Sayfa 3951 / 4326 İlkİlk ... 2951345138513901394139493950395139523953396140014051 ... SonSon
118,501 ile 118,530 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Valla neredeyse 9 ay önce ekşide falan da yazılmış arattım da , 1 ay öncesine kadar facebook kapalıydı benim , denk gelmemişti
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Eski dost olur mu be olum (: Napıyosun kardeşim (:
    napayım kardeşim takılıyorum aynı değişen bir şey yok numaranı kaybettim daha dorğusu telefonu çarptırdım ulaşamadım sana bir türlü facebook,msn ne varsa patlattılar görüşemedik napıyosun nasıl gidiyor hayat
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler bu sorumluluk sınavlarından 45 alınca başka bir sınava girmemize gerek kalmıyor demi aynı dersten ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kalmaz aynı şekilde oys sınavlarına girip 45 geçer notu alırsan o dersten direkt geçersin.örneğin ilk dönemin ortalamasına 3 olması gereken dersden oys veya sorumlulukta 45 alırsan direkt olarak geçersin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    kalmaz aynı şekilde oys sınavlarına girip 45 geçer notu alırsan o dersten direkt geçersin.örneğin ilk dönemin ortalamasına 3 olması gereken dersden oys veya sorumlulukta 45 alırsan direkt olarak geçersin.
    Peki abi benim için şöyle yazıyordu;

Ortalama ile geçti.Zorunlu dersten sorumlu geçti.

Yani Dil Anlatım'dan sorumlu geçtim bu ayın sonunda ki sorumluluk sınavında 45 alamasam bile 11. sınıfa geçerim değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim dönemime göre konuşuyorum. Sorumluluk sınavına girmene de gerek yoktur. Lise 1'de kopya verdiklerim geçerken ben 1 almıştım. Diğer derslerim uçar vaziyette olduğu için ortalama ile geçmiştim.

Hiçbir sınavada girmedim. Tabi bu anlattığım Galatasaray'ın Uefa Kupasını aldığı dönemlere denk geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla abi senin dönemin öyle bir değişti ki 2-3 ayda bir farklı farklı şeyler duyuyorum hangisi doğru bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dinçer'i darağacına koysalar tekmeyi vuracak çok kişi var. Her gelen bakan illa bir şeyleri değiştiriyor. Eğitimi deneme tahtasına çevirdiler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yönetime talip olan bir siyasi iradenin ülke yönetimine dair politikaları olur. 10 sene oldu mevcut iradenin iktidar süresi. Bu 10 sene içinde en önemli meselelerden birisi olan eğitim sistemi kaç kez değiştirildi. Deneme yanılma yolu ile doğru bulmaya çalışıyorlar ama doğru sistem diye geçtiklerini anında değiştirmekte bir yanlışlık da görmüyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yönetime talip olan bir siyasi iradenin ülke yönetimine dair politikaları olur. 10 sene oldu mevcut iradenin iktidar süresi. Bu 10 sene içinde en önemli meselelerden birisi olan eğitim sistemi kaç kez değiştirildi. Deneme yanılma yolu ile doğru bulmaya çalışıyorlar ama doğru sistem diye geçtiklerini anında değiştirmekte bir yanlışlık da görmüyorlar.
    Belli başlı konularda hükümet değil devlet politikaları olması gerekir. Oturmuş bir devlet sistemi üzerine hükümetler politika geliştirir ama Türkiye'de bunu yakalayamadık maalesef. Hemen her politika hükümetlerin elinde oyuncağa dönüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sistem konusunda sıkıntımız büyük. O apayrı bir tartışma konusu.

Benim değinmek istediğim 10 senedir aynı yönetim var, 10 senede onlarca kez eğitim sistemiyle oynanması.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

O zaten apayrı bir dünya. Orada da iş Milli Eğitim Bakanı'na göre değişen politikalar diyeceğim ama her bakan da birden fazla değiştiriyor sistemi.

Tabii oradaki durumun böyle olması da az önce bahsettiğim politikasızlıktan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eğitime yatırım sıralamasında 105. ülke olursan Pakize Suda soruyorda bu diyaloglar yaşanır:

- BM kaç ülkeden oluşur.
    - Bilemiyorum.
    - Yaklaşık bir şey söyleyin.
    - Milyarlarca ülkeden

- BM kaç ülkeden oluşur.
    - Bilmiyorum.
    - Yaklaşık
    - 800 tane

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız onun eğitim yatırımı sıralaması ile pek alakası yok. Elbette milyarlarca cevabı pek kabul edilebilir değil ama BM'nin kaç ülkeden oluştuğuınu eminim BM üyesi 193 ülkenin hiçbirinde bilen yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

http://getgamesgo.com/product/football-manager-2012

Bir ara burda link vermistim 7.99$ diye, onlar da 29.99$ yapmislar fiyati maalesef. Orjinal almak isteyenler icin bir firsat daha kacti :]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilmemek ayrı bir konu zaten. Kimsenin bilmediğini bilirken paralelinde herkesin bildiğini de bilemeyebilirsin.

Eğitim sistemi o kadar kötü ki insanlara hipotetik düşünmeyi bile öğretemiyor. Ceza alanı yan çizgilerinin kale direklerine uzaklığını sorduğumda bunu futbolcuların bile çoğu bilmiyordur ama birisi çıkıp 1 km derse orada bilip bilmeme dışında farklı bir anormallik vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiçbir yerde güvenlik olmaması nedeniyle bunların olması normaldir.

