1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Konulara bu yönden yaklaşmanın kolaya kaçmak olduğunu biliyorsun. Hiç inkar etme!

Bu forumda neden herkes turnuvalarda, futbol alanında görev almak istiyorda motor sporları bölümüne adam bulamıyoruz. Çünkü ilgi neredeyse herkes orada görev almak ister. Futbolcu mu olursun yoksa matrakçı mı? İlgi futbolda olduğu için futbolcu olursun. Basında bu bağlamda Giresunspor'un cezaları ile ilgilenmez anlıyor musun? İlgi neredeyse onun haberini yapar. O medya grubunun başında sen olsan aynı talimatları sende verirsin. Boy boy Fenerbahçe haberleri olur. Kimi kandırıyoruz.

Çoğunluğun Aziz Yıldırım'la ilgili kabul ettiği bir görüş vardı; istifa edersin ve Fenerbahçe'yi camia olarak bu olayların dışında tutarsın. Aklandıktan sonra gelir tekrar aday olursun ve zaten seçilirsin. Aklanamazsan da Fenerbahçe'nin adını sürekli bu konuların içinde geçirmemiş olursun. Aziz Yıldırım neden Fenerbahçe başkanlığından ayrılmadı sanıyorsun. Sıradan bir Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki fark nedir? Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe. Aziz Yıldırım neden ben yatarım yeter ki Fenerbahçem aklansın diye olaya yaklaşıyor. Fenerbahçe adının önemi hala idrak edilmiyorsa ben ne yapayım.

Fenerbahçe çok büyük kulüp de Galatasaray dandik kulüp mü? Basın onun olaylarını niye yazmıyor diyorsun değil mi? Basın yazıyor ama Galatasaray Başkanı Adnan Polat olarak yazmıyor. Basın yazıyor ama şike davası olarak değil görevi kötüye kullanmaktan açılan davayı yazıyor. Farkları ayırtedebiliyor musun?

Galatasaray dünyayı yeniyor varsayalım 6-0'da 6-0 diye tutturmuşsunuz. Davalar sonuçlanıyor, Adnan Polat'ın boşanma davası olsa basın yazmadı yazmadı nerede o 1 milyon dolar diye tutturuyorsunuz. Mevzu illa bir şeyi tutmaksa zaten yeterince Fenerbahçe'yi tutuyorsunuz.

Galatasaray'ın kayıt defterlerinde 1 milyon doların şikeye gittiği yer almıyor. Galatasaray'ın görevlendirme defterinde 1 milyonu götüren kişilerin şike ile görevlendirildiği yazmıyor. Hiçbir banka hesabında 1 milyonun gidişi ya da gelişi görünmüyor. Mahkeme 1 milyon dolar ile şikenin alakası yoktur deyip takipsizlik kararı veriyor. Sahaya yansıyan birşey de göremedim.. Song verilen parayı aldım diyor. Tüm bunlara rağmen etiket vurmaktan çekinmiyoruz. Adnan Polat'ın tek eksiği bana gelen mektup totem için yapılmıştı dememesidir. Onu deseydi etiket vurmayacaktık. Çok mükemmel savundu, içimdeki tüm olumsuzluklar yok etti diyecektik.

Bu para şike için kullanılmış olabilir de bırak artık biz yaptıysak diğerleri neden dışarda biz yapınca basın yazıyorda diğerlerinde yazmıyor, Uefa diğer takımlara göz yumuyorda bize gelince mi adaletli vs. vs. vs. vs. vs .vs. vs. vs. vs. olayı saptırma politikalarını. Önce ana merkezi çözümle sonra diğer sorunları çözümleriz.
    Bahsedilen konuyu ya anlamamışsın ya da saptırmak için herşeyi yapmışsın Burak.

