerbahçe’yi biliyorum ve yakından takip ediyorum. Tanıdığım oyuncular var. Ben Feynoord forması giyerken Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşmıştık. Oradan Kadıköy’ün o sıcak atmosferini, o taraftarların harika atmosferini yakından görme şansım olmuştu. Bunların tamamı Fenerbahçe’ye gelmemdeki etkenler" dedi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kuyt'a görevi ver gidip evde yat o kadar için rahat olur.
Çok önemli bir transfer yapıldı.
Madde neymiş sözleşmesindeki?
Dirk Kuyt .. Şu belirsiz dönemde yapılabilecek en iyi transferlerden bi tanesi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yaşını takanlarıda hala çözemedim... 35lik Alex'i bir durdurunda...
Bu arada Emre'de 32de gitti A.Madrid'e...
Kuyt'ın oyun stilini teknik kapasitesinin biraz kısıtlı olması nedeniyle pek sevdiğimi söyleyemem ama 390 küsür maçta 370 küsür maça çıkacak kadar istikrarlı, isimli bir yabancıyı 1 m € karşılığında almak önemli bir başarı. Elmander'in attığı gollerden ziyade çalışkanlığıyla takımına ilerde basma konusunda yaptığı katkıyı göz önünde bulundurursak Kuyt da bize bu şekilde faydalı olabilir. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fener'li olsam şu an koşa koşa gidip Kuyt formamı almıştım. Çok iyi transfer bence, izlemek keyif verecek.
7
Bu senede transferde İngiltere'ye musallat olduk.
"Daily Mail gazetesi, Fenerbahçe Kulübünün, Manchester City'de oynayan Nigel de Jong'a talip olduğunu ileri sürdü."
...
Doğruysa o da çok sağlam transfer olur . Tam bir canavardır oyun tarzı De Jong'un .
Öyle çok abartılıcak bi transfer değil ama Fenerbahçe için şu an çok iyi.
Erken konuşmak olucak ama bence seneye golleriyle değilde mücadelesiyle,dayanıklılığıyla,hırsıyla takıma çok katkısı olucak defans hattı iyi olmasada hücumda etkili bi Fenerbahçe olucak seneye,he defans hattınada takviye yapılırsa çok iyi bi takım oluruz bana göre.
Seneye şöyle bi kadro olabilir ;
![]()
Hayırlı olsun
Alttaki haber doğruysa ve transfer gerçekleşirse müthiş bir transfer olur, keşke bizimkiler alsa:
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/fener-a.../455171/5/SporFransa A Milli Takımı'ndaki yerini kaybeden Kevin Fenerbahçe ile anlaşma yolunda
Fenerbahçe, Fransa'nın Strasbourg şehrinde yetişen ve başkent takımı Paris Saint Germain'de teknik direktör Ancelotti ile yıldızı barışmayan Kevin Gamerio'yu istiyor.
PSG'ye FC Lorient'ten gelen 25 yaşındaki forvet oyuncusu, İtalyan teknik adam dönemine kadar PSG'de sürekli forma giyerken, Ancelotti'den sonra yedek kalmaya başladı.
Fransa A Milli Takımı'ndaki yerini de kaybeden Kevin Gamerio için 11 milyon euro istendiği ve Fenerbahçe'nin bu rakamı verebileceği öğrenildi.
Bu kadroyla orta sahayı emekleyerek geçer rakip.