Konulara bu yönden yaklaşmanın kolaya kaçmak olduğunu biliyorsun. Hiç inkar etme!
Bu forumda neden herkes turnuvalarda, futbol alanında görev almak istiyorda motor sporları bölümüne adam bulamıyoruz. Çünkü ilgi neredeyse herkes orada görev almak ister. Futbolcu mu olursun yoksa matrakçı mı? İlgi futbolda olduğu için futbolcu olursun. Basında bu bağlamda Giresunspor'un cezaları ile ilgilenmez anlıyor musun? İlgi neredeyse onun haberini yapar. O medya grubunun başında sen olsan aynı talimatları sende verirsin. Boy boy Fenerbahçe haberleri olur. Kimi kandırıyoruz.
Çoğunluğun Aziz Yıldırım'la ilgili kabul ettiği bir görüş vardı; istifa edersin ve Fenerbahçe'yi camia olarak bu olayların dışında tutarsın. Aklandıktan sonra gelir tekrar aday olursun ve zaten seçilirsin. Aklanamazsan da Fenerbahçe'nin adını sürekli bu konuların içinde geçirmemiş olursun. Aziz Yıldırım neden Fenerbahçe başkanlığından ayrılmadı sanıyorsun. Sıradan bir Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki fark nedir? Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe. Aziz Yıldırım neden ben yatarım yeter ki Fenerbahçem aklansın diye olaya yaklaşıyor. Fenerbahçe adının önemi hala idrak edilmiyorsa ben ne yapayım.
Fenerbahçe çok büyük kulüp de Galatasaray dandik kulüp mü? Basın onun olaylarını niye yazmıyor diyorsun değil mi? Basın yazıyor ama Galatasaray Başkanı Adnan Polat olarak yazmıyor. Basın yazıyor ama şike davası olarak değil görevi kötüye kullanmaktan açılan davayı yazıyor. Farkları ayırtedebiliyor musun?
Galatasaray dünyayı yeniyor varsayalım 6-0'da 6-0 diye tutturmuşsunuz. Davalar sonuçlanıyor, Adnan Polat'ın boşanma davası olsa basın yazmadı yazmadı nerede o 1 milyon dolar diye tutturuyorsunuz. Mevzu illa bir şeyi tutmaksa zaten yeterince Fenerbahçe'yi tutuyorsunuz.
Galatasaray'ın kayıt defterlerinde 1 milyon doların şikeye gittiği yer almıyor. Galatasaray'ın görevlendirme defterinde 1 milyonu götüren kişilerin şike ile görevlendirildiği yazmıyor. Hiçbir banka hesabında 1 milyonun gidişi ya da gelişi görünmüyor. Mahkeme 1 milyon dolar ile şikenin alakası yoktur deyip takipsizlik kararı veriyor. Sahaya yansıyan birşey de göremedim.. Song verilen parayı aldım diyor. Tüm bunlara rağmen etiket vurmaktan çekinmiyoruz. Adnan Polat'ın tek eksiği bana gelen mektup totem için yapılmıştı dememesidir. Onu deseydi etiket vurmayacaktık. Çok mükemmel savundu, içimdeki tüm olumsuzluklar yok etti diyecektik.
Bu para şike için kullanılmış olabilir de bırak artık biz yaptıysak diğerleri neden dışarda biz yapınca basın yazıyorda diğerlerinde yazmıyor, Uefa diğer takımlara göz yumuyorda bize gelince mi adaletli vs. vs. vs. vs. vs .vs. vs. vs. vs. olayı saptırma politikalarını. Önce ana merkezi çözümle sonra diğer sorunları çözümleriz.