Galatasaray'ın dünyayı yenmesi, 6-0 da 6-0 falan, açıklamıyor bu davaya basının ilgisizliğini. Soru basit; Fenerbahçe ile ilgili haberler çok rağbet görüyor da, Galatasaray'la ilgili haberler görmüyor mu? Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün eski başkanıyla ilgili bir dava ilgi görmez mi? Fenerbahçeli yöneticiler sipariş haberler yaptırıyormuş ya, medya üzerinde etkisi olan sadece onlar mı sanıyorsunuz?

Fenerli medya denir ama Fatih Terim'le ilgili basında olumsuz haber çıkar mı? Bir bakıverin. Çıkarsa neler oluyor, geçmişten bunları da sorgulayıverin. Takılmış birilerince Fenerli sıfatı medyaya ama özellikle son 1 senede medya tarafından Fenerbahçe ile ilgili yapılan yıpratma ve karalama çalışmaları gözardı ediliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bahsedilen konuyu ya anlamamışsın ya da saptırmak için herşeyi yapmışsın Burak.

Galatasaray'ın dünyayı yenmesi, 6-0 da 6-0 falan, açıklamıyor bu davaya basının ilgisizliğini. Soru basit; Fenerbahçe ile ilgili haberler çok rağbet görüyor da, Galatasaray'la ilgili haberler görmüyor mu? Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün eski başkanıyla ilgili bir dava ilgi görmez mi? Fenerbahçeli yöneticiler sipariş haberler yaptırıyormuş ya, medya üzerinde etkisi olan sadece onlar mı sanıyorsunuz?

Fenerli medya denir ama Fatih Terim'le ilgili basında olumsuz haber çıkar mı? Bir bakıverin. Çıkarsa neler oluyor, geçmişten bunları da sorgulayıverin. Takılmış birilerince Fenerli sıfatı medyaya ama özellikle son 1 senede medya tarafından Fenerbahçe ile ilgili yapılan yıpratma ve karalama çalışmaları gözardı ediliyor.
    Bazı şeylere bağlı kalma ile kendini değiştirmeden önce dünyayı değiştirme çabasından bahsediyorum. Kişisel efsane, hayali seyirci, benmerkezci ve olabildiğince savunma mekanizmalarını kullanıldığı modtan çıkılması lazım.

Galatasaray'ın bu mevzusunu genel olarak takıldığım tüm haber sitelerinde gördüm. Galatasaray taraftarının bulunduğu sitelerde de konuşuluyor. Televizyonla aynı odada olmasam bile Adnan Polat ve kayıp 1 milyon dolarda görevi kötüye kullanma vs. diye giden haber spikerlerinin sesleri kulağıma çalındı. Beraat çıktı ve bunun duyurulması ile beraber kulağıma çalınmaya devam ediyor.

Yok illa bütün davalar şike davası ayarında duyurulması lazım. Bütün transferler Emenike nedeniyle şike kapsamına alınması lazım. Bütün telefon konuşmalarındaki sözler suç unsurudur. Ee, doğan çocuğumuzun adını da Fenerbahçe koyalım mı?

Yoksa kim inkar edebilir Galatasaray'ın geçmişte şike yapmadığını, basının çok tarafsız haber yaptığını.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bazı şeylere bağlı kalma ile kendini değiştirmeden önce dünyayı değiştirme çabasından bahsediyorum. Kişisel efsane, hayali seyirci, benmerkezci ve olabildiğince savunma mekanizmalarını kullanıldığı modtan çıkılması lazım.

Galatasaray'ın bu mevzusunu genel olarak takıldığım tüm haber sitelerinde gördüm. Galatasaray taraftarının bulunduğu sitelerde de konuşuluyor. Televizyonla aynı odada olmasam bile Adnan Polat ve kayıp 1 milyon dolarda görevi kötüye kullanma vs. diye giden haber spikerlerinin sesleri kulağıma çalındı. Beraat çıktı ve bunun duyurulması ile beraber kulağıma çalınmaya devam ediyor.

Yok illa bütün davalar şike davası ayarında duyurulması lazım. Bütün transferler Emenike nedeniyle şike kapsamına alınması lazım. Bütün telefon konuşmalarındaki sözler suç unsurudur. Ee, doğan çocuğumuzun adını da Fenerbahçe koyalım mı?

Yoksa kim inkar edebilir Galatasaray'ın geçmişte şike yapmadığını, basının çok taraflı haber yaptığını.
    Sorum basitti, süslü laflara gerek yoktu. Galatasaray eski başkanının Galatasaray'ın kayıp parasıyla ilgili mahkemeye çıkmasına değinilmemesi ilginç olan. Abartılsın demiyorum Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberler gibi. Benim beklentim her haberin Fenerbahçe gibi verilmesi değil, o yanlış olan zaten.

Ben nedense genel haber sitelerinde, kanallarında görmedim bu haberi. Denk gelmemişsem demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sorum basitti, süslü laflara gerek yoktu. Galatasaray eski başkanının Galatasaray'ın kayıp parasıyla ilgili mahkemeye çıkmasına değinilmemesi ilginç olan. Abartılsın demiyorum Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberler gibi. Benim beklentim her haberin Fenerbahçe gibi verilmesi değil, o yanlış olan zaten.

Ben nedense genel haber sitelerinde, kanallarında görmedim bu haberi. Denk gelmemişsem demek ki.
    Denk gelemediğin için değil kendini somut yaşantılara kapattığın için göremiyorsun. Tabi kendini somut yaşantıya kapatma, görmek istemiyorumun diğer adıdır. Tüh, yine askaüdesmlikü konuştum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Denk gelemediğin için değil kendini somut yaşantılara kapattığın için göremiyorsun. Tabi kendini somut yaşantıya kapatma, görmek istemiyorumun diğer adıdır. Tüh, yine askaüdesmlikü konuştum.
    Önyargılısın sanırım hakkımda. Kendimi birşeye kapattığım yok. İlkokullu atışmasına döndürmeye de niyetim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Önyargılısın sanırım hakkımda. Kendimi birşeye kapattığım yok. İlkokullu atışmasına döndürmeye de niyetim yok.
    Medya da yer alıp almaması benim konuya bakış açımda bir araçtır. Dikkat edersen medyada yayınlanmış mı yoksa yayınlanmamış mı sorusundan ziyade olanı konuşmaktan yanayım. Her durumda oooo peti peti suçlu budur denmiyor mu?

Lig takımlarının çoğu Fenerbahçe'ye bilenir ama suçlu lig takımlarıdır.
    Voleybol'da suçlu Voleybol Federasyonudur.
    Basketbolda suçlu Basketbol Federasyonudur.
    CEV suçludur.
    Uefa, Fifa suçludur.
    Futbol Federasyonu suçludur.
    Soruşturma olur; yasama yürütme, yargı suçludur.
    Medya suçludur.
    Spor programları suçludur.
    Aydınlar, yazarlar suçludur.
    Hatta daha ceza gelmeden cezanın suçlusu da Şenes Erzik'tir.

Bu kadar cephenin muhattabı Fenerbahçe'ye yapılanlar bir oyundur.

Şimdi dünyanın işi gücü yok Fenerbahçe ile mi uğraşacak. Bu ülke en büyük iki sorunu olan eğitimi ve terörü çözmek için bile bu kadar kenetlenmemiş ama Fenerbahçe'yi bitirmek için bütün dünya kenetleniyor. Bu kendini hangi mevkilerde, makamlarda, üst seviyelerde görme yaklaşımıdır.

Bir iki noktada ya da yüzdeli çoğunlukla bir yerler suçlu olabilir. Sıkıntı her olana bu şekilde bakmaktır. Bana sağlıklı bir düşünce yapısı gelmiyor. Bunun tersini düşünen varsa da bana izah etmesini rica ediyorum.

Şimdi bu yaklaşımın tarafındasın ve ben önyargılı yaklaşmış oluyorum. Dikkat edersen yine karşı taraf, ben, suçlu çıktı.

Nesil
    2006

Medya da yer alıp almaması benim konuya bakış açımda bir araçtır. Dikkat edersen medyada yayınlanmış mı yoksa yayınlanmamış mı sorusundan ziyade olanı konuşmaktan yanayım. Her durumda oooo peti peti suçlu budur denmiyor mu?

Lig takımlarının çoğu Fenerbahçe'ye bilenir ama suçlu lig takımlarıdır.
    Voleybol'da suçlu Voleybol Federasyonudur.
    Basketbolda suçlu Basketbol Federasyonudur.
    CEV suçludur.
    Uefa, Fifa suçludur.
    Futbol Federasyonu suçludur.
    Soruşturma olur; yasama yürütme, yargı suçludur.
    Medya suçludur.
    Spor programları suçludur.
    Aydınlar, yazarlar suçludur.
    Hatta daha ceza gelmeden cezanın suçlusu da Şenes Erzik'tir.

Bu kadar cephenin muhattabı Fenerbahçe'ye yapılanlar bir oyundur.

Şimdi dünyanın işi gücü yok Fenerbahçe ile mi uğraşacak. Bu ülke en büyük iki sorunu olan eğitimi ve terörü çözmek için bile bu kadar kenetlenmemiş ama Fenerbahçe'yi bitirmek için bütün dünya kenetleniyor. Bu kendini hangi mevkilerde, makamlarda, üst seviyelerde görme yaklaşımıdır.

Bir iki noktada ya da yüzdeli çoğunlukla bir yerler suçlu olabilir. Sıkıntı her olana bu şekilde bakmaktır. Bana sağlıklı bir düşünce yapısı gelmiyor. Bunun tersini düşünen varsa da bana izah etmesini rica ediyorum.

Şimdi bu yaklaşımın tarafındasın ve ben önyargılı yaklaşmış oluyorum. Dikkat edersen yine karşı taraf, ben, suçlu çıktı.
    Türkiye'de 25 milyon Fenerbahçe'li var diyoruz hadi olsun olsun 15-20 milyon bir kişi bile aksini düşünmezken bütün rakiplerimiz nasıl olurda bizi tek kalemde suçlarlar?

Bütün medya Fenerbahçe'nin üstüne yürürken her gün UEFA Fenerbahçe sayesinde bizi men edecek derken neden rakipler için yazmazlar.

Her gün Aziz Yıldırım manşet iken bu gün hiç kimsenin A.Polat'tan bahsetmemesi nedir?

Savcı, Trabzon teşvik vermiştir derken herkes kupa Trabzon'un hakkı Fener'in değil derken bu kadar insan nerde?

Kusura bakmayın Tamamen Fetullah Gülen ve AKP'nin sahip olduğu medya, insanlar, onların uşakları bizim üstümüze yürürken rakiplerimizde bunlar sayesinde aldığı güç ile durmadan açıklama yaparken burada ki diğer kişilere çenesini kapatmak düşer...

Çünkü Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyet'dir...

Çünkü Atatürk Fenerbahçe'dir...

He buna da mı karşısınız 10 yıl önce herkes Atatürk bizim takımımızı tutuyor derken bu gün herkes Atatürk Fenerbahçe'yi tutuyor diyor...

He yıllar önce Marsilya'nın elinden şampiyonlar ligi alınınca PSG o rakibimizin hakkı biz gitmeyiz demişti... CEV'de neden GS gitti, onların bunu diyecek kadar yürekleri yok mu?

Boşuna çabalamayın tamamen siyasete batmış, AKP'ye tek kelime laf söyleyenlerin içireyi atıldığı, tamamen Tayyip'in yönettiği bu memlekette mahkelemerin olduğu bir düzende, ki bunların yazdığım içnide bu mesaj saniyesinde uçurulacak, umarım uçurulmaz da burada kalır. (sanmasamda) hiç çenezini ve elinizi yormayın bu komplolara biz kanmıyoruz yok sizin hoşunuza gidiyorsa tartışmaya devam edin...

Mesaj Yetkileri