Yolunuz düşüyor mu bilemiyorum ama üniversiteyi geçtim artık her okula girip çıkmak o kadar kolay olmuş ki anlatamam. Herhangi bir öğretim kademesine gittiğimde rahat rahat içeri kadar girebiliyorum. Öğretmen mi döveceğim, öğrenci mi taciz edeceğim, organ mafyasımıyım fark etmez. Kimse sen kimsin ve nereye gidiyorsun demiyor.

Eskiden okullar kale gibiydi. Girmesi dert çıkması ayrı dertti. Ee, üniversitelerin özgür (!) ortamlar olduğunu düşünürsek balta ile oralara kadar gelmek, olay çıkarmak ve öğrencilerin üniversite de mahsur kalması normal.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bir konu hakkında soru sormak istiyorum. Bende Yaralı Yüz filmi dublajlı halde mevcut. Fakat orjinal sesinde izlemek istiyorum. Nasıl halledebiliriz. Bileniniz vardır belki. Bir yama tarzı birşeyler gibi bir imkan varsa anlatabilirmisiniz?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Özellikle 95-96lılar tam deneme tahtası oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Peki abi benim için şöyle yazıyordu;

Ortalama ile geçti.Zorunlu dersten sorumlu geçti.

Yani Dil Anlatım'dan sorumlu geçtim bu ayın sonunda ki sorumluluk sınavında 45 alamasam bile 11. sınıfa geçerim değil mi ?
    kardeşim dışarı çıkmıştım kusura bakma evet 11.sınıfa doğrudan geçersin fakat o dil anlatımı vermeden üniversiteye geçemezsin.kısacası okuldan mezun olamazsın dil anlatım da anadolu ve düz liselerde ortalamayla geçilmeyen tek ders.eskiden baraj ders vardı sınıfta kalıyordun bunu biraz daha genişlettiler.dil anlatım kolay ders gel seni çalıştırayım ben =)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Konu eğitimden çıkmadan bir şey daha ekleyim artık liselerde serbest kıyafet belki gelecek.ama uzun saçla okula gelme dönemi başlayacak.hüseyin diçer kesin bir açıklama yapmış uzun saçla okuldan çocukları uzaklaştırıyorlar diye uzun saç dönemi başlıyor kısaca.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Özellikle 95-96lılar tam deneme tahtası oldu.
    95'liyim ben ve tüm değişiklikler bizi vurdu ilkleri hep biz yaşadık

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yalnız onun eğitim yatırımı sıralaması ile pek alakası yok. Elbette milyarlarca cevabı pek kabul edilebilir değil ama BM'nin kaç ülkeden oluştuğuınu eminim BM üyesi 193 ülkenin hiçbirinde bilen yoktur.
    Öyle deme barto eğitimle çok alası var Burak'ın yazdığı sadece bir örnek daha neler neler var o tarz programlarda.

İnsanlara 'İsmet İnönü referandumda evet diyeceği için CHP'den ihraç edilmiş.Sizce bu demokrasi adına olumlu mu olumsuz mu?' diye soruyorlar.Bir taneside İsmet Paşa öldü demiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geçen gün bizim sınıfından arkadaşlar 2. kattan atlayıp kaçmışlar.

Marşı okumayı beklemeyip, sabah sınıfa geldiler Mobese'den görmüş polisler ve aramışlar okulu ama sadece ayakkabıları görmüşler.

Sabah okula girdim benide çektiler kenara bi tane sağlam vurdu sonra ne oldu hocam naptım falan dedim.
    Anlattı olayı dedim ben değilim vallahi o ara çocuklardan biri geldi aynı imiş ayakkabılar gördüler zaten sersinin tekidir hemen aldılar.

Sorgusuz sualsiz atın bunu okuldan dedi.Akşamında okuldan atıldı

Bu kadar basit mi yani bu işler ? ve asıl soru benim yediğim o tokat ne olacak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    kardeşim dışarı çıkmıştım kusura bakma evet 11.sınıfa doğrudan geçersin fakat o dil anlatımı vermeden üniversiteye geçemezsin.kısacası okuldan mezun olamazsın dil anlatım da anadolu ve düz liselerde ortalamayla geçilmeyen tek ders.eskiden baraj ders vardı sınıfta kalıyordun bunu biraz daha genişlettiler.dil anlatım kolay ders gel seni çalıştırayım ben =)
    Abi aslında zorluğundan değil ya ben hiç çalışmadım defterin bir sayfasını bile açmadım(diyeceğim ama defter denen bir şey yok bende ) Benim eşekliğim.Karne gününden sonra her gün 1 saat çalışsam rahatlıkla geçerim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Geçen gün bizim sınıfından arkadaşlar 2. kattan atlayıp kaçmışlar.

Marşı okumayı beklemeyip, sabah sınıfa geldiler Mobese'den görmüş polisler ve aramışlar okulu ama sadece ayakkabıları görmüşler.

Sabah okula girdim benide çektiler kenara bi tane sağlam vurdu sonra ne oldu hocam naptım falan dedim.
    Anlattı olayı dedim ben değilim vallahi o ara çocuklardan biri geldi aynı imiş ayakkabılar gördüler zaten sersinin tekidir hemen aldılar.

Sorgusuz sualsiz atın bunu okuldan dedi.Akşamında okuldan atıldı

Bu kadar basit mi yani bu işler ? ve asıl soru benim yediğim o tokat ne olacak
    Bence sen atılmadığına dua et tokadı boşver

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bence sen atılmadığına dua et tokadı boşver
    Aslında o konu da iyi oldu arkadan rastlamasak belkide şuan ben atılmış olacaktım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer