Sayfa 186 / 578 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
5,551 ile 5,580 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben biraz twettir kullanmada sorun yaşıyorum. Herkesin yaptığı gibi tweet atıyorum ama benim yazdığım gitmiyor.
    Abi niye gitmesin Ayrıca kendisine DM atabilirsin.Özel olarak konuşursunuz bu konuyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Valla çıkmıyor. Sadece benim sayfamda görünüyor. Belki yapmayı bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ADAMINADRESİ MESAJ

Şeklinde yazarsan onun duvarında gözükmez ama o görür abim merak etme sen
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Valla çıkmıyor. Sadece benim sayfamda görünüyor. Belki yapmayı bilmiyorum.
    https://twitter.com/#!/NKantarelli Abi soldaki bölüme yazıp tweetini atabilirsin.Gördüğün gibi hemen herkese cevap veriyor sana da kesinlikle cevap verir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Teşekkür ederim. Ben bu şekilde yapmıştım ama orada görünmeyince gitmiyor sandım. Çizimi bitirince yolluyorum bakalım vatana millete hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi sen ne zaman yemek yiyorsun oyuncularla ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi sen ne zaman yemek yiyorsun oyuncularla ?
    Sayın GSStore Tasarım Yarışmasında Dereceye Giren Katılımcılarımız; Futbol takımımızın yoğun çalışma programından dolayı ödül törenimiz yeni sezon dönemine ertelenmiştir.Ödül töreni tarihi sizlere daha sonra yazılı olarak iletilecektir. Bilgilerinize,
    Daha iyi oldu. Yeni sezon, yeni formalar, Hamitler, Drogbalar, Chivular

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir insan hiç mi değişmez ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Selçuk İnan, dedim bir anda.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ürünler geldi. Tişörtler gerçekten kaliteli olmuş, atkılarda mükemmel bir arşiv olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cim-Bom'un İspanyol oyuncusu Albert Riera, 5 Nisan tarihinde takım arkadaşı Felipe Melo ile idmanda kavga etmediğini ileri sürdü. İspanyol televizyonuna telefonla bağlanan Riera, Melo ile yaşadığı tartışmanın kavga olarak kamuoyuna yansıtıldığını savunarak, Türk basınını suçladı.

Medyanın bu olayı Galatasaray'a zarar vermek için kullandığını iddia eden Riera, “Melo ile asla bir kavga yaşamadım. Gözümün morarmasını Melo'nun beni dövdüğü şeklinde yansıttılar. Oysa antrenman sırasında gözüme bir dirsek darbesi almıştım o yüzden morardı. Antremanda olağan bir tartışmada teknik direktörümüz bizi soyunma odasına gönderdi. Benim sol gözümün morarması salı günü oldu. Felipe Melo ile tartışmam ise çarsamba günüydü. Gözüm zaten bir gün önceden morarmıştı” yorumunu yaptı.

Albert Riera, Fenerbahçeli avukatların bu olayı mahkemeye taşımak için girişimde bulunmaları için ise “Fenerbahçe bu olaydan yararlanmak istedi. Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maç öncesi ifademizi almaya çalıştılar. Amaçları bize zarar vermekti“ diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Organize İşler'de güzel bir sahne vardı. Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve ekibinden dayak yedikten sonra kızını okuldan kaçırıyordu. Dayağın etkilerini gören kızı yüzüne ne oldu diye sorunca Yılmaz Erdoğan'da kapı çarptı diyordu yanılmıyorsam. Kızı da dayağı ne zaman yedin peki diyordu.

Aynı o hesap.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler Gripin'in 'Sensiz Olmaz'' şarkısı eşliğinde Lig Tv'nın hazırladığı bir klip vardı onu arıyorum işte bilen var mı ? Lig Tv'mi tam bilmiyorum ama öyle bir klip vardı kesin eminim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unal Aysal : Onumuzdeki iki sene Oktay Mahmuti biz ile devam edecek. Ondan sonraki iki senede de koc olarak devam etmesini istiyoruz.

Unal Aysal : Lutfi Aribogan ismini ilk defa sizden duyuyorum, herhangi bir istegimiz olmadi.

Unal Aysal : Mahmuti ile anlasmazlik olusmasinin nedeni, 2+2'nin son 2 senesinde hocamizin teknik direktor olarak devam etmesini istememiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk Melo karisimi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: Transfer programımız hazır, kimleri alabileceğimizi, alamayacağımızı çok iyi biliyoruz.. UEFA'nın alacağı kararlar çok önemli.

Ünal Aysal: Gelecek 3 sezonun mali planlamasını yaptık. Bizim sıkıntımızın olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu takımda Kewell olsaydı yahu.Tamam sakatlığından dolayı oynayamıyordu ama duruşu yeterdi.Kimse özlemiyor mu ''Oz Büyücüsü'' nü ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Parasını sen ödeyeceksen neden olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu takımda kimler yıllar boyu para aldı,Kewell mı almayacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yarar sağlayan oyuncular dışında 3 ihtimalin varsa bir takımda oturduğun yerden para kazanırsın.

Genç bir oyuncusundur. Aydın Yılmaz'ı örnek gösterebiliriz. Bugüne kadar genç olduğu için bir umut kampanyası kategorisinde olduğu için takımda kaldı.

Mevkinde 5 üzerinden 2 ile oynarsın ama daha iyisi olmadığı için sana mahkumdurlar. Sabri Sarıoğlu'nu örnek verebiliriz. Türk olması ve mevkisinde sadece hızıyla idare ettiği için takımda kaldı.

Pek ihtiyaç duyulmayan ama yedek kategorisinde prim yapan bir oyuncusundur. Aykut Erçetin örneğini söyleyelim.

Kewell gibi hem yabancı hem katkı sağlamayan hem de parasını yüksek tutan bir oyuncunun oturduğu yerden para alması için mantıklı bir sebebi bulunmuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kewell gayet de katkı sağladı abi.

89 maç 36 gol 20 asist

Bilemiyorum o yaştaki bir kanat oyuncusu için gayet iyi bir rakam.Ayrıca geçen yıl o kadar fazla para almadı diye biliyorum ben.Ücretinde fedakarlık yaptı diye hatırlıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kewell'ın duruşu yeter.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kewell hastasıyım ben gelsin, otursun kulübede ben köpek gibi çalışıp öderim parasını

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kewell bu takımın simgelerinden biri. Dünya'da ki tüm canlı varlıkların örnek alması gereken bir insan. Dady cool #19

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Katkı vermeyen Kewell'ın takımda kalmasından bahsediyoruz. Katkı verseydi zaten parasına bakılmazdı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kewell geçen yıl yokları oynayan takımda 24 maçta 8 gol atıp 7 asist yaptı.40 maçta 13 gol atıp 11 asist yapan Selçuk'un isatistiklerini ortaya döktüğümüzde Selçuk'un bile sana göre katkı yapmadığı ortaya çıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Kewell hastasıyım ben gelsin, otursun kulübede ben köpek gibi çalışıp öderim parasını
    Bende çalışır sana destek çıkarım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kewell geçen yıl yokları oynayan takımda 24 maçta 8 gol atıp 7 asist yaptı.40 maçta 13 gol atıp 11 asist yapan Selçuk'un isatistiklerini ortaya döktüğümüzde Selçuk'un bile sana göre katkı yapmadığı ortaya çıkıyor.
    Futbol'da herşey gol veya asist değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Futbol'da herşey gol veya asist değildir.
    Geçmişe baktığımızda sadece gol ve asistler hatırlanıyor ama ayrıca Kewell gibi bir futbolcu şu andan itibaren gelsin Galatasaray'a asist yapmasın,gol atmasın.Ben yine omuzum da taşırım onu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Geçmişe baktığımızda sadece gol ve asistler hatırlanıyor ama ayrıca Kewell gibi bir futbolcu şu andan itibaren gelsin Galatasaray'a asist yapmasın,gol atmasın.Ben yine omuzum da taşırım onu.
    2000'de Henry'nin kafa vuruşunda Taffarel'in çıkardığı top hala hatırlanmıyor o zaman. Dediğim gibi hızlı hücumu başlatan bir kilit pas , çizgiden çıkarılan bir top yada gollük pozisyonu kesen bir müdahale'nin futbol istatistiki olarak bir değeri yoktur. Herşey sana göre gol ve asist'se 3-0'lık bir maçta 4. golü atan futbolcu , 0-0'lık maçta topu çizgiden çıkaran oyuncudan daha değerli.

Mesaj Yetkileri