Sayfa 354 / 483 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
10,591 ile 10,620 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    "Valla milli güvenlik kurulu bile Fenerbahçe yönetim kurulu kadar ülke menfaatini düşünmüyor bizimkiler sabah akşam ülke menfaatiyle yatıp kalkıyorlar" diye yazmış biri, paylaşayım ve altına imzamı atayım dedim.

Yemin ediyorum 2-2 Bursa haberinden sonra Fenerbahçe tarihindeki en büyük saflık bu davanın -Cas- çekilmesidir.
    hayır, çekersin davayı. onda sıkıntı yok. ama bir şeyler almış olman lazım karşılığında. biz sadece çekmişiz gördüğüm kadarıyla aldığımız hiçbir şey yok. işte saflık budur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mücadelemizin üzerine davayı çekenlere zaten hakkımı helal etmiyorum. Komplo planı oluştursam Nihat özdermir falan bundan dolayı yeni yönetim de yok derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu açıklama bir duyum bir uyarı sonucunda yapıldıysa ülkenin tamamına ceza geldiği anlamını rahat rahat çıkarabiliriz.

Açıklamanın önemli noktalarındaki sözleri cımbızla çekersek hükümetin kurduğu oyuna Demirören federasyonu da çanak tutmuştur. Fenerbahçe önce suçlu çıkarılmış arkasından Fenerbahçe'ye şirin gözükme adına yasalar değiştirilerek, maddeler eklenerek, kişilerle kurumları ayırarak Fenerbahçe'yi koruyoruz algısı yaratılmıştır. Uefa tabi ki bu anormalliklere göz yummayacağı için verdiği uyarılara direnen TFF nedeniyle ülkenin tamamına ceza verecektir.

Tüm Türkiye'de bunun adı Fenerbahçe'yi kurtarmak için Türk futbolunu bitirdiler olacaktır.

Aslında böyle bakınca olmayacak bir senaryo gibi durmuyor da Fenerbahçe haklı ise bu oyunun yanında yer alır gibi neden yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Anlaşılan büyük bir ceza alacağız ve bunun haberini almış yönetim ama maalesef geç oldu.

en son kararlara göre suçlu bulunan hiç kimse bu takımın içerisinde yer almamalı. Mosturoğlu falan istifa etmeli yani.

Ve ceza alırsak Aziz Yıldırım ve ekibinden herhangi birisi ben fenerbahçe'liyim demesin.Söylendiği gibi 3-5 yıl ceza alırsak bu fenerbahçe'yi çok uzun süre güçten düşürür.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim, Aziz Yıldırım'a rağmen CAS davasını ne menfaatlerle geri çektiğini açıklamalı ve o dönemde bu kararların alınmasında önde gelen isimler, şimdi yönetimde neden yoklar?

Fenerbahçe suçluysa düşür, kişilerle kulüpleri ayırma. İlk günden beri söylediğimiz bu, Aziz Yıldırım'ın da yöneticilerin de.

PFDK ya da Tahkim, gerekçeli kararlarını açıkladı mı? Yani ne suçla, hangi delillerle bu isimler ceza aldı?

Fenerbahçe'yi öne çıkarıp, Beşiktaş'ı kurtarıyor olmasın Demirören? Kulübün gidişatını biliyor, UEFA'dan ceza gelmesi muhtemel ve bari tüm takımları yakayım mantığıyla, üstelik de Fenerbahçe gibi bir kalkan varken, ne yaparsan yap Fenerbahçe'ya atıp tutulacağı için, rahatlıkla istediğini yapmış olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu açıklamadan benim anladığım uefa bize ceza vermicek tffnin verdiği cezalarda göz boyama olarak görulucek cok emin konuşmuşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yönetim, Aziz Yıldırım'a rağmen CAS davasını ne menfaatlerle geri çektiğini açıklamalı ve o dönemde bu kararların alınmasında önde gelen isimler, şimdi yönetimde neden yoklar?

Fenerbahçe suçluysa düşür, kişilerle kulüpleri ayırma. İlk günden beri söylediğimiz bu, Aziz Yıldırım'ın da yöneticilerin de.

PFDK ya da Tahkim, gerekçeli kararlarını açıkladı mı? Yani ne suçla, hangi delillerle bu isimler ceza aldı?

Fenerbahçe'yi öne çıkarıp, Beşiktaş'ı kurtarıyor olmasın Demirören? Kulübün gidişatını biliyor, UEFA'dan ceza gelmesi muhtemel ve bari tüm takımları yakayım mantığıyla, üstelik de Fenerbahçe gibi bir kalkan varken, ne yaparsan yap Fenerbahçe'ya atıp tutulacağı için, rahatlıkla istediğini yapmış olabilir.
    Fenerbahçe'yi bu süreçte yönetenler adam akıllı yapsaydı bu işi süreç bu noktaya gelmezdi, Uefa başkanı ve yöneticisi hapiste olan takımı nasıl alacak kupasına ? Trabzpnspor alındıktan sonra Sadri Şener'in yurt dışı yasağı anında kaldırıldı o duruma bile tahammülleri yok adamların, şu şartlarda nasıl alır seni organizasyona ? Zaten elin dar güçsüz durumdasın elinde tek koz var Cas davası onu da ülke menfaatleri (!) diye çekiyorsun nerden baksan tutarsızlık. Ülkede takımın yerin dibine sokulmuş, taraftarın terörist konumuna sokulmuş ama sen ülke menfaatleri deyip kendini kurdun önünü kuzu misali bırakıyosun.

Hepimiz biliyoruz ki menfaat falan bahane. Bu kararı alanlar ivedilikle sebeplerini açıklamak zorunda bazıları yönetim kurulunu, onlarda bizleri keriz yerine koyma anlayışından vazgeçsin artk.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ahh Aziz Başkan, sen dışarıda olsan, yönetim kurulundaki herkes çekelim dese de, o kararı aldırtmazdın orada.

Yaklaşık 1 sene önce, bu olayların çıktığı ilk günlerde, basının da yönlendirmesiyle en azından geçici süreyle istifa etsin, bir süre görevi bıraksın, iyi niyet göstersin deyişleri yoğun şekilde dile getirildiğinde, Aziz Yıldırım'ı takımdan uzaklaştırıp, göstermelik cezalarla olayı kapatıp, yeni yönetim yeni başkanla temiz sayfa diyerek değişim olacaktır yorumunu yapmıştım.

Taraftar bu oyunu bozdu ama süreç boyunca yine bu en başta düşündüğüm olay gerçekleştirilmeye çabalandı ve gerçekleştirilmek üzere. Artık Aziz Yıldırım'ın beraat etmesi imkansız, hiç olmadı örgüt suçundan ceza verirler ki savcı eğer olası bir ceza alma durumu olursa, futboldan men edilmelerini de istedi.

Aziz Yıldırım'ın bayrağını en iyi taşıyabilecek isim Ali Yıldırım da, savcı tarafından örgüt üyesi suçlamasıyla karşı karşıya kaldı geçen hafta.

Her şike ve teşvik iddiası çürütülse de, örgüt iddiasından kesin ceza alacaklar.

Yönetim de, bir şekilde taraftar ile karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor artık. Hele bir de CAS davası çekilmesine rağmen men kararı gelirse, ne önceki yönetimdekiler ne de şimdiki yönetimdekiler taraftarın tepkisinden kurtulamaz, UEFA ceza verirse hakim de çok rahat davayı sonuçlandırır uzatmadan ve yeni bir yönetim, belki yeni bir TFF ile UEFA'ya karşı bakın iyi niyetliyiz mesajı verilip ceza ertelenettirilir.

Bana göre ilk gün düşünüp planladıkları şey, 1 seneye yayılan bir süreçle de olsa gerçekleşmiş olur. Aziz Yıldırım'ın arık başkanımız olarak günlerinin kaldığını düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ülkemizdeki bazı isimler soruşturma açılsın sürekli UEFA üzerinde ciddi baskı kurdular. Her gün güdümlü, paralı kalemler bilerek ve isteyerek provokatif yalan haber yazıyorlar. UEFA kimseye bilgi vermedi. UEFA 5 Ocak'ta bu işe karışmam ben dedi ama 3 krş daha fazla kazanmak için UEFA'yı sokup menfaat kazanırım diyenler var.

Fenerbahçe ters manyel yaptı. Suçlu gibi gösterilmeye çalışılıyorken bağırıp çağırmak suçlu psikolojisi gibi gösterirdi. Bunu düşünemedi kumpas kuranlar, kurumlar arası dosyaları şike varmış gibi dayanıksız yorumlar ile varmış gibi gezdirerek var olduğunu kanıtlayamazsınız. Fenerbahçe tertemizdir. Sözde suçlular, teklif ediyorlarmış ama muhattap kim belli değil. Herkes kendisine şike yapmış inanılır gibi değil. TS ve BJK devre dışı bırakıldığı için eski TFF de kurtuldu güya yalan beyanat vermekten. Aynı suçtan TS ve BJK de kurtuldu. Fenerbahçe'yi de yalan yorumlar ile lekelediler. Karardan önce nedense sürekli TFF binaları bombalandı! Tarih sizi hiç affetmeyecek TFF ve Tahkim Kurulu!

Hâlâ birileri ülkeyi riske atıp kendi çıkarlarını düşünmeye devam etsinler!
    Last edited by Cengo : 06.Haziran.2012 at 02:07
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5 yil men cezasi gelcek diyorlar..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    uefa dan cikalim ozaman daha iyi asya sampiyonlar ligine felan girip arap takimlariyla mi oynasak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post

derler derler 5 de derler 15 de derler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hergun birseyler salliyorlar Uefa fazla uzatmasada herkes onune baksa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarihin en büyük hatasını yapıp Cas'ı çektik. Burada insanlar teşebbüs muhabbetinden, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu üzerinden çamur atılmasından memnun olduğumuzu sandı bu da büyük hataydı. Yönetim söylemiş savaşmaya hazırız diye iyi güzel de yaklaşık 8 ay gecikti bu açıklama. Fenerbahçe'yi kurtarma adı altında büyük ateşe atıldık kazanan diye gösterilirken kaybeden olacağız, eskinin mağdurları şimdi zalim oldu. Güç dengeleri yine değişiyor bu sefer uzun vadeli olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye Fubol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile biraraya gelecek.

FIFA'nın Zürih'teki merkezinde yapılacak nezaket ziyaretine, TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin de katılacak. Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçilmesi nedeniyle Sepp Blatter'e yapacağı ziyaret 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleşecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bugün Çağlayan'da Adnan Polat zamanındaki kayıp 1 milyon doların duruşması var. Peki kaç GS'lının haberi var?

Keşke medya bize de böyle yaklaşsaydı; art niyet olm... Dur ya ne diyorum ben !
    (/s)

Nesil
    2007

Ceza aldığı duyumları twitter da dolaşırken klübün böyle bir açıklama yapması ilginç. Bakalım neler olacak...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Bugün Çağlayan'da Adnan Polat zamanındaki kayıp 1 milyon doların duruşması var. Peki kaç GS'lının haberi var?

Nerdee , medyanın söyleyeceği en son şey.....
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Çok sevdiğiniz Mehmet Baransu'nun iddiasına göre;

'UEFA, Fener, Trabzon ve Eskişehir'i men edecek'

Taraf gazetesi, UEFA kulislerinde şikeyle ilgili konuşulanları aktardı: Fenerbahçe, Trabzonspor ve Eskişehirspor’a Avrupa kupalarında üç yıl maç yapmama cezası geliyor....

UEFA şike soruşturması ile ilgili kararını vermek üzere. Taraf, UEFA kulislerinden kararla ilgili son gelişmeleri öğrendi. UEFA, TFF’ye ölümü gösterip sıtmaya razı etti. Kulislerdeki bilgiye göre Türkiye’deki üç takım için Avrupa kupalarından men cezası yolda. Bu takımların Fenerbahçe, Trabzonspor ve Eskişehirspor olduğu iddia ediliyor.

Olayın perde arkası ise işte şöyle: İddianame, birinci ve ikinci etik kurulu raporu, şike soruşturmasında savcılığın bilgilendirmesi ardından UEFA Disiplin Kurulu Türkiye ile ilgili toplantı yapıp, Milli Takım’a üç yıl, sekiz kulübe de beşer yıl ceza verilmesi kararını aldı. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de ligden düşürülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na bilgi gönderdi.

Bu gelişmeler üzerine federasyon, Şenes Erzik’e baskı yapıp bu kararların değiştirilmesi için UEFA’yla görüşme yapmasını istedi. Birkaç gün önce Şenes Erzik ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in bir görüşme yaptığı basına yansımıştı. Yapılan görüşmelerin ve pazarlıkların ardından milli takıma verilen üç yıl cezanın kaldırıldığı, cezalı sekiz takımın üç takıma, ceza süresinin de üçer yıladüşürüleceği belirtiliyor. UEFA Disiplin Kurulu’ndan bir yetkilinin de Türkiye’deki hükümete yakın bir isimle görüşüp olaylarla ilgili bilgi verdiği söyleniyor. UEFA Disiplin Kurulu yakın bir tarihte kararlarını TFF’ye ve kamuoyuna duyuracak.

UEFA Disiplin Kurulu’nun bu kararlarda bir değişiklik yapıp yapmayacağı, önümüzdeki günlerde belli olacak. (Mehmet Baransu/ Taraf)
    Şenes Erzik ise Uefa'nın izleyebileceği yollarla ilgili şunları söylemiş:

Disiplin Kurulu şimdi alınan kararları inceleyecek. UEFA Yönetim Kurulu veya bir başkasının bu kuruldaki hukukçuların işine karışması mümkün değil. Disiplin Komitesi’nin işine Platini dahil kimse karışamaz” dedi.

Şenes Erzik, şikeyle ilgili ceza davasının, disiplin davasıyla ayrı yürüdüğünü ancak aynı konuyla ilgili olduğu için UEFA’nın ceza davasını da yakından takip ettiğini dile getirdi. Erzik, “Bu çerçevede savcının mütalaası da dikkate alınacaktır” ifadesini kullandı.
    Tamamı: http://www.dha.com.tr/senes-erzikten...si_322652.html

************************************************** *

Buda NTVSpor'un kayıp 1 milyon dolar duruşmasıyla ilgili haberi:

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...sisina-cikiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konulara bu yönden yaklaşmanın kolaya kaçmak olduğunu biliyorsun. Hiç inkar etme!

Bu forumda neden herkes turnuvalarda, futbol alanında görev almak istiyorda motor sporları bölümüne adam bulamıyoruz. Çünkü ilgi neredeyse herkes orada görev almak ister. Futbolcu mu olursun yoksa matrakçı mı? İlgi futbolda olduğu için futbolcu olursun. Basında bu bağlamda Giresunspor'un cezaları ile ilgilenmez anlıyor musun? İlgi neredeyse onun haberini yapar. O medya grubunun başında sen olsan aynı talimatları sende verirsin. Boy boy Fenerbahçe haberleri olur. Kimi kandırıyoruz.

Çoğunluğun Aziz Yıldırım'la ilgili kabul ettiği bir görüş vardı; istifa edersin ve Fenerbahçe'yi camia olarak bu olayların dışında tutarsın. Aklandıktan sonra gelir tekrar aday olursun ve zaten seçilirsin. Aklanamazsan da Fenerbahçe'nin adını sürekli bu konuların içinde geçirmemiş olursun. Aziz Yıldırım neden Fenerbahçe başkanlığından ayrılmadı sanıyorsun. Sıradan bir Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki fark nedir? Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe. Aziz Yıldırım neden ben yatarım yeter ki Fenerbahçem aklansın diye olaya yaklaşıyor. Fenerbahçe adının önemi hala idrak edilmiyorsa ben ne yapayım.

Fenerbahçe çok büyük kulüp de Galatasaray dandik kulüp mü? Basın onun olaylarını niye yazmıyor diyorsun değil mi? Basın yazıyor ama Galatasaray Başkanı Adnan Polat olarak yazmıyor. Basın yazıyor ama şike davası olarak değil görevi kötüye kullanmaktan açılan davayı yazıyor. Farkları ayırtedebiliyor musun?

Galatasaray dünyayı yeniyor varsayalım 6-0'da 6-0 diye tutturmuşsunuz. Davalar sonuçlanıyor, Adnan Polat'ın boşanma davası olsa basın yazmadı yazmadı nerede o 1 milyon dolar diye tutturuyorsunuz. Mevzu illa bir şeyi tutmaksa zaten yeterince Fenerbahçe'yi tutuyorsunuz.

Galatasaray'ın kayıt defterlerinde 1 milyon doların şikeye gittiği yer almıyor. Galatasaray'ın görevlendirme defterinde 1 milyonu götüren kişilerin şike ile görevlendirildiği yazmıyor. Hiçbir banka hesabında 1 milyonun gidişi ya da gelişi görünmüyor. Mahkeme 1 milyon dolar ile şikenin alakası yoktur deyip takipsizlik kararı veriyor. Sahaya yansıyan birşey de göremedim.. Song verilen parayı aldım diyor. Tüm bunlara rağmen etiket vurmaktan çekinmiyoruz. Adnan Polat'ın tek eksiği bana gelen mektup totem için yapılmıştı dememesidir. Onu deseydi etiket vurmayacaktık. Çok mükemmel savundu, içimdeki tüm olumsuzluklar yok etti diyecektik.

Bu para şike için kullanılmış olabilir de bırak artık biz yaptıysak diğerleri neden dışarda biz yapınca basın yazıyorda diğerlerinde yazmıyor, Uefa diğer takımlara göz yumuyorda bize gelince mi adaletli vs. vs. vs. vs. vs .vs. vs. vs. vs. olayı saptırma politikalarını. Önce ana merkezi çözümle sonra diğer sorunları çözümleriz.

Nesil
    2006

Gir bütün internet sitelerine bir tane bile haber yok, gözleri var görmezler hesabı bunların ki, şimdi buraya yazdık ya vur eşeğğim vur yaparlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

hep oyunlaaaar,senaryolaaaaar...
    Artık uefa açıklasın açıklamalı tahkim de açıkladı sıra uefa'da.. Baransu bu konularda pek yanılmıyor ama bakalım. Acaba Fenerbahçe SK CAS davasını neden çekti derim ceza gelirse.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Polat: benim oldugum donemde sike olaylari yasanmis ama gsnin adi buna karismadi

https://twitter.com/nevzatdindar/sta...24360043560960

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Konulara bu yönden yaklaşmanın kolaya kaçmak olduğunu biliyorsun. Hiç inkar etme!

Bu forumda neden herkes turnuvalarda, futbol alanında görev almak istiyorda motor sporları bölümüne adam bulamıyoruz. Çünkü ilgi neredeyse herkes orada görev almak ister. Futbolcu mu olursun yoksa matrakçı mı? İlgi futbolda olduğu için futbolcu olursun. Basında bu bağlamda Giresunspor'un cezaları ile ilgilenmez anlıyor musun? İlgi neredeyse onun haberini yapar. O medya grubunun başında sen olsan aynı talimatları sende verirsin. Boy boy Fenerbahçe haberleri olur. Kimi kandırıyoruz.

Çoğunluğun Aziz Yıldırım'la ilgili kabul ettiği bir görüş vardı; istifa edersin ve Fenerbahçe'yi camia olarak bu olayların dışında tutarsın. Aklandıktan sonra gelir tekrar aday olursun ve zaten seçilirsin. Aklanamazsan da Fenerbahçe'nin adını sürekli bu konuların içinde geçirmemiş olursun. Aziz Yıldırım neden Fenerbahçe başkanlığından ayrılmadı sanıyorsun. Sıradan bir Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki fark nedir? Fenerbahçe Fenerbahçe Fenerbahçe. Aziz Yıldırım neden ben yatarım yeter ki Fenerbahçem aklansın diye olaya yaklaşıyor. Fenerbahçe adının önemi hala idrak edilmiyorsa ben ne yapayım.

Fenerbahçe çok büyük kulüp de Galatasaray dandik kulüp mü? Basın onun olaylarını niye yazmıyor diyorsun değil mi? Basın yazıyor ama Galatasaray Başkanı Adnan Polat olarak yazmıyor. Basın yazıyor ama şike davası olarak değil görevi kötüye kullanmaktan açılan davayı yazıyor. Farkları ayırtedebiliyor musun?

Galatasaray dünyayı yeniyor varsayalım 6-0'da 6-0 diye tutturmuşsunuz. Davalar sonuçlanıyor, Adnan Polat'ın boşanma davası olsa basın yazmadı yazmadı nerede o 1 milyon dolar diye tutturuyorsunuz. Mevzu illa bir şeyi tutmaksa zaten yeterince Fenerbahçe'yi tutuyorsunuz.

Galatasaray'ın kayıt defterlerinde 1 milyon doların şikeye gittiği yer almıyor. Galatasaray'ın görevlendirme defterinde 1 milyonu götüren kişilerin şike ile görevlendirildiği yazmıyor. Hiçbir banka hesabında 1 milyonun gidişi ya da gelişi görünmüyor. Mahkeme 1 milyon dolar ile şikenin alakası yoktur deyip takipsizlik kararı veriyor. Sahaya yansıyan birşey de göremedim.. Song verilen parayı aldım diyor. Tüm bunlara rağmen etiket vurmaktan çekinmiyoruz. Adnan Polat'ın tek eksiği bana gelen mektup totem için yapılmıştı dememesidir. Onu deseydi etiket vurmayacaktık. Çok mükemmel savundu, içimdeki tüm olumsuzluklar yok etti diyecektik.

Bu para şike için kullanılmış olabilir de bırak artık biz yaptıysak diğerleri neden dışarda biz yapınca basın yazıyorda diğerlerinde yazmıyor, Uefa diğer takımlara göz yumuyorda bize gelince mi adaletli vs. vs. vs. vs. vs .vs. vs. vs. vs. olayı saptırma politikalarını. Önce ana merkezi çözümle sonra diğer sorunları çözümleriz.
    Bahsedilen konuyu ya anlamamışsın ya da saptırmak için herşeyi yapmışsın Burak.

Galatasaray'ın dünyayı yenmesi, 6-0 da 6-0 falan, açıklamıyor bu davaya basının ilgisizliğini. Soru basit; Fenerbahçe ile ilgili haberler çok rağbet görüyor da, Galatasaray'la ilgili haberler görmüyor mu? Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün eski başkanıyla ilgili bir dava ilgi görmez mi? Fenerbahçeli yöneticiler sipariş haberler yaptırıyormuş ya, medya üzerinde etkisi olan sadece onlar mı sanıyorsunuz?

Fenerli medya denir ama Fatih Terim'le ilgili basında olumsuz haber çıkar mı? Bir bakıverin. Çıkarsa neler oluyor, geçmişten bunları da sorgulayıverin. Takılmış birilerince Fenerli sıfatı medyaya ama özellikle son 1 senede medya tarafından Fenerbahçe ile ilgili yapılan yıpratma ve karalama çalışmaları gözardı ediliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adnan Polat yargılandığı davada beraat etti..(Ntvspor)

demekki 1m ile ilgili birsey yokmus.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beklediğim gibi beraat kararı çıktı. Şimdi görebilirsiniz haberleri medyada.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynı jetski gibi , tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin kayıp 1 milyon dolar davasına müdahillik başvurusunun sebebini bilen var mı acaba?

Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat, hakkında açılan davaya katılmak üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Fenerbahçe'nin "müdahillik" talebiyle ilgili ise olumsuz yönde karar verildi.

Adnan Polat hakkında açılan davada, Fenerbahçe'nin "müdahillik" talebi 'suçtan zarar görmedikleri' gerekçesiyle reddedildi.
    Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnsan suçsuz olunca hemen beraat edebiliyormuş demek ki

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ve adnan polat anında beraat etti. Mahkemede galatasaraylı arkadaş

Mesaj Yetkileri