1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Yeni gazete; AMK

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Toplum olarak alışmışız herşeyi eleştirmeye yadırgamaya.Çok küçük şeyler bile eleştrilirken bu gazete eleştrilmezse şaşardım.Rahat olmayı bilmiyoruz.Rahat bir yerimize batıyor her yerden,her şeyden şikayet ediyoruz.
    Evet bu gazeteyi eleştiriyorum; ama ismini eleştiriyorum. Sitede o gazetenin ismi üzerinden espri bile yapılamazken tüm Türkiye'de yayınlanacak ve anlam olarak her yere çekilebilecek bir gazetenin ismini ne diye eleştirmeyim ki?

Bir şeyin bir yerime battığı yok, sözlerine dikkat et! Benim düşüncelerim senin üzerine vazife değil. İstersen senden destur da alayım bir şey hakkında yorum yaparken? Biraz saygı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Evet bu gazeteyi eleştiriyorum; ama ismini eleştiriyorum. Sitede o gazetenin ismi üzerinden espri bile yapılamazken tüm Türkiye'de yayınlanacak ve anlam olarak her yere çekilebilecek bir gazetenin ismini ne diye eleştirmeyim ki?

Bir şeyin bir yerime battığı yok, sözlerine dikkat et! Benim düşüncelerim senin üzerine vazife değil. İstersen senden destur da alayım bir şey hakkında yorum yaparken? Biraz saygı...
    Sana cevap olarak yazdığımı hatırlamıyorum abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri