1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Fm13te Paket Transfer

Hybrid View

GMA'ya gider bu... Oyun gerçekçilik üzerine kurulmuş, fantezi isteyen istedğini yapsın diye Editör'de koyulmuş. Takas zaten mevcut oyunda, kullanabilene...

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    GMA'ya gider bu... Oyun gerçekçilik üzerine kurulmuş, fantezi isteyen istedğini yapsın diye Editör'de koyulmuş. Takas zaten mevcut oyunda, kullanabilene...
    fantezi mi görüyorsun bunu? fantezi falan değil oyunun 1. dereceden ihtiyacı. burak + colman= Serdar+mehmet bile denemiyor oyunda, bu kadar basidi bile, bunun neresi fantezi? kullanabilene demişsin, o ben oradaki maddelerin hepsini kullanıyorum transfer yaparken başarılı olmazsa çok para ödemiyorum olursa da gereğini veriyorum 20 gol+30 maç+takas hepsini kullanabiliyorum sen korkma.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kardeş futbolu yakip ediyosan bugün bütün sitelerde şu haber dolaştı :

A Milli Takım, yurtdışı kampını Ukrayna ile oynadığı karşılaşma ile noktalarken, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, mücadelenin oynandığı Almanya'nın Ingolstadt kentine yaptığı sefer ile dikkat çekti.
    Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Çetinkaya karşılaşma öncesi ve sırasında Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayan Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak'ı yakın markaja aldı. İkili, stada gelmeden önce yemekte buluşurken, hem Topal'ın transferinin son detaylarını konuştular hem de Fenerbahçe'nin Valencia'dan istediği bir diğer isim Tino Costa için işbirliği yapma kararı aldılar.
    Çetinkaya, yemekte Valencia'dan Mehmet Topal ile birlikte Tino Costa'yı da almak istediklerini Altıparmak'a iletirken, "Valencia'ya Topal ve Costa için ortak bir teklif yapmak istiyoruz. Ne var ki Costa'nın Türkiye'de oynama konusunda bir takım endişeleri var. Montpellier ve Lille de Costa'yı takip ediyor. Mehmet'in bu konuda devreye girerek takım arkadaşını ikna için bize yardım etmesini istiyoruz" dedi.
    Altıparmak konuyu Topal'a ileteceğini bildirirken, taraftarların arasında mücadeleyi izleyen ikilinin sıcak sohbetinin sürdüğü gözlendi.
    VALENCİA'YA 10 MİLYON EURO
    F.Bahçe, Topal-Costa ikilisi için Valencia'yı 10 milyon euro bonservis ücreti karşılığı ikna etmeyi planlıyor. İspanyol kulübünün ise 12-14 milyon euro arası talep edeceği öne sürülüyor.
    Gerçekte olan bişey oyunda niye olmasın fantezi diye mi

Mesaj Yetkileri