1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: FM 2012 Takımınız Ne Durumda?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerle 2. senemdeyim ilk senemde ligi ve kupayi aldim dogal olarak.. fazla transfer yapmadim ilk isim tabii ki cristian ile bilica yi göndermek oldu sezon basi mehmet topali devre arasida wellington nem ve aykut demiri aldim.. 2. sezonumda kadroya bayagi bir ekleme yaptim fakat öyle ahim sahim oyuncular almadim ona ragmen sampiyonlar liginde 2. tura yükseldim ligde de 1 puan farkla 2. siradayim acikcasi fm 2012 yi ilk kez dogru dürüst sikilmadan oynuyorum önceki kariyerlerimde zar zor 1 sezon oynayip kapatiyordum.. son yama ile oyun rayina oturmus diyebilirim ufak tefek hatalarin disinda.. bu arada kadrom;

SL Grup siralamasi ve aldigim sonuclar,

oyunmu cok kolay ben mi cok iyiyim cözemedim gercekten eski serilerde daha zordu sanki

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonu beklentileriminde üzerinde şampiyon olarak tamamladım.Açıkçası Dortmund ve Münih'in ardından 3.lük sezon başı hedefimdi.Ama hem eldeki oyuncularımın taktiğe çok güzel reaksiyon verip mükemmel istatistiklerle oynamaları, hemde yaptığımız ucuz transferlerin aynı şekilde etkili performansları bizi ilk yıldan şampiyonluğa taşıdı.Özellikle ofansif bakımdan oldukça verimli bir sezon geçirdik

2. sezona deplasmanda aldığımız Münih mağlubiyetiyle başladık.Ardından oynadığımız 11 maçta yenilgi yüzü görmedik.Ta ki 13. haftadaki Schalke maçına kadar.Evimde çok zor puan kaymetmeme rağmen Fuchs'un 90+1'deki füzesine engel olamayarak bu sezonki 2. mağlubiyetimizi aldık.

Kadro bakımından açıkçası hayalini kurduğum takımı çok daha erken oluşturdum.Üstelik klübün sezon sonu bütçesi olarak sadece 5M$ vermesine rağmen.Ligde en fazla Dortmund ve Münih maçları zorlu geçiyor.Kazanan hep ev sahipleri oluyorBundesliga her zaman olduğu gibi yine çok zevkli geçiyor benim adıma.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri