1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: FM 2012 Takımınız Ne Durumda?

Hybrid View

Ben de başlıycam büyük takımlı bir kariyere ama, 3. sezondan sonra lig monotonlaşır, şampiyonluk her sene gelir ve oyundan sıkılırım diye korkuyorum. Bunların olmaması için EPL biçilmiş kaftan heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Ben de başlıycam büyük takımlı bir kariyere ama, 3. sezondan sonra lig monotonlaşır, şampiyonluk her sene gelir ve oyundan sıkılırım diye korkuyorum. Bunların olmaması için EPL biçilmiş kaftan heralde.
    ben heyecanımı hiç yitirmiyorum ç
    ünküü 17 18 yaşlarında bir sürü genç alıyorum 20 yaşına kadar 8 adet pilot kulübüne gönderiyorum ve her sezon en az 5 tanesini as takımıma alıp 25 27 yaşına gelenleri satıyorum bu sürkülasyon sana heyecan verecektir ama bu sabır işi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben heyecanımı hiç yitirmiyorum ç
    ünküü 17 18 yaşlarında bir sürü genç alıyorum 20 yaşına kadar 8 adet pilot kulübüne gönderiyorum ve her sezon en az 5 tanesini as takımıma alıp 25 27 yaşına gelenleri satıyorum bu sürkülasyon sana heyecan verecektir ama bu sabır işi
    Arsene Wenger? Hocam gerçekten sizsiniz değil mi?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Arsene Wenger? Hocam gerçekten sizsiniz değil mi?
    işte bunun için bu kadar uzatıyorum bu kariyeri 30 m ok verdikten sonra paranın kasaya girdiğini görmenin hazzı paha biçilemez

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

işte bunun için bu kadar uzatıyorum bu kariyeri 30 m ok verdikten sonra paranın kasaya girdiğini görmenin hazzı paha biçilemez

Oyunu nece oynuyorsun?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri