Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Riva arazisi bizim için bir hazine,dönemin başkanı Selahattin Beyazıt muazzam bir iş yapmış.Saygı duymak gerekir.Son dönemdeki başkanlarda o kadar çok borç varken Riva'yı yine ellerinde tuttular.Bugün ki değeri ne kadar acaba.Gerçekten fazla olmalı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu villalar için imar izni çıktığında beklenen gelirim 1 milyar $'ın üstünde olduğuna dair haberler dolaşıyordu. Ama ne kadar tutarlıdır bilemem.
Screw you guys, I'm goin' home
Biz bu rivayı sattık mı satmadık mı ?
Satmadık, satmayacağızda. Riva arazisinin büyük bir kısmı sit alanı bildiğim kadarıyla. Kalan kısmınada imar izni çıktı 844 tane villa yapılacak. 3. köprünün yolu üstünde tertemiz, bi kaç yüz milyonluk arazi var elimizde![]()
Rivayi satmicaz degerlendircez buyuk paralar kaldircak klup![]()
Satalım artık ya yarın öbür gün bir şey olur değeri düşer![]()
Sahneye geç çıkan Madonna TT Arena'da yuhlandığı için, PFDK tarafından Galatasaray'a 3 maç seyircisiz oynama cezasi verildi.
![]()
Tuğrul ne gibi bişey olucakta değeri düşecek. Oranın değeri ancak o parça denize gömülürse düşer bundan sonra
Bugün Emir Sarıgül Radyospor'a konuşmuş. Tesisleri Seyrantepe'ye taşıyıp Florya'ya 280 tane villa, Mecidiyeköy Çadır Store yerine de yıllık kira getirisi 4,5M$ olan iş merkezi yapılacakmış.
oktay hoca ile yollar ayrilmis deniliyor anlamiyorum yonetimi adam gibi adam ust duzey bir hocayi nasil ellerinden kacirirlar. umarim yalan haberdir.
Asrın hatası olur.
Başka bir isimle anlaşıldı diye kesin bilgiler dolaşıyor.
Erman Kunter ...
Cine 5'te Oktay Mahmuti varmış ama program bitti mi?
riva arazisini elde tutmak iyi başarıydı çünkü 3.köprü yapıldıktan sonra fiyatı çok yükselecek
Mahmudi Efes'e gitmiş diyorlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
NtvSpor'daki haberde şunlar yazıyor:
http://www.ntvspor.net/haber/basketb...z-var-imza-yokPazartesi günü Mahmuti'nin menajeri Mişko Raznatoviç'i İstanbul'a çağıran yönetim, daha önce anlaşılan kontrat üzerinde değişiklikler talep etti. Toplantının ardından yeni sözleşme üzerinde anlaşan taraflar, bugün imza atılacağı üzerine anlaştı. Ancak yönetim, yeni sözleşmenin henüz hazır olmadığı gerekçesiyle imzayı erteleme kararı aldı. Taraflar yeni bir tarih üzerinde ise anlaşmadı.
Yönetim o tür bir gerekçe sunmuşsa resti çeker Oktay hoca bence, görüştüğümüz başkası var sen biraz bekle gibi olmuş. Yunan basınının iddiası Obradoviç'le görüşüyormuş bizimkiler.
Basketbolda belki kupadan kupaya koşmuyoruz ama Oktay Mahmuti'nin kalması gerekiyor. İlerisi için umut vermesinin yanında kaybettiğimiz maçlarda bile onun duruşu beni gururlandırıyor. Tabi bu kısmı cümlelerimle ifade edemiyorum.
Aradaki sıkıntı nedir bilemiyorum. Sıkıntı ne ise yönetimin bunu çözmesi lazımdı. Özhan Canaydın'ın Lucescu vukuatinden sonra basketbol kaderimizi değiştirecek 2. bir vukuati görmek istemiyorum.
obradoviç gelirse wild card kesin gelir fakat oktay mahmudi kalınca şansımız diğer takımlardan çok fazla değil belki taraftar için seçilir ama euroleague e gitmesek de olur sonuna kadar oktay mahmıdi
Beyler,
Bu tişörtten aldım. Vücut geliştiren arkadaşlarımız varsa kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Kumaş kalitesi bu kadar iyi, kaslı vücudu bu kadar ortaya çıkaran, renkleri ile bu kadar mükemmel görünen bir tişört bulamazsınız.
Bugüne kadar herkes gibi tonla alışveriş yapmışımdır ama aldığım her ürüne minnettar kalmam. Yok böyle birşey.
![]()
2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde öğrenci indirimi Güney 4 tribününden sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır. %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacak olup 20 Haziran Çarşamba günü 9:00-17:00 saatleri arasında Türk Telekom Arena Güney Destek Masasından yapılacaktır. GS Bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır.
Aslan gibi maaş
Oktay Mahmuti G.Saray ile yapacağı yeni kontratla Türkiye’nin en pahalı koçu olacak
Galatasaray’la her konuda anlaşan ancak dün de resmi sözleşmeyi yapamayan Oktay Mahmuti, sarı-kırmızılılara imza attığında Türkiye’nin en pahalı koçu olacak. Sözleşmenin detaylarına geçmeden öncelikle mukavelenin neden yapılamadığını anlatalım...
G.SARAY, 14 Mayıs’ta resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin uzatıldığını açıklamıştı ama resmi imza ortada yoktu. Bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık olduğu konuşuluyordu ki, sarı-kırmızılı yönetim ile Mahmuti dün imzanın atılması için sözleşmişti. Mahmuti, G.Saray yönetiminde olmasa da basketbol şubesiyle ilgilenen Sinan Kalpakçıoğlu ile de bu konuyu görüşmüştü ve her şey hazırdı. Ancak dün G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın acilen yurt dışına çıkması gerekince sözleşme imzalanamadı.
‘FAKSLA İMZALARIZ’
FAKAT G.Saray ile Oktay Mahmuti her konuda anlaştı. Buna göre Mahmuti ile yıllık 1 milyon 350 bin dolardan 2+2 yıllık kontrat yapılacak. Tecrübeli koç dün konuyla ilgili olarak VATAN’a yaptığı açıklamada “Şartlarda hiçbir problem yok. Artık faksla bile bu mukaveleyi yapabiliriz. Ancak sadece avukatım ve menajerimin sözleşmeyi bir kez okuması lazım” dedi.
PANA’nın %25’i OBRADOVIC’E!
G.SARAY’DAN yıllık 1 milyon 350 bin dolar alacak olan Oktay Mahmuti, Türkiye’nin en pahalı hocası olacak... 44 yaşındaki antrenör bunun yanında Avrupa’nın da pahalı koçları arasına girecek. Panathihaikos’un, külübün yüzde 25 hissesini verip yeni sözleşme için anlaştığı Zeljko Obradovic yıllık 2.5 milyon Euro alacak. Olympiakos’un koçu Dusan Ivkovic 1.5 milyon Euro, LA Lakers’ta yardımcı koçluk yapan Ettore Messina da 850 bin Euro kazanıyor.
ÜLKEMİZİ Fransa’da temsil eden ve Cholet takımı ile yarı finalinde mücadele eden Erman Kunter’in maaşı ise 250 bin Euro...
Bu sezon çok takdir topladı
Çok kısıtlı bir bütçeyle hem Avrupa hem de Türkiye’de büyük başarılara imza atan Oktay Mahmuti bu performansla sarı-kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi haline geldi..
TREVISO’YA OYUNCU BAKMAYA GİDİYOR
G.Saray Medical Park’ın tecrübeli çalıştırıcısı Oktay Mahmuti, bugün İtalya’nın Treviso kentine gidip oyuncu izleyecek..
maçtan önce rakip futbolcuyu ayartma huyundan bir türlü vazgeçemeyen kulübüm. şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmış, gaziantepspor karşısında yaşayabileceği puan kayıplarının önüne dany achille nounkeu tchounkeur transferiyle bir nebze de olsa geçmeye çalışmıştır.
Sözlükte gördüm güzelmiş.