Beyaz forma çok hoş duruyor.
Beyaz forma çok hoş duruyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Formalar bahsedildiği gibiyse üçünden de alacağım.
formalar çok güzel cidden ama ben parçalının altına kırmızı şortu daha çok beğeniyorum.
Formaların tarzından ziyade kalitesinin arması lazım. Pazar kalitesinde ürünler görüyoruz. Bu yüzden 2 sezondur forma almıyorum.
Allah'dan el bileği korkacak bir şey yok arkadaşlar stad yüzünden oldu o kadar saçma bir stad yapımı ki sanki tatillik beldeler gibi taştan zemin yapmışlar çok büyük geçmiş olsun kardeşimize.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tekerlekli Basketbol takımımız Beşiktaş'ı finalde 3-0 geçerek üst üste 6.ve bu sezonu namağlup tamamlayıp şampiyon oldu.Tebrikler tüm takıma.
Engelsiz Aslanlar ustuste 6. kez SAMPIYON tebrikler.
Bazı şeyler sürekli tekrarlanınca insan duyarsızlaşıyor. Tebrik etmek için kendimi zorluyorum.
Tebrikler, Engelsiz ve diğer takımların yoluna yıllardır engel olan Aslanlar.
Kadıköy Hatırası t-shirt'lerini 2 haftadır arıyorum bulamadım. Arena'da ki GS Store'da dahi kalmamış.
Dün sipariş verdim bugün kargo şubesine gelmiş ama getirmediler. ankaragsstore'da tüm bedenleri var. En geç 2-3 günde elinde oluyor.
Çok özledik be
![]()
Yilmaz vuraldan melo taklidi![]()
http://s1.directupload.net/images/120606/zvbplqp7.swf
Sercan Saraer'in babası: "Ailece Fenerbahçeliyiz ama Sercan'ın Terim'le çalışmasını çok isterim."
http://www.webaslan.com/futbol/terim...mSXHBQ50928SXQ
Madonna Arena'daki konserine Galatasaray formasıyla çıkıcakmış.İçimizden biri aslan Madonna![]()
Bu tip manşetler görmek istiyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Gelecek sene bence böyle bir kadroya sahip olacağız
Şampiyonlar Ligi'nde.
Öyle bir kadro imkansız.
Maalesef ben de pek iyimser olamayacağım o kadronun kurulması konusunda.He işin diğer tarafına bakarsak artık bu güçte kadrolarımız olmalı o ayrı da , zor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O kadrodan bana tek zor gelen şey Adebayor. Lyon'un artık Bastos'u bırakacağını düşünüyorum ve gerisi de pek zor değil.Ama olmayabilir de kesin konuşmayayım
![]()
Martin Olsson kimdir nedir bilmiyorum ama o geriye kalan 6 kişinin bonservislerinin toplamı en az 35m euroyu bulur.Yıllık maşşlarının toplamı da en az 35m euro desek o oyuncuların toplam maliyeti bize en az 70m euro olur ve bu para çok fazla.
Elmander'siz kadro dusunemiyorum artik ben.o adam sahada olmadikca hep biseyler eksik.
vallaha onu bunu bilmem de football manager da kadro kurmaya benzemez bu işler.bastos,brezilya milli takımın önemli oyuncularından lyon'da oynuyor sanırım çok zor ve çok maliyetli bir transfer.hamit desen daha maaşı yüzünden hamit'i alamayan biz adebayor'u alırız diye yorum yapıyoruz burada geçen senenin takımın en iyi oyuncularından melo'yu alacağımız bile kesin değil daha![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
O zaman normal bir kadro kurayım.![]()
G.Töre ile Sercan'ı ne ara aldınız yahu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sampiyonlar liginin ilk senesi icin uçuk kacik kadro kurmaya gerek yok bence en ideali bu tabi adebayor ile hamiti alirsak
Bence Yedeklerde Bole Olmali
Ufuk
Yekta
Ceyhun
Necati
Culio
Chivu
Aydin
boylede yedek klubemiz olmali Chivu"yu alirsak sampiyonlar liginde vs oynamasi icin ligde 6 kisilik yabanci kontenjanina takilir.
Seneye şu Chivu transferi olursa Elmander yedek oturacak gibi.Ligte başka çıkar yolu yok olacak transferlerle Muslera, Eboue,Ujfalusi,Chivu,Melo, Elmander ve olası yabancı forveti.